Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Atelier Avenir

Contact

  • Buitenpepersdreef 337
  • 5231 HE Den Bosch
  • 06-44734275

Beoordeling

9,5
160 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Atelier Avenir

10

Wij hebben 2 pietenpakken en 1 Sinterklaaspak gehuurd. Alleen was zeer compleet. Ze waren een half uur eerder geopend omdat ik wegens een meeting niet later kon. Dus voelde me ontzettend geholpen. Enorm netjes, flexibel en vriendelijk! Zeker een aanrader.

Product gehuurd: Sinterklaaspak

Gehuurd op: 04-12-2020

10

Het was een zeer uitgebreid kerstmannen pak alles erop en eraan , ondanks dat we het pak niet konden komen passen, en we een behoorlijke kerstman hadden waarvan we dachten xxl te klein zou zijn , kregen we netjes de maten door in cm .. dus een kwestie van na meten en het pak zou moeten passen .. en het zat als gegoten.. top avond gehad, mede dank zei de kerstman natuurlijk ! Dank je wel Atelier Avenir :)

Product gehuurd: Kerstmanpak

Gehuurd op: 18-12-2020

10

Prima verzorgd en compleet pak, werkelijk in alles is voorzien: Schmink, lijm, lijmoplosser, bril, bel, cadeauzak etc. Goed verpakt in een handig draagzak! makkelijk bereikbaar adres en goed contact over de reservering, TOP!

Product gehuurd: Kerstmanpak

Gehuurd op: 16-12-2020

9,0

Gewoonlijk vieren we Sinterklaas met onze kinderen en kleinkinderen. Dat kon nu niet vanwege Corona. Daarom zochten we naar een alternatief. We waren heel blij met het prachtige Sinterklaaspak, de mooie staf, het echte Sinterklaasboek en de service die door Atelier Avenir en Leonie werd geboden. Het was allemaal heel verzorgd en compleet. Opa was een mooie Sinterklaas die gedeeltelijk online in contact geweest is geweest met de kleinkinderen en bij één gezin op bezoek is geweest. Het was een groot succes!

Product gehuurd: Sinterklaaspak

Gehuurd op: 04-12-2020

9,0

prachtige pietenpakken gehuurd, werkelijk alles zit erbij en dat alles voor een hele schappelijke prijs en een goede service. Topbedrijf!

Product gehuurd: Pietenpak

Gehuurd op: 02-12-2020

10

Voor 5 december een pak gehuurd bij atelier avenier. Enkele dagen voor 5dec gebeld of de verhuur periode met een dag verlengd kon worden. En dat was geen probleem. Het Sinterklaas pak was van hele goede kwaliteit. Alle, echt alle accessoires zaten erbij, ook van goede kwaliteit. De kosten zijn goed in verhouding. En het contact met de verhuurster is makkelijk. Wij raden dit iedereen aan!

Product gehuurd: Sinterklaaspak

Gehuurd op: 05-12-2020

9,0

Super vriendelijk, goed advies, fijne service gewoon top

Product gehuurd: Kinderkostuums

Gehuurd op: 06-04-2019

9,0

Super vriendelijk, goed advies, fijne service gewoon top

Product gehuurd: Kinderkostuums

Gehuurd op: 06-04-2019

10

Super mooi kostuum, inclusief alles wat je verder nodig hebt om er voor de kinderen een complete en mooie ervaring van te maken. Mijn petekind was helemaal overtuigd!

Product gehuurd: Sinterklaaspak

Gehuurd op: 03-12-2020

10

Uiterst vriendelijk, behulpzaam en correct. Pakken zijn van goede kwaliteit én hebben een goede prijs. Alles zat erbij en zelfs smink. Echt een aanrader hoor.

Product gehuurd: Sinterklaaspak

Gehuurd op: 28-11-2020

10

Zeer vriendelijk! Gaat goed om met mensen met beperking of die anderszins een speciale behandeling nodig hebben. Erg gericht op de klant. Je voelt je echt persoonlijk benaderd, alle tijd en aandacht. Top ervaring!

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 21-11-2020

10

Contact was snel gelegd. Vriendelijk ontvangst, goede service. Een zeer goede prijs voor een prachtige smoking. Leonie is behulpzaam en denkt mee in de keuze. Zeker een aanrader voor het huren van o.a een smoking.

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 18-11-2020

9,0

Fijn geholpen, neemt de tijd, mooie pakken.

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 01-01-2020

9,0

Het gehuurde pak was geweldig en het passen was ook geweldig. Alles was perfect geregeld.

10

Leonie is een aardige vrouw die goed mee nadenkt en verstand heeft van zaken. Ik heb er een smoking gehuurd voor een bruiloft. Mijn pak paste keurig tussen de andere smokings van gasten die zelf dure smokings hadden aangeschaft, dus voor die enkele keer dat je er een nodig hebt, gewoon huren bij Leonie!

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 17-09-2020

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Atelier Avenir

Onze smokings zijn van mooie kwaliteit, 45% wol. Wij hebben de nieuwste slim-fit modellen. Kom je passen, dat is op afspraak. De prijzen zijn inclusief alle accessoires (schoenen uitgezonderd), voor 5 dagen huur.Sinds 1997 verhuren wij smokings en jongens gala-pakken, vanuit ons atelier in Den Bosch. Je bent bij ons ook aan het goede adres voor het huren van erg mooie Sinterklaas, Piet, Kerstman en Kerstvrouwtjes kostuums. De meeste van deze pakken zijn in eigen atelier gemaakt.Onze prijzen zijn all-in, complete pakken met bijbehorende accessoires en schmink. Deze pakken huur je per dag.Je hoeft de gehuurde kostuums niet te reinigen, dit doen wij liever zelf en zit al bij de prijs inbegrepen.

Details openingstijden

Flexibele openingstijden, op afspraak. Ook vaak 's avonds en in het weekend mogelijk.

Bezorgkosten

Wij versturen en bezorgen geen kostuums naar klanten. Om je het beste van dienst te zijn en alle aandacht aan de perfecte outfit te besteden kom je bij ons langs om te passen.

Bezorginformatie

Om je het beste van dienst te zijn en alle aandacht aan de perfecte outfit te besteden kom je bij ons langs om te passen. Wij bezorgen en versturen daarom niet.