Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Atelier Avenir

Contact

  • Buitenpepersdreef 337
  • 5231 HE Den Bosch
  • 06-44734275

Beoordeling

9,5
146 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Atelier Avenir

10

Leonie is een aardige vrouw die goed mee nadenkt en verstand heeft van zaken. Ik heb er een smoking gehuurd voor een bruiloft. Mijn pak paste keurig tussen de andere smokings van gasten die zelf dure smokings hadden aangeschaft, dus voor die enkele keer dat je er een nodig hebt, gewoon huren bij Leonie!

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 17-09-2020

10

Smoking gehuurd voor eerste gala van jongste zoon van 11 (bijna 12) jaar. Leonie neemt de tijd, praat met hem en behandelt hem als volwaardig klant, net zo lang tot voor hem de perfecte outfit is bepaald. Prima en flexibele service voor wat betreft ophalen en retour brengen. Als er een volgende keer weer een gala is gaan we zeker opnieuw naar Atelier Avenir.

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 09-07-2020

10

Goede materialen, veel keus en super service. Top en top de volgende keer maar weer.

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 01-07-2020

9,0

Net als de vorige keren een prima smoking gehuurd en zeer flexibel wanneer je het pas een aantal dagen later retour komt brengen.

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 06-02-2020

10

Ik heb bij Avenir een complete smoking gehuurd. Leonie neemt alle tijd tijdens de passessie; ze laat je zolang passen totdat alles perfect is, ook de laatste details zoals het strikje en de manchetknopen. Als ik in de toekomst weer een smoking moet huren ga ik zeker terug naar Avenir.

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 28-01-2020

9,0

Prima en snel geholpen, wist direct welke maat het zou moeten zijn. Meer dan voldoende keuze, flexibel en bijzonder vriendelijk. De volgende keer komen we zeker weer terug!

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 29-01-2020

10

Perfecte hulp tijdens uitzoeken. Wist de maten precies in te schatten en heeft super materiaal, van strik tot manchetknopen!

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 08-01-2020

9,0

Het was gemakkelijk om een afspraak te maken Er is een zeer ruime keuze aan pakken, smokings en schoenen De verhuurster was erg vriendelijk en attent De verhuurperiode was ruim

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 09-12-2019

10

Leuk geholpen en geadviseerd door iemand die er echt verstand van heeft. Pak en schoenen hingen netjes klaar en ook het terug brengen ging heel soepel. Wij raden atelier Avenier dan ook echt aan. Is er in de toekomst weer een pak nodig, dan weten ons adres wel! . Ze verdient een hele dikke 10!! . Leonie bedankt voor de goede service!

Product gehuurd: Kerstmanpak

Gehuurd op: 24-12-2019

10

Super verhuuradres! Haalde direct de juiste maat uit het rek. Mooie spullen en ruime keuze. En vooral prima advies en service!

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 17-12-2019

9,0

Prima geholpen! Telefonisch en per mail! Goede prijs en alles zat er bij! Aanrader!

Product gehuurd: Kerstmanpak

Gehuurd op: 16-12-2019

9,0

Heel goed geholpen. Betaalbaar Vriendelijk We komen er al een paar jaar. Tevreden

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 12-12-2019

10

Voor de 3e keer een smoking gehuurd bij Leonie, super service!

Product gehuurd: Smoking

Gehuurd op: 12-12-2019

10

Het pak was bijzonder compleet, met een doos met sminkspullen en een goede handleiding hoe met de baard om te gaan, de volgorde van aankleden etc. Bijzonder schoon, netjes in 1 grote tas, gewoon super.

Product gehuurd: Sinterklaaspak

Gehuurd op: 08-12-2019

10

Wij hebben van Avenir twee pieten pakken gesponsord gekregen. Ons team doet mee met de Roparun en om geld in te zamelen hebben wij een pietenactie opgezet. Atelier avenir wilde hier aan mee werken, door ons gratis twee pakken te sponsoren inclusief schminck. Iets waar wij als je team, maar ook de Roparun erg blij mee is. Goede service!

Product gehuurd: Pietenpak

Gehuurd op: 23-11-2019

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Atelier Avenir

Informatie over Atelier Avenir

Onze smokings zijn van mooie kwaliteit, 45% wol. Wij hebben de nieuwste slim-fit modellen. Kom je passen, dat is op afspraak. De prijzen zijn inclusief alle accessoires (schoenen uitgezonderd), voor 5 dagen huur.Sinds 1997 verhuren wij smokings en jongens gala-pakken, vanuit ons atelier in Den Bosch. Je bent bij ons ook aan het goede adres voor het huren van erg mooie Sinterklaas, Piet, Kerstman en Kerstvrouwtjes kostuums. De meeste van deze pakken zijn in eigen atelier gemaakt.Onze prijzen zijn all-in, complete pakken met bijbehorende accessoires en schmink. Deze pakken huur je per dag.Je hoeft de gehuurde kostuums niet te reinigen, dit doen wij liever zelf en zit al bij de prijs inbegrepen.

Details openingstijden

Flexibele openingstijden, op afspraak. Ook vaak 's avonds en in het weekend mogelijk.

Bezorgkosten

Wij versturen en bezorgen geen kostuums naar klanten. Om je het beste van dienst te zijn en alle aandacht aan de perfecte outfit te besteden kom je bij ons langs om te passen.

Bezorginformatie

Om je het beste van dienst te zijn en alle aandacht aan de perfecte outfit te besteden kom je bij ons langs om te passen. Wij bezorgen en versturen daarom niet.