Van Dalen Reiniging BV

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 00:00 - 23:30
  • Dinsdag 00:00 - 23:30
  • Woensdag 00:00 - 23:30
  • Donderdag 00:00 - 23:30
  • Vrijdag 00:00 - 23:30
  • Zaterdag 00:00 - 23:30
  • Zondag 00:00 - 23:30
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag

Beoordeling (1089)


10

Netjes op tijd geleverd en zoals besproken voor de feestdagen weer afgevoerd.

Gehuurd:

Bouw- en sloopafvalcontainer

op 01-12-2021


1,0

Op 16 juli jl een puin container gehuurd en gereserveerd met tijdsvak in de middag. Op 16 juli kwamen ze volgens hun zeggen in de ochtend om 7.30 op locatie. Wij waren uiteraard niet aanwezig. Als ze dit vooraf hadden besproken hadden we hier rekening mee gehouden. Als je een afspraak maakt hoor je je hier aan te houden. In de middag hebben we gebeld en ze gaven de mededeling dat de container niet op de oprit paste en dat ze zijn doorgereden en dat ze een misrit in rekening zouden brengen van.. jawel €109,-! Ik zei dat als ze zich aan de afspraak hadden gehouden en in de middag kwamen ik ze een andere plek kon aanwijzen. Maar daar wilden ze niets van weten. We hebben al 2 e-mails gestuurd en incl ingebrekestelling en er word gewoonweg asociaal niet op gereageerd. Ze hebben de misrit van €109,- op de vooruitbetaling ingehouden. Erg onprofessioneel.

Gehuurd:

Puinafvalcontainer

op 16-07-2021


1,0

Door een fout bij het doorgeven van mijn order aan een leverancier, werd onze container niet bezorgd. Doordat ik zelf meerdere malen belde en uiteindelijk zelf contact op nam met de leverancier, werd het duidelijk dat de order niet verwerkt was. We hadden voor niets de hele dag gewacht, maar t vervelendst vond ik dat ze zelf niet achter de order aan zaten maar dat ik er zelf achter moest komen wat er aan de hand was.

Gehuurd:

Bouw- en sloopafvalcontainer

op 01-07-2021


2,0

Op 26 maart container besteld. Op 29 maart via website opdracht gegeven om op te halen. Weekendje huis leeggehaald. Vervolgens komen ze niet opdagen. Dagen erna gooien buurtbewoners in de nacht matrassen er bovenop. Dus weer aangegeven dat ze de container moeten komen ophalen. Ondertussen met dank aan de buurt en containerverhuurder, 2 weken later mag ik een tevergeefs rit betalen ( te hoog gestapeld). Dus weer contact gehad met verhuurder. Ze zouden contact weer met ons opnemen. En ja hoor, incasso bureau achter ons broek!! We worden in deze erg benadeeld. We hadden minstens verwacht om de tevergeefs rit niet door te belasten, omdat zij 2 weken later!!!! Komen opdagen. En nu ook nog eens incasso kosten. Goedkoopstecontainer.nl is duurkoopcontainers.nl

Gehuurd:

Bouw- en sloopafvalcontainer

op 26-03-2021

Beste, Bij controle blijkt dat er inderdaad een mail is verstuurd naar een algemeen emailadres, niet telefonisch de container afgemeld, of via het container ophalen formulier op onze website. Dit is echter pas twee weken later gebeurd en toen heeft de transporteur de container binnen 2 werkdagen afgevoerd. Jammer dat het zo is gelopen, alleen moeten containers wel op de juiste manier afgemeld worden. Wie wat in de container heeft gedaan is niet te controleren.


1,0

ik had een gesloten container gehuurd voor bouwafval . deze was niet leverbaar . geen reactie van dit bedrijf gehad totdat ik zelf belde . contact gehad met de telefoniste , deze zou wat uitzoeken en terugbellen . nooit teruggebeld . Dus zelf weer opgebeld en overeen gekomen dat op zaterdag 24 april een open container geleverd in plaats van een gesloten container zou geleverd worden en weer niet geleverd. ze zijn ook niet klantvriendelijk en ook niet bereikbaar . Voor mij is dit de eerste en laatste keer dat ik hier wat gehuurd heb . Ze doen beloftes die ze gewoon niet nakomen . Ik raad het bedrijf ook niet aan anderen aan . het is gewoon heel slecht geregeld .

Gehuurd:

Gesloten afvalcontainer

op 21-04-2021


3,0

Helaas werd onze puinbak niet voor de deur geplaatst maar 10 meter verder op met de lage kant naar de struiken toe. Hierdoor moest het puin keer op keer over de hoge rand worden getild. Tevens hadden we geen zicht op de bak waardoor buurtbewoners afval in de bak konden deponeren. Afval die niet voor die bak was bestemd. Het bedrijf was onverbiddelijk en stuurde ons een narekening van ruim 100 euro. Goedkoop werd dus flink duurkoop.

Gehuurd:

Puinafvalcontainer

op 09-04-2021


10

Super snel geleverd en de scherpste prijs die ik kon vinden!


10

Goed Geregeld, en de goedkoopste die we konden vinden!


10

Perfect geregeld, zelfde dag nog een container!


10

Goed geregeld!


10

Goed advies, acceptabele prijs.


10

Zeer te spreken over dit bedrijf!


9,0

Tevreden met de geleverde dienst.


9,0

Prettig alles geregeld tegen een lage pris!


9,0

Fijne communicatie. AFspraak is afspraak


10

Meestal is goedkoop duurkoop. Goedekopecontainer.nu weet met een zeep scherpe tarief toch een goede service te bieden. Top!


8,0

Geen opmerkingen.


10

Had gevraagd of ze ruim van tevoren wilden bellen en dat hebben ze gedaan!! Dit is de tweede keer dat ik een container huur en weer ben ik blij met de service!!


9,0

Good service, fast and reliable.


10

De container werd netjes optijd afgeleverd en opgehaald.


9,0

Prima geregeld! Brengen en halen duidelijk beschreven op de website en zoals beschreven uitgevoerd.


10

Uitstekende service. Niets op aan te merken. Dit is een klantgerichte service.


8,0

Ik heb een 10 M3 Grof vuil container besteld via de site. De aanvraag en betaling (iDeal) zijn vlot verlopen, maar er bleek iets mis te zijn gegaan bij de planning. Na wat telefonisch verkeer de bevestiging gekregen over de dag en tijd van plaatsing. De bezorging is uitstekend verlopen evenals het afhalen.


8,0

snel en goed


10

plezierig contact vlotte levering gunstige prijs duidelijke site echt een aanrader als je een container nodig hebt


9,0

Ik ben tevreden


9,0

Makkelijke site Goede prijzen Snel geholpen


8,0

mijn vragen werden telefonisch keurig beantwoord en de container werd netjes op de oprit geplaatst ondanks de wat smalle toegang


7,0

De container was netjes afgeleverd zoals afgesproken. de huurprijs van nog een kleinere container was vrij prijzig daarom hebben we maar een aanhanger gehuurd en zijn 6x afval naar de milieustraat gebracht. Daarmee zeker de helft vd kosten bespaard. De prijzen zouden wat meer in houding mogen zijn.


8,0

Netjes en op tijd geleverd. Via internet melding gedaan om de volle bak weer op te halen. En weg was het bouwafval. Geen omkijken naar.


9,0

Twee keer een container besteld en dat was ook nodig ook. Extra voordeel was dat wij een dichte hadden besteld, geen troep van anderen erbij. Zeer snelle en correcte levering. Vol? Na één belletje was hij de volgende dag al opgehaald.


8,0

container was op de juiste plaats geplaats zeer goed


9,0

alles volgens afspraak geregeld


8,0

Goede en snelle service


9,0

Prima snelle levering en dame aan telefoon heeft zelfs geregeld dat hij dezelfde dag nog opgehaald kon worden.


10

Op donderdag geplaatst en op maandag weer opgehaald! Goede informatie vooraf.


10

Uitstekende service. Vooral de contacten met Nihad waren zeer prettig. Toen er met spoed, en wij waren te laat met bestellen, een container geleegd en geplaatst moest worden was dit geen enkel probleem. Nihad heeft dat direct geregeld. Top!


10

Top! Uitstekende service! Toen we onverwacht nog een nieuwe container nodig hadden zijn we uitstekend geholpen door Nihad. Nog diezelfde dag werd de volle container opgehaald en een nieuwe geplaatst. Daar waren we heel blij mee!


8,0

Snelle levering, vriendelijke chauffeur


8,0

Snelle levering van container voor bouw en sloopafval. Vriendelijke chauffeur.


9,0

Snelle levering. Minder snel afhalen maar het is vakantietijd. Volgende keer maken we graag weer gebruik van uw service en we zullen u aanbevelen.


10

Goede service, nette prijs!


9,0

Goeie planning en beleefde chauffeurs


8,0

10 M3 container, de ervaring is goed, afspraak goed nagekomen, alleen zijn wij tot de conclusie gekomen bij het nameten dat de inhoud van deze container niet 10 M3 maar maximaal 9 M3 is. Wij konden daarom ook niet helemaal kwijt wat wij hadden gedacht. Groet, Jacqueline Bronkhorst


10

Van mij krijgt goedkopecontainer een 10, want ik zou niet weten hoe het beter kan. Al jaren had mijn vader (91) 2000 stoepstenen naast zijn garage staan. Ze waren nog niet weg omdat hij er enorm tegenop zag en dacht dat de container heel duur zou zijn. Toen hij vorige week de prijs zag kon hij het zich eigenlijk niet voorstellen. Vrijdag werd de container geplaatst, zaterdag hebben we hem volgeladen en op maandag werd hij alweer opgehaald. Mijn vader blij en opgelucht. Helemaal TOP!


9,0

Nette chauffeurs, goeie planning, duidelijke afspraken !sandgate


9,0

Inderdaad de goedkoopste die te vinden is, snelle levering en zeer snelle ophaling, een goede en duidelijke website, kortom zeer tevreden over de goede service..


10

Zeer voordelig geprijsd, vlot en op het afgesproken moment geleverd. Keurig en snel weer opgehaald na melding vol. Geen minpunten!


10

Top service, een dikke 10 van mij


8,0

Helemaal prima, containers worden netjes de volgende ochtend geleverd als je voor 15:00 bestelt, maar zelfs ook later. Wat handiger kan, is dat je in je bestelling je haalopdracht zou kunnen aangeven. Nu moet je eerst je ordernummer opzoeken en die kopieren in de haalopdracht. Geen ramp, maar het kan makkelijker. Daarnaast blijven bestelde containers op status "verwerken" staan, ook al zijn ze al lang opgehaald. Als je meerdere containers bestelt is het een beetje een zoekplaatje welke container je wil laten ophalen.


9,0

Heb een 3 kuub containertje gehuurd. Wilde ik 's morgens bezorgd hebben, maar op de bevestiging stond "geen voorkeur". Mailtje gestuurd, ze zouden er naar streven het ding toch 's morgens te brengen. En zie: de container werd vanmorgen om 9.00 uur al gebracht en keurig neergezet waar ik het wilde. Prima service en niet duur.


9,0

Mooi op tijd geleverd en ook keurig opgehaald op afgesproken tijd. TOP!!!... volgende keer zeker weer


8,0

Werkt goed. De opmerkingen die je online toevoegt mogen beter bekeken worden en nageleefd, want dat is de enige mogelijkheid tot communicatie mbt bestellen en ophalen.


5,0

Wagen kwam na hoop discussie pas smiddags. Ophalen is ook groot vraagteken wanneer dat plaats vind. Ze hebben zeker geen haast bij dit bedrijf


10

Makkelijk gevonden via internet. Top prijs! Snel geregeld.


7,0

Op de site staat dat je aan kunt geven welk tijdstip je voorkeur heeft van aanlevering. Ik heb middag aangevinkt, maar kwam in de ochtend. Als je deze vraag niet waar kan maken, kun je hem misschien beter achterwege laten. Er is geen 4m3 container leverbaar in Groningen?? Dat is vreemd!! Op de site waar ik de bestelling heb geplaatst was het venster spelregels en voorwaarden niet te openen! Jammer.


9,0

een belletje en 2 dagen later staat de container eral.een belletje voor het ophalen binnen 2 werkdagen container weg


9,0

De container werd snel geleverd, de chauffeur dacht mee over de juiste plaats van neerzetten. Ook gaf hij zijn mening over welk afval er wel en niet in kon. Ook de telefonisch werden we goed geholpen. Toen de container vol was, werd deze binnen 24 uur weer opgehaald. Hulde.


9,0

Erg makkelijk om container te bestellen bellen van te voren waar ze de container moeten plaatsen. Hoef je niet voor aanwezig te zijn. Goede service


10

service erg goed


10

Volgende dag geleverd zonder poespas!


9,0

Zeer snelle service. 's Nachts ophaalformulier ingevuld, in de middag werd de container al opgehaald. Heel fijn.


9,0

10 kuubs open container en herhalingscontainer gehuurd, werkt prima via de website en de levering en het ophalen is gedaan door bijzonder vakkundige mensen. Mijn complimenten.


8,0

Snelle levering. Keurige prijs


9,0

Zeer makkelijk te huren en op te laten halen online. Vriendelijke chauffeurs. Handig dat alles in de container mocht. Afgesproken tijden kwamen ze brengen en de volgende dag nadat hij retour mocht al weer opgehaald.


9,0

Netjes op tijd geleverd op de gewenste plek ,en ook weer opgehaald ! Afgesproken prijs geen achteraf geregel of kilometerprijs /gewicht etc. Prima werk !


9,0

Top service, goede prijs kwaliteitsverhouding. Afspraak is afspraak. Absoluut aan te raden.


9,0

Simpelweg geldt hier: Afspraak is afspraak. Werkt uitstekend


2,0

Deze waardering geef ik om het feit dat jullie naam goedkope container is. Maar als ik direct bij Van Werven huur scheelt het mij 20€ ! Is een hoop geld wat jullie aan mij verdienen door twee keer te klikken en door te sturen Gr Noureddine


9,0

De container 3m is geleverd op de afgesproken dag en tijd.Vooraf nog telefoontje gehad dat hij bezorgd werd. Schone bak netjes neergezet en vriendelijke chauffeur. Top en de prijs was goedkoopste Kan het iedereen aanbevelen


5,0

Weliswaar een hele snelle levering maar het ophalen was een drama verhaal. Alhoewel via de site gemeld dat de container kon worden opgehaald heeft het een aantal telefoontjes en vijf dagen geduurd voor deze werd opgehaald.


10

Prima geregeld. Er is netjes aan de afspraak gehouden. De Chauffeur was zeer behulpzaam en aardig. Ik heb geen klachten. Alles goed geregeld.


8,0

Snelle, correcte levering. Moet nog opgehaald worden, daarover kan ik nog niets zeggen.


10

Goede Service !! Heel vriendelijk geholpen door de telefoniste Nihad.


9,0

Alles goed en snel geregeld, bellen snel als ze denken dat er wellicht iets niet goed gegaan zou zijn. Nu 2 containers besteld en alles volgens afspraak verlopen.


8,0

Goede prijs voor de container!


10

Super service. Vriendelijke chauffeur. Wordt op tijd gebracht en gehaald


5,0

Heb een 3 kuub container gehuurd, wat afhandeling enzo betreft allemaal prima. alleen vond het absurd dat je voor Zeeland 15 euro meer moest betalen, terwijl de container gewoon dooreen zeeuws bedrijf geleverd werd. als argument werd gezegd dat ze door tunnels moesten rijden, nou de enige betaalde tunnel is de Westerscheldetunnel en daar moeten ze niet eens doorheen???? vandaar de waardering twijfelachtig, voor de rest was alles prima


7,0

Prima snel geleverd en toen we klaar waren werd het de volgende dag weer netjes opgehaald.


9,0

Bij vragen direct antwoord gekregen (zelfs in de avonduren). Brengen/halen ging volgens planning op de aangegeven plek.


10

Niets op aan te merken. Levering op tijd, er wordt nagedacht door de chauffeur hoe de container het beste te plaatsen, zowel voor de gebruiker als verkeer. Ophalen ook op afspraak. Kortom: goed geregeld!!!


7,0

Je kunt aangeven of je de container in de ochtend wilt hebben of in de middag. Wij hadden aangegeven in de middag, maar de container was er al erg vroeg in de ochtend. De container was niet erg handig geplaatst, midden op het pad. We moesten met de grond om de container heen wat veel meer kracht en tijd kost.


9,0

Eerst een 6 kuub puincontainer besteld. Er werd keurig een 10 kuub geleverd op de afgesproken dag en tijd. Daarna een 3 kuub besteld. Er werd een 6 kuub geleverd en de volle container werd weer keurig op de afgesproken datum meengenomen terwijl ik in het week-end het ophaalformulier heb ingevuld. Zeer tevreden en aan te bevelen.


10

Snelle service, netjes te woord gestaan, levering exact volgens afspraak


8,0

bestellen ging makkelijk alleen had de container besteld voor in de ochtent en kreeg hem pas eind van de middag


10

2 containers gehuurd, 1 x 6m3 puin en 1 x 6 m3 groen. Prima prijs. heb verschillende websites met elkaar vergeleken en goedkope container is echt de goedkoopste omdat je er ook 4 weken over mag doen om de container te vullen. Gemakkelijke website en ook het aanmelden voor het ophalen van de volle containers koste geen enkele moeite door de link in de bevestigingsmail. Al met al een uitstekende ervaring.


10

Uitstekend bedrijf en snelle service. Tevens is de klantvriendelijkheid ook uitstekend. Ik zou iedereen aanraden om contact op te nemen voor een container.


9,0

Het bestellen van de container was heel eenvoudig en een groot voordeel is dat er een dagdeel gekozen kan worden. De container werd op het afgesproken moment gebracht en het retour halen van de container ging ook goed. Wel is het onhandig dat niet aangegeven wordt wanneer de container wordt opgehaald. Het communiceren van een dagdeel en bevestiging van de dag, had mijn beoordeling Uitstekend gemaakt.


9,0

Netjes geleverd, vriendelijke chauffeur. Keurig op de juiste plaats neergezet.


8,0

Snelle levering en alles netjes geregeld


6,0

Ipv dezelfde dag zoals op de site pas na het weekend gebracht. En ipv vrijdag halen, donderdag al opgehaald Beetje jammer. Verder wel tevreden.


7,0

Prima service, echter afleveren en ophalen kan beter. Voor afleveren moet je een halve dag aanwezig zijn omdat je niet specifiek te horen krijgt wanneer ze komen leveren. Voor afhalen een hele dag aanwezig moeten zijn omdat er niet gecommuniceerd wordt wanneer de chauffeur komt. Verder goed prijs kwaliteit verhouding


9,0

Vriendelijke chauffeur. Netjes geplaatst.


9,0

Container van 3 kuub s'avonds besteld en de volgende dag netjes afgeleverd, chauffeur deed niet moeilijk met het plaatsen van de container op de oprit. Wel even gebeld of het mailtje was overgekomen, daarbij netjes te woord gestaan Dit is zeker een aanrader, niet duur en een goede service


8,0

Prima! Netjes! Liep allemaal vlot


8,0

Aflevering en ophalen container waren geheel volgens afspraak. Medewerking chauffeur bij het plaatsen was vriendelijk en behulpzaam.


9,0

Uitstekende medewerking zowel van kantoor als van de chauffeur


9,0

goed geregeld op tijd geleverd en niet duur


9,0

Maken hun naam waar. Zijn de goedkoopste, maar zeer accuraat! Snelle levering en ook voor het ophalen was een afspraak zo gemaakt. Ik had een 10 M3 container voor dakafval besteld. Deze werd direct geleverd. Via een link in de mail kon ik een ophaalafspraak maken en de volgende dag is de container opgehaald. Telefonisch contact is ook erg goed en duidelijk.


8,0

Snelle levering , goede service. Ik had n 3 cup besteld er was een 6cup geleverd en er werd niet moeilijk over gedaan . Ik moest n klein bedrag bij betalen.


9,0

Prima snelle service.


9,0

goedkope container.nu is snel met leveren je en als je belt wordt die weer op tijd opgehaald en top bedrijf


10

zeer goeie service duidelijk etc aanrader!


10

keurig op tijd, de tweede keer dat we een container huren hier en de eerste keer was ook top


10

Snel geleverd en netjes op de parkeerplaats van het huis neergezet. Weghalen hon makkelijk telefonisch geregeld worden.


9,0

We hebben een puin en een bouwafval container gehuurd. Omdat in onze regio geen 3 kuub geleverd kon worden, belde ze keurig op om te vertellen dat er een 2,5 kuub geleverd werd. Deze werden de volgende dag al geleverd. De website werkt prima en is heel overzichtelijk.. Min puntje: de 2,5 kuub container was net zo duur als de 3 kuub. Hier zou wat van af mogen..


10

Prettig telefonisch contact, waardoor ik de oorspronkelijke reservering moeiteloos een paar dagen kon laten opschuiven. Daarbij werd er rekening gehouden met het feit dat de winkelstraat waarin ik aan het verbouwen ben, alleen maar in de ochtend toegankelijk is. Zowel bij leveren en ophalen was dat geen probleem. Andere verhuurders konden hier geen rekening mee houden en vielen dus af. Volgende keer direct naar goedkopecontainer.nu!


9,0

Container was heel netjes op tijd. Werd op de gewenste plaats neergezet. Op moment dat hij gevuld was kon ik contact opnemen met het bedrijf dat de container leverde en is netjes dezelfde dag nog opgehaald!


9,0

Supersnel en flexibel, ik werd zelfs nagebeld om te checken of ik wel de juiste container had besteld. Ideaal. Prijzen zijn, zoals de naam van de site al aangeeft, scherp


9,0

goede afspraken, die ook nagekomen worden. snelle service en hele korte wachttijden voor als je vragen hebt. super!!


8,0

Prima service en keurig geleverd en snel weer opgehaald!


8,0

Telefonisch contact was goed, alsook de adviezen die ik krijg. Online invullen via een perfect systeem. Levering was ook snel, gemakkelijk en goed geregeld. Enig punt van aandacht was het telefonisch contact i.v.m. tijdstip levering. De container werd eerder op de ochtend geleverd dan afgesproken. Dit mocht wat beter. Gelukkig was de leverancier bereid even te wachten, zodat we in samenspraak de container konden plaatsen.


7,0

Netjes en snel geregeld, netjes gebracht en geplaatst.


8,0

Prima service. Netjes op de afgesproken dag gebracht en weer netjes opgehaald.


8,0

Echt super geregeld. Netjes een telefoontje toen de container gebracht werd en ook bij het ophalen. De auto was kapot en of het een probleem was dat de container een dag later opgehaald zou worden. We zullen er zeker gebruik van maken mocht het nog weer nodig zijn. Met vriendelijke groet Patricia Zwanikken


1,0

Uitermate gebrekkige en welhaast onbeschofte manier van communiceren. Dreigen direct met juridisch steekspel terwijl ze zelf fouten maken. Vermijden tegen elke prijs.


8,0

ALLEEN HET OPHALEN IS NIET GEBEURD OP DE AFGESPROKEN DATUM.DAT IS NIET ZO ERG MAAR IK BELDE DAAROVER OP OF ZE DE CONTAINER NOG OP KWAMEN HALEN.zij zou informeren en zou mijj daar over terug bellen moet nog gebeuren.de container is in middels op gehaald nu wel keurig op tijd.


9,0

Vriendelijke chauffeur en netjes op tijd volgens afspraak


8,0

Contact is prima en duidelijk. Chauffeur geeft op tijd aan wanneer hij komt en belt terug als hij iets verlaat is.


9,0

Vroeg om een 4 k en kreeg een 6 k zonder bijbetaaling. Top


9,0

Makkelijk te bestellen via internet, keurig op tijd gebracht en opgehaald


9,0

Zondagmiddag bestelt, maandagmorgen geleverd. Top. Ophalen, 1 telefoontje.


9,0

Eerste container 3 m3 op tijd gebracht in smalle doorgang precies goed in de poort neergezet. Nu in afwachting van tweede container


10

Al vele malen naar volle tevredenheid een container gehuurd voor tuinafval, grond en stenen.


10

Snel geleverd en snel weer opgehaald. Prima geregeld, als ik weer een container moet hebben weet ik waar ik moet zijn


10

container uitzoeken, er staat duidelijk aangegeven wat er wel, en wat er niet in mag. aangeven wanneer en waar container geplaatst moet worden opdracht verzenden en container wordt geleverd zoals aaangegeven is. super


10

De container werd op het afgesproken tijdstip geleverd en ook weer opgehaald. Prettig dat je de container online kunt aanmelden om opgehaald te worden.


10

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel levering en wisseling van containers. Zeker voor herhaling vatbaar


9,0

Snelle service en vriendelijke,meedenkende chauffeur!


7,0

Afgesproken dat de container zo laat als mogelijk zou worden afgeleverd. Tot mijn verbazing was dat half negen 's ochtends, dat is dus niet goed gegaan. Ik was gelukkig nog thuis, maar dit had echt vervelend kunnen uitpakken. Verder kan ik nog niets zeggen over het ophalen, dat moet nog gebeuren. Aanvraag wel gedaan.


10

Kreeg een grotere container geleverd omdat de kleinere maat niet beschikbaar was. Super, want dat kwam goed uit. Brengen en ophalen probleemloos, snel geregeld via site en mail.


9,0

De chaffeur was super aardig . En zetten de bak 6 cub wasr je hem wilde . Lekkere grote bak ook . Alleen van ophalen kan ik nog niets vertellen . Wil hem vrijdag opgehaald hebben ivm weekend . Maar donderdag hemelvaart zit er tussen dus hoop wel dat hij vrijdag word opgehaalt . Woon midden in de stad dus niet handig een bak voor de deur met puin . En ook dat ik tot vrijdag me vergunning maar heb . Word vervolgt .


10

We hadden een grofvuilcontainer nodig, na even te googlen kwamen we via huren.nl op goedkopecontainer.nu. Gegevens invullen, betalen, en het is geregeld. Volgende dag stond de container netjes op de afgesproken plek. Ophalen, ook geen probleem, aanmeldem en de volgende dag werd de container weer opgehaald. Geweldig! Als we weer een container nodig hebben, doen we het zeker weer op deze manier.


9,0

Afspraak over plaatsing wordt stipt nagekomen evenals het ophalen van de gevulde container


9,0

Snelle levering


1,0

Super slechte service. Zodra er iets aan de hand is, geeft goedkope container niet thuis. ze willen geen oplossing bedenken of meedenken in een oplossing. Geen aanrader!!!!!!!!!!!


10

smiddags half drie besteld de volgende morgen na een telefoontje van de bezorger of het uitkwam stond de container om acht uur voor mijn deur presies waar ik hem hebben wou de man was erg vriendelijk klasse dat noem ik goeie sevice dank hiervoor


9,0

Hele goede service, nette prijs, erg tevreden!


9,0

Nette container, helemaal nieuw. Volgens planning afgeleverd en telefonisch bevestigd door chauffeur. Zeer correcte en klant vriendelijke chauffeur. Perfecte service.


8,0

DE goedkoopste die ik kon vinden , en s'morgens vroeg al gebrachtFazenda


9,0

Meerdere keren gebruik gemaakt van hun en ze komen keurig de afspraken na. Ze zijn snel in leveren en ophalen en prijstechnisch interessant. Zeker aan te raden!


10

hallo, Ich habe 3 Container von Goedkopecontainer.nu und ich war sehr zufrieden. Unser Kontakt war Uitstekend. Ich hoffe in Zukunft unsere Kontakt bleibt gleich. Ich wünsche viel Erfolg -Succes. Mfg. Leonard Stefan


8,0

Erg fijn dat de container bijtijds omgeruild zijn en ook weer opgehaald zijn.


10

Super service en super snel


3,0

Afspraak in de morgen bezorgen werd in de middag dus na 12 uur naar 3 keer zelf gebeld te hebben stonden 4 mensen vanf 09uur te wochten !!!! Container snel gevuld netjes direct gebeld tevens met de vraag of het niet kon lukkken om de container nogmaals die dag te laten bezorgen en de zelfde dag od de dag erop in de morgen hem weer kon ophalen Dit alles ter compensatie van 3 mensen te betalen die voor een hele dag van ver kwamen. Antwoord was kort daar beginnen we niet aan Ik zelf ben al 50 jaar zelfstandige en zo had ik het nooit opgelost !!! Wel zeer goede chaffeur die netjes de container op een moeilijk plek neer zetten. van Burik


10

Een container online besteld, maar toen sloeg de twijfel tie. Heb ik wel de juiste container? Na telefonisch overleg een andere besteld en het openstaande bedrag voldaan. Container had iets vertraging, maar werd netjes overlegd of dat een probleem was. Daarna netjes bezorgd Rn na een mailtje direct de volgende dag weer gehaald. Fijne en snelle service zonder moeilijk doen. Verbouwen geeft al genoeg onrust en dan is deze service een verademing. Hartelijk bedankt!


10

Snelle service en alles goed geregeld.


9,0

vriendelijke telefonische hulp bij het uitzoeken van de juiste container en een heel snelle en flexibele levering! top!


10

Super service en super snel.


10

op tijd geleverd volgens afspraak en ook volgens afspraak opgehhald


9,0

Zeer goed, geen klachten


9,0

6m3 container bouw en sloopafval . Wij zijn zeer tevreden levering was goed op tijd en container werd op de juiste plaats geplaatst


9,0

Super snel geleverd en weer opgehaald!


8,0

betreft de beoordeling naar chauffeur en combinatie een persoonlijke chauffeur en denkt mee op locatie ( heeft ervaring ) en uiterst vriendelijk ik heb wel vaker een bakkie gehad , wij doen in alle hoeken van Nederland werkzaamheden en ik kijk vaak naar de dichtstbijzijnde , maar ik ben erg tevreden hoe deze chauffeur zich in combinatie heeft geleverd bedankt dat dit ook naar de chauffeur komt met vr gr van De Friese Nadruk Bouw en Onderhoud Kruiningenstraat 200 Rotterdam D.Veenstra


9,0

Bestellen 3 kub bak volgende dag was hij er vol maken en weer gehaald dat kan priemma goede service top als ik weer een moet hebben kom ik zeker terug bij jullie


2,0

We zijn niet tevreden. Het brengen ging heel goed maar het ophalen is heel moeilijk. Afgelopen zondag hebben gemeld dat de container z.s.m. Opgehaald kon worden. Nu woensdag 18:45 is de container nog niet opgehaald. Daarom zeer ontevreden over de service.


5,0

In de avond besteld volgende dag niet geleverd omdat het druk was en ik pas in de avond de container heb besteld dag erop wel geleverd netjes door de chauffeur gebeld half uurtje van te voren container ophaal formulier op internet ingevuld maar tot op heden staat hij er nog en morgen is het koningsdag dus zal hij ook nog wel blijven staan duurt allemaal te lang !


9,0

Toen ik belde om te informeren hoe laat mijn bestelde container zou arriveren, kreeg ik te horen dat deze al zou moeten zijn geplaatst. Echter niet bij mij! Dit werd gelijk uitgezocht en binnen een half uur werd ik al teruggebeld: container was per abuis elders geplaatst. Binnen het uur had ik alsnog mijn container, super hoor!


9,0

Goede prijzen, snelle levering en ophaaldienst. Nooit problemen gehad,


9,0

Een container van 6m3 gehuurd voor schoon puin. Volgende dag stond container op goede plek en direct weer opgehaald nadat ik dit had gemeld. Prima service!


8,0

Top. Vriendelijke en vrolijke chauffeurs en super goede service ! Zeer tevreden


9,0

Heel makkelijk te regelen via internet. De bak kwam op de afgesproken tijd. Prettig contact met chauffeur. Heeft conform de afspraak gehandeld. Ga zeker weer gebruik maken van deze dienst.


7,0

Min puntje is dat het telefoonnummer op de site niet klopt en dat ik aangeef om de container vanaf 9 uur te plaatsen en ik wordt om 07.15 uur uit bed gebeld dat de container er al bijna is. Plus puntje is vriendelijke telefoniste en snel terug gebeld worden.


10

ik vind het uitstekend omdat de plaats waar de container moest geplaatst worden erg moeilijk was en het toch gewoon zonder moeite gedaan is mijn complimenten voor de chauffeur maar alles was eigenlijk perfect met vriendelijke groet anja kastelijn


9,0

Zelfde dag besteld, zelfde dag geleverd. Geweldig.


10

Ontzettend goede service! Zelfs na 16.00 uur Smiddags besteld en de volgende dag geleverd. Kon niet bij de levering aanwezig zijn maar hij stond netjes voor de deur gestalt. Ook het laten ophalen is online binnen een minuut geregeld. Prijs ten opzichte van andere aanbieders is goed. Echte aanrader!


9,0

Ruime keuze aan verschillende bakken voor afvalstromen en qua formaat. Bak besteld, de volgende dag gebracht.


9,0

Goede communicatie zowel telefonisch als via mail. De container is gebracht en opgehaald conform hetgeen werd afgesproken.


5,0

Helaas, Mijn eerste ervaring was helaas niet zo best. Container is wel geplaatst maar heel ergens anders dan waar hij moest zijn. Hebben een nieuwe poeging gewaagd dus we wachten morgen even af


8,0

Prima service, zeer tevreden!


10

Snelle levering ,op afgesproken tijd goede prijs vriendelijk personeel


10

Goede levering goede prijs vriendelijk personeel en alles zoals afgesproken heb een grofvuilcontainer gehuurd


10

Ik geef niet gauw een 10,maar nu is het op zijn plaats. De bestelling plaatsen,de afspraak van wanneer en waar de container moest staan en natuurlijk het +/- tijdstip,en het afhalen alles verliep heel soepel en prettig


10

Klantvriendelijk, flexibel , punctueel ! Ik ben uitermate tevreden!


10

Klantvriendelijk, flexibel, punctueel ! Ik ben uitermate tevreden !


9,0

Snel en zorgvuldig geplaatst, vriendelijke service met telefoontje voorafgaand aan levering met tijdstip! Top!B


9,0

Snel geleverd, precies op de plek die was afgesproken.


8,0

Dag voor levering besteld, volgende dag geleverd. Erg vriendelijke chauffeur. Top service! Mocht ik in de toekomst weer eens een container nodig hebben dan is het zekker weer bij goedkopecontainer.nu.


9,0

Gemakkelijk, snel, volgens afspraak en netjes geplaatst


8,0

Goedkoopste in prijs , snelle levering, aardige chauffeurs.


9,0

Bereikbaar voor vragen. Duidelijke beschrijvingen en antwoorden Flexibel en betrouwbaar


10

gemak dient mij even gegevens invullen, bedrag overmaken en op afgesproken tijdstip staat container netjes op z'n plaats . super.


8,0

Handig digitaal te regelen. Jammer dat ik moest bij betalen, was blijkbaar te vol


9,0

Duidelijk en goed bereikbaar. Alles precies zoals afgesproken.


9,0

Inmiddels zeker 5 containers besteld - altijd netjes, snel en zéér makkelijk d.m.v. online formulieren, ophalen en brengen.


9,0

Heb al meerdere keren verschillende soorten containers besteld en gebruikt. Goede service. Indien nodig ook telefonisch goed bereikbaar. Service ook op korte termijn leverbaar. Bij familie aangeraden!


7,0

Zeer goede service. Klantvriedelijk.


8,0

Prima service. Omdat we s avonds laat de container besteld hadden werd er de volgende ochtend contact met ons opgenomen dat ze niet zeker wisten of hij vandaag geplaatst kon worden. Vervolgens werd er nog een keer gebeld dat het toch zou lukken maar ze geen tijdsindicatie konden geven wat ook prima was. Maar aan het eind van de dag bleek dat de chauffeur ons toch vergeten was en alweer terug op de zaak was met de vraag of de volgende dag leveren ook een probleem was. Er werd steeds netjes met ons verlegd dus blij met de service van goedkopecontainer.nl


10

Een 3 m3 huisraad(grofvuil) container gehuurd. Op maandag besteld, de volgende ochtend al voor 8 uur s ’morgens al bij het huis staan. Telefonisch altijd bereikbaar een zeer klantvriendelijk. Nemen de tijd voor je.


9,0

Snel geleverd en weer opgehaald. Geen omkijken naar. Super.


10

Heb enkele keren container gehuurd en helemaal prima service!! Aanradertje!!!!


9,0

Ik heb een container van 10m3 gehuurd voor sloop en bouwafval. Ten eerste was de prijs zeer scherp, na het vergelijken via allerlei andere sites. Het was fijn dat er ook telefonisch contact mogelijk was en er al voldoende info op de site te vinden was (zeker voor mij als leek qua huis verbouwen). Het bestellen is super eenvoudig en top dat je de voorkeur voor ochtend of middag kan geven voor het neerzetten van de container. Het laten ophalen van de container kan je heel eenvoudig via een makkelijk en snel in vullen formulier aanvragen en kost dus geen onnodige tijd!! Al met al, ik zou goedkopecontainer.nu zeker aanraden.


9,0

Communicatie helder en prijs concurrerend!


9,0

Makkelijk online een keus kunnen maken. De container gevuld en online aangegeven dat deze opgehaald kon worden. Makkelijker kan t niet. Een aanrader voor container huur.


9,0

pluspunten: - prijs - bereikbaarheid - snelheid - behulpzaamheid verbeterpunten: - bij afleveren had ik tijdsindicatie middag gegeven, hij werd echter 'smorgens al geleverd. Toen was ik telefonisch niet bereikbaar, maar de chauffeur heeft (als ik het goed begreep) niet aangebeld op het afleveradres. Dat was misschien wel handig geweest.


8,0

1 heb een grofvuil huisraad container gehad 2 het was snel geleverd goede service alleen twijfel over de cub inhoud voor een 10 cub viel hij wel klein uit je kunt nergens op de bak de inhoud aflezen mischien een tip op de bak de inhouds mate melden .? vreder geen opmerkingen ga. Zo Door


10

Container gehuurd voor tuin afval. Op tijd bezorgd en opgehaald. Alles netjes afgevoerd


9,0

Prima service heel erg tevreden.


10

Top bedrijf ! Geweldige service , vriendelijk en vrolijk personeel


10

Online besteld. Toch nog een vraag wat erin mocht, even een lokaal nummer bellen zonder keuzemenu en vraag was beantwoord. Bestelling geplaatst, met keuze dagdeel. Op de dag zelf belde chauffeur 10 minuten van te voren. Plaatsing in overleg zonder problemen. Niks anders als gewoon prima en uitstekende service


10

Snel, goede prijs, uitstekende kwaliteit, doet wat men beloofd en uitstekende service!!


10

Container werd netjes geleverd en opgehaald. Bedrijf ook telefonisch bereikbaar en erg vriendelijke mensen.


10

Website heel erg overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Container werd netjes op tijd geleverd en opgehaald. Communicatie verliep soepel, ook bereikbaar via telefoon en personeel erg vriendelijk. Geen klachten.


8,0

Het hele proces verloopt soepel en de container is op tijd geleverd. Eén aandachtspuntje was het ophalen van de container: deze werd later opgehaald dan verwacht en er wordt geen bericht gestuurd wanneer dit precies gebeurd. Maar je moet wel aanwezig zijn om het formulier af te tekenen. Dit was echt het enige minpuntje, voor de rest prima!


9,0

snelle hulp en goede aanwijzingen chaueffeurs


8,0

De containermaat die we gehuurd hadden konden ze niet leveren in Rucphen (kleine container). Compromis was dat we nu niet tot de rand hoefde te vullen. Goed opgelost. Snelle levering en ook het ophalen ging weer snel. Geen klachten.


5,0

Het betellen van de container was geen probleem. Het betalen ook niet. Ik heb voor de bestelling telefonisch contact gehad met het bedrijf om te vragen of er een 4m3 container bij mij geplaatst kon worden. Dat was geen probleem. Na het betalen werd ik gebeld met de mededeling dat er op mijn adres geen 4m3 geleverd kon worden. Het teveel betaalde kon niet terug gestort worden. Wel mocht ik de container extra beladen. Vreemde manier van zaken doen.


8,0

Goede service en prima afwerking


10

Snel en accurate afhandeling en levering. Vriendelijke en bereidwillige chauffeur.


9,0

De containers worden zeer snel geleverd na bestelling en de chauffeur zet hem weg waar je wil en zeer vriendelijk.Telefonisch zijn de medewerkers ook zeer vriendelijk en behulpzaam.


9,0

makkelijke service, redelijke prijs


7,0

Alles goed, goede prijs. Alleen de communicatie was wat minder soepel. Er wordt niet duidelijk aangegeven wanneer de container geplaatst en opgehaald wordt. Gezien ie bij ons op het erf stond was dat onhandig.


9,0

Een container gehuurd voor bouwen sloopafval voor 3 kuub ! Kon veel in. Prima op tijd geleverd. Het aanvragen ging snel en ook het ophalen is easy te regelen! Scheelt een hoop tijd als je het anders zelf had moeten doen met aanhangers!!!


10

zeer goede ervaring altijd op tijd van plaatsing van de container en ook het ophalen zelfs als de container verkeert geplaatst is komen ze hem nog alsnog goed zetten ook de prijs verhouding vind ik goed . als ik weer een container bestel zeker bij goedkopecontainer met vriendelijke groet r de visser


10

Via de site is alles prima te regelen. Container is snel en netjes afgeleverd en ook volgens afspraak weer snel en netjes afgevoerd. Goede en snelle service!


7,0

Super goed geregeld. Container voor hout. Netjes optijd gebracht. Gebeld door chauffeur waar container geplaatst moest worden. Top hoor


9,0

Prima service netjes gebeld ivm plaatsen.


10

3kuubs container bouwafval Nette levering en afhalen volgens planning. Meedenkende chauffeur met plaatsing. Helemaal top!


9,0

Goedemiddag, Vorig weekend de openhaard verwijderd. 3 m3 schoon puin afgevoerd. Ik ben zeer goed te spreken over de service. Bezorgd op de afgesproken tijd en opgehaald als afgesproken. Prijstechnisch helemaal in orde. Kortom, een goede partij als het om afvoer van afval gaat. Ik zal het zeker aan anderen aanraden. Vriendelijke groet,


8,0

Levering gaat snel en makkelijk via internet. Klein verbeterpuntje is een bevestiging dat de container ook echt geleverd wordt op gekozen tijdstip.


8,0

Keurig op tijd. Goed gekeken met wegzetten, of zij niets zouden beschadigen. Met weg halen idem.


9,0

De bak kwam wel een dag te vroeg, maar dat kwam wel goed uit...


9,0

snelle levering, goede service werknemers


5,0

Had een 3m3 besteld voor bouw en sloop afval, Waar ik ook voor betaalt heb. Maar kreeg een 2m3 bak waar ik alleen bouwafval In kwijt kon.wat weer veel goedkoper is. Met vriendelijke groet. Hein van Empel Roosendaal.


10

We hadden een hele klus, want we waren net verhuisd, we moesten heel veel aan het huis doen. We belde over de tijden dat ze in de ochtend wilde komen , en ze kwamen 07 uur perfect !! En daarna vroeg ik nog of ze de bak op wilde halen , ik had niet voor 15 uur gezegd, en toch kwamen ze de volgende dag rond 12 uur de bak ophalen met puin , jullie verdienen echt de warme douchepi hoor!! Super bedankt! En we zullen jullie doorgeven als iemand weer een bak wil huren dat ze dan naar jullie moeten gaan service perfect hoor! met vriendelijke groet J de wit


8,0

Goede service, kontener geplaatst op plek waar ik wil zonder extra kosten. Genoeg tijd om te voelen misschien die prijs beetje hoog


9,0

Snelle levering en ophalen van container


10

Wij hebben een Container gehuurd voor Grof Afval van 4m3 . De service was super, de container werd netjes geleverd en gebeld dat zij kwamen. Container werd geplaatst op de plaats waar wij het wilden. Nadat het vol was werd het ook weer netjes opgehaald. Goedkoper kun je het NERGENS vinden. Wij zullen altijd onze container hier bestellen.Seco


10

Heel blij met de snelle levering van de container op de afgesproken plaats ook neergezet. Nadat deze vol was dit direct telefonisch gemeld en werd de volle container ook snel weer afgevoerd. Kortom geheel volgens wens verlopen!


9,0

In een woord, geweldig!


10

Zeer goede prijs. Op tijd geleverd en opgehaald volgens afspraak.


10

Prima service voor een redelijke prijs. De afspraken werden voor de volle honderd procent nagekomen.


6,0

De container is afgeleverd op de gewenste dag en op de juiste plek. Het feit deed zich alleen voor dat met brengen de bestuurder van de containerwagen niet door de tuin reed en een ander bestuurder met ophalen wel, helaas, jammer.


10

Perfect geregeld, keurige chauffeur die zijn vak verstaat.


9,0

Snelle vlekkeloze service.


10

Uitstekend goede service en leuke en vrolijke chauffeur.


8,0

prima geregeld


10

heel goed. afgesproken tijd, juiste plek geplaats goede service. Zal het bij iedereen aanbevelen.


8,0

PRIMA Afgewikkeld.


9,0

Vlotte levering en ophalen van de bakken. Goed bereikbaar en zeer tevreden!


9,0

Prima service, alleen tijdstip van ophalen communiceren zou de dienstverlening optimaal maken.


8,0

Goede service. Snelle afhandeling. Scherpe prijs.


8,0

prima hoor , nette chauffeur goed contact! alleen ophalen kost tijd


9,0

Een perfect lopende organisatie, zeer correct in de benadering en afhandeling, professioneel en hulpvaardig personeel met een prettige en fijne benadering naar de klant. Afspraken worden nagekomen en indien mogelijk doen ze een stapje extra en proberen altijd de klantvraag tegemoet te komen. Bedankt !!


8,0

De service is prima en de prijs netjes!


10

Geweldige samenwerking was geen probleem om tot 2 keer aantoe Een 10 kub container op een lastige plaats te krijgen


9,0

Prima service. Alles netjes volgens afspraak.


9,0

Prima, snel, niet duur en zoals afgesproken. Uiteindelijk 4 containers gehuurd. Snel en makkelijk via internet geregeld. Alles zoals afgesproken, dus zeker een aanrader! Bedankt!


10

Ik heb via de website een puincontainer van 6m3 besteld, nadat ik mijn gegevens heb ingevuld en de datum voor plaatsing. (Zeer eenvoudige website) Gelijk betaald en de container kwam mooi op de afgesproken datum binnen 5 min stond de container op zijn plek de chaffeur was zeer vriendelijk, vakkundig en behendig met zijn machine. Ik huur zeker de volgende keer weer bij dit top bedrijf.


10

erg flexibel en uitstekende communicatie vi mail en ook telefoonisch ( Johan) ZEER PRETTIG BEDRIJF OM GOEDE AFSPRAJEN TE MAKEN , WELKE ZE NA KOMEN


9,0

Snelle plaatsing, goede service, vriendelijke chauffeurs en als er eventuele wijzigingen zijn dan wordt hier op zeer professionele wijze mee omgegaan.


9,0

Ik had een container besteld voor in Son en Breugel en gevraagd of die zo vroeg mogelijk er kon zijn, hier is rekening mee gehouden dus top! chauffeur denkt mee over de plaatsing van de container. Goed geregeld dus!


10

ja daar heb ik maar 1 woord voor. UITSTEKEND!!!!! ga jullie bij iedereen aanbevelen. hartelijk dank Timo


10

goede afspraken en snelle levering.


10

Mooi op tijd, behendige chauffeur en verder was de container precies zoals we wensten. MvG, Peter


10

Wij zijn zeer tervreden over het systeem wat ze hebben. We hadden een 10 kuub container besteld van grofvuil. Zeer netjes optijd geleverd. Wat heel fijn is dat je zelf een datum kunt instellen. En we hebben er nog een nodig maar zeker weten weer bij deze firma. Super bedankt


9,0

Makkelijk via website te bestellen, bij vragen en/of aanpassingen van de boeking telefonisch zeer goed bereikbaar en goede serviceverlening. Prijs is in verhouding, kortom zeer tevreden met mijn keus.


7,0

Prettig contact aan telefoon, afspraken zijn helder en worden nagekomen. Zou alleen de tip willen hebben gehad de container af te dekken, ik huur niet vaak een container en nu bleek de hele buurt zijn afval in de container te lozen waardoor ik veel extra kosten had. Een net oid bijleveren zou welkom zijn


8,0

Prima service!


10

Alles was goed geregeld , het moment van plaatsen , de plaats waar die moest komen te staan en voor het ophalen op de site een formulier invullen ( 2 tellen werk ) en alles is geregeld. Zeker een aanrader.


8,0

Alles naar wens en volgens opgave verlopen


9,0

Zeer tevreden en volgens afspraak .


10

Ik vind de service geweldig. Duidelijke site, Nette communicatie via de telefoon bij vragen. Vandaag besteld morgen geleverd en bij het ophalen 1 mailtje en volgende dag is de grofvuil container al weer opgehaald. Ik ben super tevreden en de volgende keer zal ik zeker weer bij goedkopecontainer.nu een container bestellen.


10

Geen opmerking. Snelle levering, op tijd en mogelijkheid om aantal weken over container te beschikken. Prima service.


8,0

Service is goed. Duidelijke communicatie via mail. Ophalen is ook zeer makkelijk te regelen en wordt netjes uitgevoerd.


10

Van bezorgen tot ophalen uitstekend verzorgd tegen een gunstig tarief. Goedkopecontainer.nu is daarnaast telefonisch goed bereikbaar en geeft per mail zeer snel een antwoord op vragen.


9,0

Geweldige service. De chaufeur verdient opslag. Prijs oke. Zo tevreden , thank you


10

Prima geregeld, op tijd bezorgt en op het juiste moment ook weer de container opgehaald.


10

Alles keurig op tijd zowel plaatsen als ophalen.


10

Heel goed, ben tevreden over hoe alles is gegaan. Super.


10

Goed op tijd geleverd. Netjes afgeleverd. zonder probleem ook weer opgehaald.


9,0

Snelle levering van de container voor bouw en sloop afval, na ophaal opdracht ook weer snel opgehaald. Volgende keer bestel ik weer via goedkopecontainer.nu


8,0

Container werd dag later geleverd in de ochtend. En na afmelden werd deze dag later weer opgehaald. Scheelt een hoop ergenis. Prijs zou iets lager mogen maar verder liep alles gesmeerd.


9,0

Zeer snelle levering, duidelijke omschrijving op internet wat er in mag, goede prijs/kwaliteit verhouding.


10

Eerste keer een 10 kuubs container besteld en een paar dagen later deze vol op laten halen en tegelijk een lege 6 kuubs container laten plaatsen. Bakken werden prima optijd gebracht, gehaald en geplaatst en zowel telefonisch als per mail kreeg ik de juiste informatie.


10

Super snel volgens afspraak geplaatst en opgehaald!


9,0

Goede service en goedkoop!


7,0

Prima bedrijf ! Alleen jammer dat als de container te vol zit en er is iemand thuis dat ze je niet de kans geven om het deel wat te veel is eruit te halen ! Dan meteen 47 euro extra berekend;( verder prima bedrijf


9,0

Aanvraag ging gemakkelijk. Ook nadere telefonisch uitleg over welke container ik het beste kon nemen ging snel en was duidelijk. Het ophalen van de container ging ook geruisloos.


10

Geweldige service ....perfect !


10

Komen netjes de afspraken na bij zowel het plaatsen als het ophalen. Ik zou het zeker weer doen als ik een container nodig mocht hebben. Aanrader dus!!


10

Vlekkeloos traject. Niks op aan te merken. Ga zo door,


10

Duidelijke website. Goedkoop, zo bleek als nel uit een eigen vergelijking. Kleinere container (3 m3) gehuurd, mocht 4 weken blijven staan, verlenging eenvoudig (wordt pas opgehaald nadat je dat via een digitaal formulier hebt aangevraagd, rekening extra kosten volgt later). Chauffeur heeft over plaatsing even overlegd. Ophalen gebeurde de volgende werkdag (terwijl het formulier de avond ervoor pas was ingevuld). Uitstekend!


9,0

Ik heb een 10 kuub container gehuurd voor dakleer.Zowel bezorgen en afhalen vond stipt plaats op het afgesproken tijdstip. Dit was zeer prettig omdat de plek voor het wegzetten nogal lastig te bereiken was vanaf de straat en ikzelf de weg moest wijzen.


9,0

Goed op tijd en volgens afspraak


8,0

Geen enkele klacht. Alles goed afgehandeld.


10

Zeer tevreden, na s,ochtends gebeld te hebben de container de zelfde dag nog omgeruild voor een nieuwe zodat wij in het weekend verder konden .Goede prijs en uitstekende service!!!!


10

Mooi op tijd geleverd en fijne website


10

via internet is een container makkelijk te huren. het staat allemaal duidelijk en overzichtelijk op de site. de bezorging ging perfect, de chauffeur belde van te voren of hij iets eerder mocht komen. en het ophalen was ook zo geregeld


4,0

Communicatie kan beter,gevraagd om van te voren even te bellen; niet gedaan. Mijn oprit is zeer beschadigd door afstempeling, terwijl er voldoende planken waren om de tegels te beschermen maar gewoon niet gebruikt. Verder later geleverd dan afgesproken en ook hier weer; de communicatie kan beter. Initiatief moet bij de klant .liggen om te communiceren want vanuit het bedrijf gebbeurt het niet.


10

Snel goedkoop en erg behulpzaam.prima firma komen hun gemaakte afspraken na.


10

Snelle levering, mooi snel weer gehaald! Zeker voor herhaling vatbaar!!Bedankt, zeer tevreden klant


9,0

Was keurig op tijd en super snel opgehaald!Ik had de verkeerde in de instantie gekozen online En was zo hersteld m.a.w. goede service :)


10

2x achter elkaar container laten komen .met het gemak van internet bestellen en werd precies geleverd zoals afgesproken .prima service


10

met opruimen hebben we gebruik gemaakt van goedkope container, keurig netjes op tijd container geleverd, makkelijk afmelden en ook weer keurig opgehaald, wij waren uitermate tevreden en zeker bij een volgende keer gebruiken.


10

Reeds meerdere malen een container gehuurd en steeds ZEER tevreden, niets op aan te merken


10

Zeer snelle service! Ook met omruilen van containers een uitstekende service en dat tegen een zeer goede prijs.Wij komen zeker weer terug!


7,0

Goede service!


9,0

Alles is snel en goed geregeld


9,0

Snelle reactie en service voor zowel brengen als ophalen van container. Zeer redelijk geprijsd. Handige site. Ik heb diverse keren een bouwafvalcontainer gehuurd, dat is alle keren prima verlopen.


5,0

vier kuup grof vuil container gehuurd en betaald, 3 kuup gekregen. Bestellen, betalen, afleveren, ophalen was prima, alleen jammer dat ik niet heb gekregen waarvoor ik heb betaald.


10

De container werd stip op tijd geleverd en na een berichtje ook weer keurig weggehaald. Aanrader voor iedereen die gaat verbouwen en van zijn bouwafval af moet.


9,0

Zeer snelle levering heel tevreden


8,0

Nette levering alle drie keren, alleen laatste keer ophalen helaas mis communicatie


8,0

Hele goede service. leveren en ophalen van de container gingen super. De prijs is ook super.heel tevreden met deze keuze.


9,0

Ben erg tevreden over de geleverde service. Container werd op afgesproken tijd bezorgd. De prijs is ook erg scherp !


9,0

Goede service en handelingen conform de afspraken


9,0

Vriendelijk aan de telefoon er er wordt geleverd en opgehaald volgens afgesproken.


10

Ik ben zeer tevreden over de geleverde containers van goedkope container. Snelle levering (Geen voorkeur aangegeven voor een levertijd en om 8 uur stond de container op zijn plaats!) en vriendelijke chauffeur. Telefonisch contact gehad om te vragen hoe het werkte met omruilen en werd goed en duidelijk geholpen. Daarna een verkeerde datum ingevuld voor het wisselen en hier werd ik netjes over terug gebeld om te vragen of de datum wel klopte. Bedankt voor de super service!


10

De container werd netjes geplaatst en opgehaald en er was een prima prijs kwaliteitsverhouding


10

Goede snelle afwikkeling. Goede prijs. Prettig contact bij navragen.


10

De container werd zeer snel geleverd, werd vantevoren gebeld bij levering.Vriendelijke mensen.Ook het ophalen van de container ging perfect, je kan de container ophaal formulier online invullen (zeer eenvoudig).In de toekomst zijn we weer een container nodig en die bestellen we uiteraard via dit bedrijf.Top service!


9,0

Container werd (zoals verzocht) voor 09.00 uur 's ochtends afgeleverd en (op verzoek) weer snel opgehaald. Top!


10

Ze waren super vriendelijk . En de service was uitmuntend want we kregen de container nog dezelfde dag waar we omvroegen en geweldige service van ze


10

Voor mijn verbouwing huurde ik een container van 3 kubieke meter. Container werd binnen 24 uur geleverd en razendsnel weer opgehaald. Vriendelijk advies aan de telefoon. Echt een aanrader!Container mocht tot 30 centimeter boven de rand worden gevuld. Dus er kon extreem veel in!


10

Tot 2 keer aan toe laat in de middag een bestelling kunnen doen voor de volgende dag, vroeg geleverd en ook weer op tijd opgehaald! En dat midden in Amsterdam. En concurrerend in prijs ook.


10

Snelle service, laagste prijs


10

Goed geregeld, en de laagste prijs!


10

Behulpzame medewerkers en zeer goede prijzen! Snel geleverd! Zeker een aanrader


10

Snelle levering en lekker goedkoop! Zeker een aanrader!

Er zijn 767 reviews geschreven bij Feedbackcompany.com met een gemiddelde score van 9.1.

Informatie over Van Dalen Reiniging BV
Bij ons kunt u online, snel, goedkoop, en makkelijk een container bestellen ongeacht waar u woont in Nederland. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn geplaatst en betaalt, kunnen de volgende werkdag geleverd worden. Containers kunnen worden geleverd van maandag t/m vrijdag.
Details openingstijden

7 dagen per week, 24 uur per dag

Bezorgkosten

Geen

Bezorginformatie

Zorg ervoor dat er minimaal 2 parkeerplaatsen beschikbaar zijn om een container te kunnen plaatsen. (de container zelf heeft maar 1 parkeervak nodig)