Gesloten afvalcontainer huren

2 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 240,- tot € 274,-. De prijs is afhankelijk van de maximale inhoud en de totale huurperiode. (huuradvies)

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Ook 's avonds open
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Inhoud variërend tot 10 m³
Lengte variërend tot 365 cm
Breedte variërend tot 225 cm
Hoogte variërend tot 200 cm
Zoek je een verhuurbedrijf waar je een gesloten afvalcontainer kunt huren?

Ben je op zoek naar een verhuurbedrijf bij jou in de buurt waar je een gesloten afvalcontainer kunt huren? Dan zit je op deze website goed, hier vind je namelijk een overzicht van alle verhuurbedrijven waar je terecht kunt voor het huren van een gesloten afvalcontainer. Heb je grofvuil, dakafval, tuinafval, bouwafval of sloopafval, en wil je graag dat het afval veilig en hygiënisch afgesloten kan worden in een gesloten container? Bekijk dan hier welk verhuurbedrijf het dichtst bij jou in de buurt zit. Houd er rekening mee dat je bij sommige verhuurbedrijven zelf voor een slot moet zorgen, zodat de gesloten afvalcontainer die je gaat huren daadwerkelijk op slot kan.

Lees hier meer over de verhuur van een gesloten container:

Het hangt af van wat voor soort afval je hebt, welk type container je huurt. Dit heeft te maken met het recyclen en verwerken van de materialen en het afval in de container. Gesloten containers worden vaak gehuurd voor grofvuil, dakafval, bouwafval en sloopafval. Met name dakafval is belangrijk dat dit apart wordt verzameld, vanwege de teerhoudende producten. De meeste verhuurbedrijven bezorgen de container die je wilt huren wanneer jij wilt. Het kan ook zijn dat ze speciale bezorgdagen en –tijden hanteren. In zo’n geval kan het zijn dat je niet thuis bent ten tijde van de bezorging van je gehuurde gesloten container. Zorg er in dit geval voor dat je duidelijke afspraken hebt over waar de container moet komen te staan. Op zich mag je een container bijna overal neerzetten. Als je plek hebt voor de gesloten container op je eigen terrein, dan is dat geen probleem. Heb je weinig plek, en moet de container in de straat, bijvoorbeeld op een parkeerplaats, dan kan het zijn dat je een vergunning aan moet vragen voor het plaatsen van de gesloten container die je gaat huren. Neem in dit geval contact op met je gemeente. Houdt daarnaast ook rekening met de gehanteerde minimale huurperiode, administratiekosten en plaatsing- en afvoerkosten.