Revandoverhuur

Informatie over Revandoverhuur

Revandoverhuur Maarheeze is het adres in Brabant en Limburg voor het goedkoop huren van een springkussen, spelkussens, attractie, spelverhuur, zeskamp, popcornmachine, suikerspinmachine , hindernisbanen, stormbaan, Abrahampop, Sarahpop, stormbaan, kinderspelen, ranjakoe luxe tenten, partytenten, statafels, biertaps, stoelen, statafels, servies, catering en veel meer en nog veel meer. Met onze gunstige ligging, direct aan de A2 in Maarheeze verhuren wij in heel Brabant en Limburg.Onze producten zijn uitermate geschikt voor particulieren feestjes, communnies, Scholen, Dagverblijven, Sportverenigingen, Campings, Bedrijven en Overheidsinstellingen. Al onze producten zijn gekeurd en voorzien zijn van een Keurings & Veiligheids certificaat, dit is voor de veiligheid van uw en andere kinderen. Van verjaardag tot groots evenement, Revandoverhuur Maarheeze kan het voor u organiseren en regelen want uw feest is onze zorg. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden


ieder dag geopend van 08.00 tot 21.00 uur

Bezorgkosten


Vaste lage bezorgkosten. SPRINGKUSSEN 2E DAG GRATISSTORMBAAN 2E DAG 50% KORTINGGRATIS OPBOUWEN EN AFBREKEN BIJ BEZORGEN SPRINGKUSSEN!!!PARTYVERHUUR EN PARTYSERVICE

Bezorgdetails


Bij slecht weer kosteloos annuleren, de prijzen zijn inclusief btw en gratis opbouwen bij bezorging. Indien wij een springkussen bezorgen zetten bij het GRATIS voor u op.


Beoordelingen over Revandoverhuur


 • “ Al meerdere malen een springkussen gehuurd. Kussens zijn altijd netjes... ”

  • 07-08-2016
  • Tilburg
  • 8

  Al meerdere malen een springkussen gehuurd. Kussens zijn altijd netjes schoon en in goede staat in tegenstelling tot wat je wel eens bij andere verhuurbedrijven ziet. Ook eens de suikerspinmachine gehuurd. Was een groot succes! Service is heel goed, mooie prijs en afspraken worden altijd nagekomen. Niets dan lof!

 • “ Grote keuzemogelijk in verschillende springkussens voor een goede prijs.... ”

  • 14-07-2016
  • Soerendonk
  • 10

  Grote keuzemogelijk in verschillende springkussens voor een goede prijs. Hele goede service! Ook de popcorn en suikerspinmachine zorgt voor ons altijd voor een groot feest.

  Tonen 1 naar 2 van 2
Vorige 1 Volgende   

Overige beoordelingen