Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Atelier Avenir

Contact

  • Buitenpepersdreef 337
  • 5231 HE Den Bosch
  • 06-44734275
  • Website

Beoordeling

9,4
132 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Atelier Avenir

10

Bo uit Rotterdam

Wij hebben van Avenir twee pieten pakken gesponsord gekregen. Ons team doet mee met de Roparun en om geld in te zamelen hebben wij een pietenactie opgezet. Atelier avenir wilde hier aan mee werken, door ons gratis twee pakken te sponsoren inclusief schminck. Iets waar wij als je team, maar ook de Roparun erg blij mee is. Goede service!

Product gehuurd: Pietenpak

Gehuurd op: 23-11-2019

10

Gust van de Wal uit Oirschot

Leonie heeft een ruim aanbod aan smokings, denkt goed met je mee en neemt de tijd voor je. Om meer kan ik niet vragen!

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 17-09-2019

9,0

Hans van Postnl uit Den Bosch

Zag er kei goed uit. Ook veel complimenten gehad van de mensen bij wie ik een hand ging geven. Vonden dat het pak er compleet en verzorgd uit zag zat ook alles bij wat erbij hoort.

Product gehuurd: Sinterklaaspak

Gehuurd op: 04-12-2019

9,0

Kim van der Ven uit 's Hertogenbosch

Fijne, snelle service én een heel mooi pak!

Product gehuurd: Sinterklaaspak

Gehuurd op: 03-12-2019

10

Carla Ruijgrok uit Den Bosch

Voor het Sinterklaasfeest van het bedrijf heb ik bij Leonie 1 Sinterklaaspak en 2 Pietenpakken gehuurd. Pakken zijn heel compleet en zien er prima uit. Flexibiliteit is bij Leonie hoog; 1 dag van te voren een compleet andere maat voor 1 van de Pietenpakken wat geen enkel probleem Volgend jaar weer! Top!

Product gehuurd: Sinterklaaspak

Gehuurd op: 30-11-2019

10

Maja Jorritsma de Groot uit Berkel Enschot

Wij hebben bij Avenir een grote maat pietenpak gehuurd geweldige reacties op gehad. Ook een geweldige service gehad. Leonie heeft zelfs het pak nog groter gemaakt zodat het nog beter paste, geweldige service. Ze verdient een hele dikke 10!!

Product gehuurd: Pietenpak

Gehuurd op: 09-11-2019

10

Team VME uit Rosmalen

5 pieten pakken en een sint kostuum gehuurd voor ons jaarlijkse sinterklaasfeest. Super goede service en goede kwaliteit pakken. Alles was compleet met schmink! kortom, super!

Product gehuurd: Pietenpak

Gehuurd op: 23-11-2019

10

Eveline Kruisenga uit 's-Hertogenbosch

Al jaren huren wij bedrijfsmatig de pakken van Atelier Avenir, nooit geen problemen, altijd netjes te woord gestaan en als er bv een pruik mist loste de eigenaresse dit meteen op. De kwaliteit van de pakken is super, beter kan je niet krijgen!

Product gehuurd: Pietenpak

Gehuurd op: 16-11-2019

10

Walter uit Vught

Goed geholpen. Ook buiten kantooruren

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 16-11-2019

10

Martin uit Gemert

Passen kan in de avonduren, erg prettig voor iemand die fulltime werkt. Daarnaast ruim voldoende maten op voorraad. Erg vriendelijk geholpen, ik zou hier een volgende keer zeker weer huren.

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 23-10-2019

10

Tim Voogt uit Empel

Mooie lakschoenen en manchetknopen. Groot minpunt is dat de Noorse boskat niet te huur is. :(

Product gehuurd: Smoking

10

Lucas Johnston uit Ede

Uitstekende communicatie, product / dienst overtreft verwachtingen, alles vlot afgehandeld.

Product gehuurd: Smoking

10

Jan Jaap Vleeskens uit EINDHOVEN

Heel fijn geholpen met het uitzoeken en passen van de smoking inclusief schoenen. Flexibel bij de gehele afhandeling van ophalen tot retour brengen. Aanrader *****

Product gehuurd: Smoking

10

Tineke Meijer uit ''S-HERTOGENBOSCH

Ik heb een smoking gehuurd ivm de diploma uitreiking van mijn 18 jarige zoon. Ondanks zijn tengere lange postuur is hij met een perfect passend kostuum thuis gekomen.

Product gehuurd: Smoking

9,0

Bressers uit Tilburg

Erg goed geholpen met de pakken voor het filmgala. Paste perfect en de filmster was een stralend middelpunt van de avond. Een aanrader

Product gehuurd: Smoking

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Atelier Avenir

Onze smokings zijn van mooie kwaliteit, 45% wol. Wij hebben de nieuwste slim-fit modellen. Kom je passen, dat is op afspraak. De prijzen zijn inclusief alle accessoires (schoenen uitgezonderd), voor 5 dagen huur.Sinds 1997 verhuren wij smokings en jongens gala-pakken, vanuit ons atelier in Den Bosch. Je bent bij ons ook aan het goede adres voor het huren van erg mooie Sinterklaas, Piet, Kerstman en Kerstvrouwtjes kostuums. De meeste van deze pakken zijn in eigen atelier gemaakt.Onze prijzen zijn all-in, complete pakken met bijbehorende accessoires en schmink. Deze pakken huur je per dag.Je hoeft de gehuurde kostuums niet te reinigen, dit doen wij liever zelf en zit al bij de prijs inbegrepen.

Details openingstijden

Flexibele openingstijden, op afspraak. Ook vaak 's avonds en in het weekend mogelijk.

Bezorgkosten

Wij versturen en bezorgen geen kostuums naar klanten. Om je het beste van dienst te zijn en alle aandacht aan de perfecte outfit te besteden kom je bij ons langs om te passen.

Bezorginformatie

Om je het beste van dienst te zijn en alle aandacht aan de perfecte outfit te besteden kom je bij ons langs om te passen. Wij bezorgen en versturen daarom niet aan huis.