Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Revandoverhuur

Contact

  • Het Laar 20
  • 6026 RE Maarheeze
  • +31652310631

Beoordeling

9,3
6 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 21:00
  • Dinsdag 08:30 - 21:00
  • Woensdag 08:30 - 21:00
  • Donderdag 08:30 - 21:00
  • Vrijdag 08:30 - 21:00
  • Zaterdag 08:30 - 21:00
  • Zondag 08:30 - 21:00
#} #}

Beoordelingen van Revandoverhuur

10

De kids groot en klein super blij. Door het springkussen was de familiedag helemaal geslaagd. Super bedankt jullie allemaal Gr van ons allemaal

Product gehuurd: Springkussen overdekt

10

Het opbouwen en de service eromheen is perfect. Zeker een aanrader voor iedereen die een feest compleet willen maken. Heel prettig in het meedenken.

Product gehuurd: Partytent

9,0

Kids super geest gehad.. Dag langer genoten vanwege de wat latere levertijd Keurig opgelost en prima prijs Klantvriendelijk en we huren over 2 weken zeker nog een keertje hoor Echte aanrader! Tot de volgende!

Product gehuurd: Hindernisbaan

9,0

Super dag gehad wat hebben de kinderen genoten in jullie discospringkussen. Zeer goede service , kussen mooi schoon. Kortom een mooie aanvulling op ons mooie feest.

8,0

Al meerdere malen een springkussen gehuurd. Kussens zijn altijd netjes schoon en in goede staat in tegenstelling tot wat je wel eens bij andere verhuurbedrijven ziet. Ook eens de suikerspinmachine gehuurd. Was een groot succes! Service is heel goed, mooie prijs en afspraken worden altijd nagekomen. Niets dan lof!

10

Grote keuzemogelijk in verschillende springkussens voor een goede prijs. Hele goede service! Ook de popcorn en suikerspinmachine zorgt voor ons altijd voor een groot feest.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Revandoverhuur

Revandoverhuur Maarheeze is het adres in Brabant en Limburg voor het goedkoop huren van een springkussen, spelkussens, attractie, spelverhuur, zeskamp, popcornmachine, suikerspinmachine , hindernisbanen, stormbaan, Abrahampop, Sarahpop, stormbaan, kinderspelen, ranjakoe luxe tenten, partytenten, statafels, biertaps, stoelen, statafels, servies, catering en veel meer en nog veel meer. Met onze gunstige ligging, direct aan de A2 in Maarheeze verhuren wij in heel Brabant en Limburg.Onze producten zijn uitermate geschikt voor particulieren feestjes, communnies, Scholen, Dagverblijven, Sportverenigingen, Campings, Bedrijven en Overheidsinstellingen. Al onze producten zijn gekeurd en voorzien zijn van een Keurings & Veiligheids certificaat, dit is voor de veiligheid van uw en andere kinderen. Van verjaardag tot groots evenement, Revandoverhuur Maarheeze kan het voor u organiseren en regelen want uw feest is onze zorg. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Details openingstijden

ieder dag geopend van 08.00 tot 21.00 uur

Bezorgkosten

Vaste lage bezorgkosten. SPRINGKUSSEN 2E DAG GRATISSTORMBAAN 2E DAG 50% KORTINGGRATIS OPBOUWEN EN AFBREKEN BIJ BEZORGEN SPRINGKUSSEN!!!PARTYVERHUUR EN PARTYSERVICE

Bezorginformatie

Bij slecht weer kosteloos annuleren, de prijzen zijn inclusief btw en gratis opbouwen bij bezorging. Indien wij een springkussen bezorgen zetten bij het GRATIS voor u op.