Vind jouw beste huurdeal

Time Out Verhuurservice

Contact

  • Boonsweg 43
  • 3274 LH Heinenoord
  • 0186-660695

Beoordeling

9,3
62 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Time Out Verhuurservice

9,0

Time-Out heeft de catering van ons bedrijfsfeest verzorgd. Top geregeld. Wij zijn compleet ontzorgd. Time-Out zorgde voor de op- en afbouw, de verzorging van een heerlijke barbecue en dito buffet en dit alles uitgevoerd door vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

9,0

Voor koningsdag met de buren een springkasteel gehuurd bij Time out voor de kinderen in de straat. Springkasteel, helemaal compleet met ventilator, verlengsnoer, grondzeil, etc. werden volgens afspraak een dag eerder geleverd, tot in de garage. Ook werd er duidelijk uitgelegd hoe een en ander werkt. De andere ochtend hebben we het geheel uitgerold en opgeblazen wat eenvoudig was te doen. De kinderen zijn er de hele dag mee zoet geweest en hadden een topdag. 's Avonds hebben we het kasteel weer laten leeglopen en opgerold. De volgende dag is het hele spul weer netjes opgehaald. Fijne ervaring!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 27-04-2021

9,0

Wij huren met grote regelmaat allerlei materialen zoals biertafelsets, statafels, tafels, stoelen, marktkramen etc.etc. Gewoon lekker meedenken met de klant, nooit is iets teveel en ook belangrijk ..... altijd vriendelijk. Ze zijn daarnaast zeer flexibel. In de afgelopen 10 jaar zijn we nog nooit teleurgesteld. Wij willen ze dan ook hartelijk danken voor de al jarenlange zeer plezierige samenwerking.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 12-12-2019

10

Barbeque buffet met kok besteld voor ons feestje, inclusief tafel, buffettafel, koelkast, borden, bestek en glazen gehuurd. Alles keurig op tijd geleverd. Kwaliteit van de barbecue was uitstekend en zeer vriendelijke en goede kok! De gasten waren vol lof. Dank jullie wel voor de goede zorgen.

Product gehuurd: Barbecue buffet

10

Grote feesttent gehuurd voor een festival in de Hoeksche Waard. Time Out ont zorgde, dacht mee en ze doen wat ze beloven met veel gevoel voor gastvrijheid. Mede dankzij Time Out was dit een succesvol evenement. Absoluut aan te raden!

9,0

Wij hebben een barbecue arangement gehuurd incl. Barbecue tafels borden bestek glazen en kopjes. Alles werd keurig volgens afspraak bezorgd . Het vlees voor de barbecue en de salades werden in een koeling aangeleverd. Het brood was heerlijk vers en erg lekker. De salades waren heerlijk . Alles was gewoon TOP. Ons feestje was mede dankzij jullie geslaagd.

Product gehuurd: Barbecue buffet

9,0

Wij huren regelmatig tenten, terrasmeubels en stylingmaterialen voor onze evenementen van Winkelcentrum Puttershoek. Time Out heeft een enorm uitgebreid assortiment, voor elk thema, zoals recent voor onze Ponymarkt 2.0. Alles wordt op de afgesproken tijd bezorgd, opgebouwd én na afloop weer afgebroken. En dat met een big smile!

9,0

Time Out heeft de aankleding en de catering verzorgd van ons 125 jarige jubileum. Onze werkplaats werd een prachtige feestruimte, compleet met barista, foodtruck en buffet. De reacties waren stuk voor stuk lovend, zowel over de aankleding, als over de kwaliteit van het eten en de bediening. Een aanrader!

8,0

Prima cateringbedrijf!

9,0

Meedenkers, TOP service, komen beloftes na en zijn super vriendelijk. Ook tijdens de KERST-gekte. Petje af.

10

Time Out heeft het organiseren van feesten in de vingers. Dit zowel bij onze viering van 25 jarige bestaan ( 650 man ) als bij het verzorgen van ons personeelsfeest hebben ze vakmanschap geleverd. Alles op tijd klaar/ geen stress/ en alles voldoende aanwezig. Time Out is zeker een aanrader voor uw feest. MVG Directie en personeel Boogert Service Nieuwerkerk.

9,0

ik ben super tevreden over Time Out. Al verschillende malen daar stoelen, toiletten, pannen gehuurd. Een fijn en soepel bedrijf, denken mee en zijn flexible''. Gonny

9,0

Altijd prettig werken met Time Out. Doen wat ze moeten doen en goed afspraken mee te maken. Ook bij last minute wijzigingen nooit gezeur.

10

Verzorging van 50 jarig huwelijksjubileum volledig laten aan Koos overgelaten in een locatie welke hij een totale metamorfose liet ondergaan en gepaard gaand met een grandioos buffet. Een jaar later een tuinfeest door Time -Out laten verzorgen, alweer alle lof, voor herhaling vatbaar.

10

Super verzorge kerstborrel met stampotten buffet! Was super geregeld en hoefde niks zelf te doen! Zeker aan te bevelen en nogmaals te boeken! :)

Schrijf een beoordeling

Informatie over Time Out Verhuurservice

Time-Out is een bedrijf dat verhuurmaterialen en catering verzorgt voor allerlei feesten en partijen.