Jump 4 Joy

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 22:00
  • Dinsdag 08:00 - 22:00
  • Woensdag 08:00 - 22:00
  • Donderdag 08:00 - 22:00
  • Vrijdag 08:00 - 22:00
  • Zaterdag 08:00 - 22:00
  • Zondag 08:00 - 22:00

Beoordeling (22)


9,0

Goede prijs voor mooi springkussen. Zeer flexibele service. Geweldige opendag gehad met leuke reacties


10

De keren dat wij een luchtkussen huurde was alles op en top geregeld. Spingkussens worden goed schoon en netjes aangeleverd. Personeel is zeer vriendelijk. (Krokodil met zwembad en disco kussen gehuurd)


10

Goed contact, geweldige extra service. Gehuurde product mocht zonder extra kosten langer blijven staan wegens persoonlijke omstandigheden.


10

Zeer goede service en mooi materiaal.


9,0

Perfecte service van bestellen t/m levering en zelfs ''s nachts weer ophalen op verzoek van lokatie. Abraham viel erg in de smaak bij jarige, feestgangers en passanten!!!


9,0

Bedankt ook namens mijn zoontje hij vond het top! Goede service en contact. Zeker een aanrader


10

Mooie Abraham-pop gehuurd. Makkelijk contact, snel geregeld, niet duur en Top service! Aanrader!


10

We hadden een familiemiddag waarop meer dan 10 kinderen - de meesten onder de 5 jaar aanwezig waren. Zij hebben zich de hele middag prachtig geamuseerd op het luchtkussen. Dit hadden we niet willen missen. Het kussen zelf was geweldig. Dit geldt ook voor het verhuurbedrijf. Top.


10

Top service. Afspraken perfect nagekomen, mooi en schoon materiaal met bovenal heel veel speelplezier! Voor herhaling vatbaar!


10

alles snel en super geregeld en heel vriendelijk


10

Gehuurd op late termijn voor het feestje. Popcorn en suikerspin. Dag voor het feeste liet een andere verhuurder ons in de steek. Ik belde voor hulp. Men heeft toen stoelen voor ons geregeld Zeer correct alles. Betalen zeer betrouwbaar. Alles thuis gebracht en weer gehaald zeer goede service. Behulpzaam. Een beginnende zakenman die nog weet hoe het moet. LTen we zeggen waar de klant nog koning is. Waar vinden we dit nog. Lees meer


10

Voor het afscheid van onze directeur hebben we gebruik gemaakt van de krokodil. Deze was ontzettend gaaf. De kinderen hebben onwijs genoten. In de toekomst zullen we zeker gebruik gaan maken van uw materialen. Ook de communicatie was uitstekend.


9,0

Voor een activiteit de klimwand en de stormbaan gehuurd. Deze werden volgens afspraak op de afgesproken tijd geleverd en zelfs 's avonds weer opgehaald. De eigenaar houd goed contact via de mail en sms en is zeer meegaand. Een zeer fijn en professioneel bedrijf om zaken mee te te doen. Onze gasten hebben er met volle teugen van genoten. Lees meer


9,0

Zeer goede service! Eigenaar Arthur denkt ontzettend mee en is goed bereikbaar bij vragen en dergelijke. Al meerdere malen (6-kamp pakket, springkussen krokodil) iets gehuurd bij Jump4Joy en elke keer weer erg tevreden! Een absolute aanrader!


10

Uitstekende, snelle service op maat! Meer dan tevreden over de levering van de Slushpuppy machine. Groot pluspunt: de eigenaar is een topvent!


8,0

materiaal dat we gehuurd hadden was schoon. netjes en op tijd geleverd en opgehaald. persoonlijk contact was goed in overleg veel mogelijk. groetjes vvh


10

We waren voor ons zomerkamp met de Scouting op zoek naar een stormbaan voor bij onze 6-kamp. We zijn bij jump 4 joy terecht gekomen, en daar zijn we heel erg tevreden mee! Telefonisch kon alles perfect afgestemd worden, en op de dag zelf was de stormbaan ruim op tijd aanwezig, en klaar voor actie. De kinderen hebben er heel veel plezier van gehad! Nogmaals bedankt! Lees meer


10

punctueel, hygienisch, kleurrijk en groot assortiment en vooral niet duur. ga zo door!


10

Top!! Leuk assortiment. Een fijne dag voor de kinderen met 'de leeuw' en suikerspin. Service perfect.


10

Goede service, duidelijk website en info, Fijne prijzen!


10

Leuke springkussens en prima service!


10

zeer snelle levering top !

Informatie over Jump 4 Joy
Jump 4 Joy luchtkussenverhuur werkt met all inclusive prijzen waarbij GRATIS* bezorging, opzetten & weer ophalen inbegrepen is. (*eerste 10 km vanaf Maarheeze). Halverwege april 2016 is Jump 4 Joy gestart met haar diensten en ondertussen al meer dan 2300 orders op locatie mogen plaatsen. Ons assortiment is in van in het begin alleen springkussens uitgebreid naar oa opblaasfiguren, Funfood zoals popcorn, suikerspin & Slushpuppy machines, zeskampspellen en stormbanen maar ook blikvangers zoals skytubes en skydancers. Wanneer u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met ons zodat wij deze kunnen beantwoorden. Met Jumpende Groet, Jump 4 Joy
Bezorgkosten

GRATIS* bezorging, opzetten & ophalen. (Geen bezorg / opzet + afbreek / (normale) schoonmaak kosten. Wij rekenen alleen een km vergoeding van €0,40 per km waarbij de eerste 10 km op een enkele rit (4 ritten) gratis zijn.

Bezorginformatie

Jump 4 Joy komt de artiken bij u thuis of op locatiegratis bezorgen en opbouwen zodat u hier geen omkijken naar hebt. Op het afgesproken tijdstip komt Jump 4 Joy alles ook weer ophalen en verzorgd ook de (normale) schoonmaak van de artikelen. Al deze zorg en handelingen nemen wij u graag uit handen zodat ie deze dag lekker kunt genieten.