Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opblaasbare tent huren

De prijs varieert van € 85,- tot € 265,-, afhankelijk van de afmetingen, de kwaliteit en de uitvoering.

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

 • Services & Oplossingen, Kwaliteit zonder Nonsens !
  Bakel v.a. 85,-
  v.a. 85,-
 • Ruim 300 beoordelingen met een rapportcijfer 9!
  Deurne v.a. 265,-
  v.a. 265,-
 • Opblaasbare Party Tenten door heel NL
  Groningen v.a. 99,-
  v.a. 99,-
 • Springkussens, stormbanen, attracties & tenten!
  Rotterdam v.a. 200,-
  v.a. 200,-
 • Al 40 jaar uw sport-, spel- en promotiespecialist!
  Waalwijk v.a. 182,-
  v.a. 182,-
 

Een tent opzetten was nog nooit zo eenvoudig

Over het algemeen is een tent opzetten een hele klus wat veel tijd rooft. Een opblaasbare tent maakt hier een eind aan. Alles wat je nodig hebt is een blower en de juiste stroomtoevoer en de tent staat in no time stevig overeind. Je hebt er bijna geen mankracht voor nodig, dat scheelt tijd en vaak ook geld. Een opblaasbare tent is dan ook een relatief goedkope manier om een tent te huren. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven gesorteerd die een opblaasbare partytent verhuren.

Verschillende soorten opblaasbare tenten te huur

Door middel van een meegeleverde compressor of luchtkussen blower wordt de tent opgeblazen. Eenmaal opgeblazen hoeft de tent vaak niet worden bijgeblazen, in deze gevallen is er dan ook geen constante toevoer van stroom vereist. Wat ervoor zorgt dat er geen lawaai wordt geproduceerd door draaiende blowers of aggregaten.

Opblaasbare tenten zijn te huur in verschillende soorten en maatvoeringen. Zo is de tent te huur als variant op de bekende partytent, maar er zijn ook opblaasbare tenten te huur in de vorm van een starshadetent of dometent. De lengte met varieert sterk per verhuurbedrijf van 4 tot wel 20 meter. Let daarom goed op de beschikbare vrije ruimte, wanneer je de tent huurt. De breedte varieert van 4 tot 10 meter.

Een opblaasbare tent huren inclusief op- en afbouw service

Ondanks het feit dat de tent eenvoudig is op en af te bouwen, kiezen veel mensen ervoor om de tent inclusief op- en afbouwservice te huren. De tent wordt deskundig opgebouwd en aan het eind van het evenement door het verhuurbedrijf weer afgebouwd. Voordeel hierbij is dat je met deze service ook geen omkijken hebt naar het halen en brengen van de tent.


Kenmerken en varianten

 • Hoogte
  variërend van 3,7 tot 4,2 m
 • Breedte
  variërend van 4 tot 10 m
 • Lengte
  variërend van 4 tot 20 m
 • Aansluiting
  220 of 230 V
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!