Vind jouw beste huurdeal

Hebo Rent B.V.

Contact

  • Proostwetering 27A
  • 3543 AB Utrecht
  • 030-2941241

Beoordeling

9,7
7 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:30 - 17:00
  • Dinsdag 07:30 - 17:00
  • Woensdag 07:30 - 17:00
  • Donderdag 07:30 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 15:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Hebo Rent B.V.

10

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam geholpen door Stephan. Steiger gehuurd die bij mij thuis is afgeleverd en weer opgehaald. Goed materiaal tegen een scherpe prijs. Tot de volgende keer :-)

Gehuurd op: 25-09-2021

Reactie van Hebo Rent B.V.

Goedemiddag Bedankt voor Uw mooie recensie Hebo Rent

10

De werknemers van Hebo als zeer professioneel ervaren, ze denken graag met je mee over de oplossing en geven een advies op maat. Ook bij afleveren van de materialen (grote kamersteiger) een rustige en duidelijke instructie hoe de steiger in elkaar te zetten. De bezorgkosten zijn laag en de af- en ophaalmomenten zijn in overleg te bepalen (en ze komen op tijd!). Volgende keer huur ik opnieuw bij Hebo!

Product gehuurd: Kamersteiger

Gehuurd op: 29-10-2020

Reactie van Hebo Rent B.V.

Beste Luc, bedankt voor je mooie positieve beoordeling ! We zijn er blij mee en tot een volgend keer Hebo Rent

10

Ideaal om je rolsteiger bij Hebo rent Bv te huren. Goede prijs, vriendelijk , hulpvaardig en snel. Daarnaast super flexible , je kunt je rolsteiger net zolang houden totdat de klus klaar is. Ben je klaar dan geef je een belletje en dan komen ze hem de volgende dag meteen ophalen. Echt een aanrader!

Product gehuurd: Rolsteiger

Reactie van Hebo Rent B.V.

Hallo Rene, wat fijn dat je zo positief bent over ons bedrijf ! Bedankt voor de mooie beoordeling ! Groetjes Hebo Rent

10

Afgelopen week een rolsteiger gehuurd. Goed geholpen zowel aan de balie als bij het afleveren . Ook zijn ze niet duur.

10

Wij hebben een ladderlift gehuurd. bij Hebo Rent. Het (mail)contact vooraf was prettig en de reacties op vragen werden vaak zeer snel beantwoord. Ook de prijzen zijn aantrekkelijk, wat natuurlijk ook belangrijk is. Bij aankomst stond de ladder al klaar en werd er goed geholpen met inladen en werd er goed meegedacht. Bij aflevering weer dezelfde goede service en het resterende geld werd netjes en snel weer terug gestort. Alles bij elkaar heb de service van Hebo Rent als zeer prettig ervaren!! P.s. Ik werk overigens niet bij dit bedrijf en heb op geen enkele manier baat bij het schrijven van deze recensie.

9,0

Erg vriendelijk, goed en snel geholpen, ook het terug storten van de borg gaat binnen 1 dag.

9,0

Snelle en vriendelijke service en een goede prijs!!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Hebo Rent B.V.

Hebo Rent B.V. is een zelfstandig verhuurbedrijf van gereedschappen en machines voor de bouw. Wij verhuren van bouwlift tot compressor en van bouwdroger tot steigermaterieel.Wij werken samen met de betere verhuurbedrijven in het land dus hebben een landelijke dekking.Dus bel gerust en wij vinden voor u de juiste machine of steiger.

Bezorgkosten

Bezorgen kan voor €30,00 per rit in Utrecht (stad) en voor €40,00 per rit in de provincie Utrecht. Bezorgen van van groot materieel zoals hoogwerkers, bouwliften, staal steiger etc. op aanvraag.

Bezorginformatie

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw