Stip Entertainment

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
  • Voor het afhalen van materialen dient vooraf een afspraak gemaakt te worden. Wij zijn namelijk niet altijd aanwezig bij onze loods.

Beoordeling (13)


9,0

Goede service Goed contact top

Gehuurd:

Abraham opblaaspop

op 17-03-2021


9,0

Bedankt voor de snelle en goede levering van de pilaren!! Ze zien er top uit!!

Gehuurd:

Ballonpilaar

op 06-08-2020


10

Super mooie ballonnen en service was top! Jasper denkt mee over de kleurencombinatie. Heel erg bedankt! Volgend jaar zal ik zeker weer mijn heliumballonnen bestellen bij Stip entertainment.

Gehuurd:

Ballonnen

op 04-07-2020


9,0

Prima contact gehad, week van te voren afgestemd ivm het weer. Mooie tros ballonnen en een springkussen gehuurd. Ons dochtertje heeft ondanks de Corona maatregelen een top verjaardag gehad.

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 28-06-2020


10

Voor de 50e verjaardag van mijn man een grote opblaasbare Abraham gehuurd. Veel leuke reacties op de pop gehad. Makkelijk op te zetten en weer af te breken. Zeer flexibel in de ophaal en terugbreng dagen/tijden en Jasper reageert ook snel op vragen. Kortom, een echte aanrader.

Gehuurd:

Abraham opblaaspop

op 01-07-2020


10

Wat een service! Wij hadden een bruiloft waar we trosjes heliumbalonnen voor nodig hadden. Jasper heeft goed meegedacht en alles uitgevoerd. De balonnen werden op locatie bezorgd. Wij zijn erg tevreden en hebben genoten van de balonnen. Ik zou iedereen stip balonnen aanraden!

Gehuurd:

Ballonnen

Bedankt voor de mooie beoordeling en heel graag gedaan!


10

Alles super goed geregeld. Snelle reactie en flexibel in tijden. Top!

Gehuurd:

Abraham opblaaspop

op 16-06-2020

Bedankt voor de mooie beoordeling!


9,0

Voor de 5e verjaardag van onze dochter hadden we een helium ballon besteld. Helemaal compleet met een waterballonnetje als gewichtje en kleine ballonnetjes als extra versiering! Ziet er prachtig uit. Ook na een paar dagen nog.

Gehuurd:

Ballonnen

op 14-06-2020

Goed om te horen en graag gedaan. Bedankt voor de mooie beoordeling!


10

Jasper is zeer klantvriendelijk, denkt goed met je mee. Ik had witte ballonen besteld, bij het ophalen hadden we het over de gelegenheid waar de ballonen voor waren. Waardoor Jasper veel mooiere ballonen liet zien, die beter bij gelegenheid paste. Hier waren wij heel blij mee, en zijn zeker tevreden weg gegaan. We komen zeker nog een keer terug.

Gehuurd:

Ballonnen

op 23-05-2020

Bedankt voor de mooie beoordeling. Ik vind het leuk om mee te denken en ervoor te zorgen dat jij de mooiste ballonnen mee krijgt.


10

Op Hemelvaart dag nog een gender reveal ballon kunnen halen, wat een service en super tof gedaan, cijfer? 10+

Gehuurd:

Ballonnen

Bedankt voor de 10+! Graag gedaan, het was erg leuk om te maken.


10

Het ballonnen boeket voor moederdag zag er schitterend uit! Er werd goed meegedacht over de kleuren. Mijn moeder en schoonmoeder waren helemaal verrast en vonden het boeket erg mooi en leuk. Top idee!

Gehuurd:

Ballonnen

op 09-05-2020

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat het Moederdag bloemen boeket goed is ontvangen door jullie moeder en schoonmoeder!


10

Snelle reactie en super met ons meegedacht!

Beste Marije, Bedankt voor je mooie beoordeling. Dat is fijn om te horen.


10

Goede service & een mooie sarah pop voor een goede prijs! Helemaal blij mee en de sarah ook

Gehuurd:

Sarah opblaaspop

op 11-04-2020

Beste Lotte, Bedankt voor je mooie beoordeling!

Informatie over Stip Entertainment

Al bijna 15 jaar is Stip Entertainment actief in de entertainmentwereld. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor kinderen en volwassenen. Door onze ruime ervaring met het organiseren van evenementen, kun je rekenen op goede, leuke en professionele artiesten. Vraag om een vrijblijvend voorstel. Bekijk onze site voor een selectie uit de mogelijkheden: (ballonnen)clowns, thema entertainment, lasergames, schminkers, typetjes, decoraties, welkomsacts, steltenlopers, muzikanten, kindershows, straattheater, smultraktaties en nog veel meer! Stip Entertainment uit Zwolle is dé specialist in de verhuur van clowns, steltlopers, winkelcentrumpromotie, kindershows, muzikanten, straattheater, springkussens en andere attracties.

Details openingstijden

Voor het afhalen van materialen dient vooraf een afspraak gemaakt te worden. Wij zijn namelijk niet altijd aanwezig bij onze loods.

Bezorgkosten

Voor alle bezorgingen geldt; - Bezorgkosten van €25,- + Reiskosten: €0,30 per km berekend vanaf Zwolle. Binnen Zwolle berekenen we alleen de bezorgkosten van €25,-.