Verhuurbedrijf De Vlieger

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (22)


9,0

Tenten gehuurd voor feest, incl statafels, heater, rode loper. Alles vooraf goed gecommuniceerd, op tijd geleverd, snel opgezet, en op tijd weer opgehaald. Prima service!

Gehuurd:

Pagodetent


10

Voortreffelijke service. Een paar veranderingen in de bestelling tijdens de aanloop naar de gebeurtenis werd direkt verwerkt en de offerte aangepast. Alles stond klaar op de afgesproken tijd om opgehaald te worden. Direkt hulp om te laden en lossen bij het terugbrengen. KIS service zogezegd. (keep it simpel)

Gehuurd:

Klapstoel


10

Zeer professionele en correcte club. Afspraak is Afspraak, en daar houden wij van.


9,0

De heren van De vlieger denken heel goed mee tijdens het opbouwen. Als je te maken hebt met leidingen onder de grond komen deze heren met een oplossing. Als de weerberichten storm aangeven en ze zijn in de buurt komen ze even kijken of de tent nog goed staat . Prettig bedrijf met een goed contact en goede afspraken


8,0

Voor onze bruiloft hebben we veel kunnen huren bij vlieger: van meubilair tot servies. Het contact verliep goed en ze dachten actief mee. Alle spullen waren netjes en zoals verwacht. De levering was echter wel later dan afgesproken.


9,0

Biertafels, klapstoelen en een extra koelkast. Spullen degelijk en in orde, op tijd geleverd, handig te vervoeren en stapelen. Goeie prijs. Volgende keer weer !


9,0

Voor een tuinfeest hebben we een partytent (8x4 m.) en een springkussen gehuurd. Het opzetten van de tent lukte niet met z''n drieën, maar een kwartier na een telefoontje naar De Vlieger stonden er al twee heren in de achtertuin om even te helpen. Zeer goede service!


9,0

We hebben een partytent van 50m2 gehuurd voor anderhalve week. Prima tent, stevig, ook bij windkracht 8. De Vlieger heeft mij van te voren goed geïnformeerd en alle afspraken zijn keurig nagekomen. Bijzonder vond ik de goede en vriendelijke wijze waarop al direct aan de telefoon werd meegedacht (door Jelmer Stouten). Alles is ook weer netjes en op de afgesproken tijd opgeruimd. Kortom, we hebben zeer goede ervaringen met De Vlieger.


9,0

Wij werken graag samen met verhuurbedrijf de Vlieger. Het team is klantgericht, oplossingsgericht, afspraken worden goed nagekomen en ze beschikken over een groot assortiment.


10

Wij werken al jaren samen naar volle tevredenheid. Alles kan en wordt keurig geleverd. Op tijd en met een glimlach


10

We hebben voor het foodfestival op de watersportvereniging Kramen, een pizzaoven en nog veel meer gehuurd. Was tip top in orde. Perfect volgens afspraak en we hebben een top evenement gehad.


9,0

Goede service en materialen zijn in goede conditie en schoon.


9,0

Altijd wordt alles tot in de puntjes geregeld, we werken graag met jullie samen!


10

Statafels gehuurd, waren stevige statafels, ook de huurprijs viel enorm mee!


10

Prima service. Bij het kiezen van de producten werd heel goed meegedacht. Spullen werden zelfs eerder geleverd zonder aanvullende kosten, zodat we extra tijd hadden om alles op te zitten. Tenten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn eenvoudig op te zetten. Na afloop is alles weer netjes opgehaald. Bij een volgend feestje komen wij bij jullie terug!


9,0

Geweldige service, behulpzaam en vriendelijk personeel. Een echte aanrader........


9,0

behulpzaam, attent, meedenkend, snel werkend, op tijd, professioneel, goed in de communicatie ook onderling. Kortom: zeer voor herhaling vatbaar!!


10

Duidelijke offertes, goede afspraken en vooral behulpzaam en meedenkend. Wij doen al jaren zaken naar alle tevredenheid.


10

Voor onze jaarlijkse BBQ huren wij de spullen bij De Vlieger onze spullen. Dit wordt keurig op tijd afgeleverd en ook weer keurig op tijd opgehaald. Ik ben zeer tevreden over verhuurbedrijf De Vlieger


9,0

Goede kwaliteit spullen. Goed overleg en advies. Een volgende keer, zeker weer!


10

Ik heb 1 puntje van kritiek, en dat is: Waarom werken jullie met van die slechte heaters? Voor de klant zijn ze haast niet aan te krijgen. Verder zijn jullie een perfect bedrijf! Yvonne


9,0

Zeer prettig en professioneel bedrijf om mee samen te werken. Reageren snel op mails en stellen overzichtelijke offertes op. Goede materialen en hulpvaardige mensen. Kortom: niets dan lof!

Informatie over Verhuurbedrijf De Vlieger
Voor iedere gelegenheid een passend aanbod! Wij hebben een jarenlange ervaring met het verhuren van tenten, podia en inrichting. Een partytent in uw achtertuin voor een barbecue of een evenementen tent voor honderden bezoekers, ingericht en aangekleed. Ons assortiment is heel ruim. Behalve stijlvol en schoon zijn onze tenten zeer stevig. Kwaliteit is ons speerpunt!
Bezorgkosten

De opdrachten bij ons zijn altijd maatwerk. De bezorgkosten worden daarom per opdracht berekend. Wel zo eerlijk.

Bezorginformatie

Wij leveren en retourneren in overleg met de klant.