Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Time Out Verhuurservice

Contact

 • Boonsweg 43
 • 3274 LH Heinenoord
 • 0186-660695
 • Website

Beoordeling

9,3
59 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag 09:00 - 12:00
 • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Time Out Verhuurservice

10

Jeanet Littooij uit Klundert

Barbeque buffet met kok besteld voor ons feestje, inclusief tafel, buffettafel, koelkast, borden, bestek en glazen gehuurd. Alles keurig op tijd geleverd. Kwaliteit van de barbecue was uitstekend en zeer vriendelijke en goede kok! De gasten waren vol lof. Dank jullie wel voor de goede zorgen.

Product gehuurd: Barbecue buffet

10

Annerie Evers uit Oud-Beijerland

Grote feesttent gehuurd voor een festival in de Hoeksche Waard. Time Out ont zorgde, dacht mee en ze doen wat ze beloven met veel gevoel voor gastvrijheid. Mede dankzij Time Out was dit een succesvol evenement. Absoluut aan te raden!

9,0

Sjaan van den Boogert uit Numansdorp

Wij hebben een barbecue arangement gehuurd incl. Barbecue tafels borden bestek glazen en kopjes. Alles werd keurig volgens afspraak bezorgd . Het vlees voor de barbecue en de salades werden in een koeling aangeleverd. Het brood was heerlijk vers en erg lekker. De salades waren heerlijk . Alles was gewoon TOP. Ons feestje was mede dankzij jullie geslaagd.

Product gehuurd: Barbecue buffet

9,0

Winkelcentrum Puttershoek uit Puttershoek

Wij huren regelmatig tenten, terrasmeubels en stylingmaterialen voor onze evenementen van Winkelcentrum Puttershoek. Time Out heeft een enorm uitgebreid assortiment, voor elk thema, zoals recent voor onze Ponymarkt 2.0. Alles wordt op de afgesproken tijd bezorgd, opgebouwd én na afloop weer afgebroken. En dat met een big smile!

9,0

Tuk Kraanverhuur uit Klaaswaal

Time Out heeft de aankleding en de catering verzorgd van ons 125 jarige jubileum. Onze werkplaats werd een prachtige feestruimte, compleet met barista, foodtruck en buffet. De reacties waren stuk voor stuk lovend, zowel over de aankleding, als over de kwaliteit van het eten en de bediening. Een aanrader!

8,0

DLV Advies uit Vianen

Prima cateringbedrijf!

9,0

Hanneke van der Giesen uit Westmaas

Meedenkers, TOP service, komen beloftes na en zijn super vriendelijk. Ook tijdens de KERST-gekte. Petje af.

10

Boogert Service uit Nieuwerkerk

Time Out heeft het organiseren van feesten in de vingers. Dit zowel bij onze viering van 25 jarige bestaan ( 650 man ) als bij het verzorgen van ons personeelsfeest hebben ze vakmanschap geleverd. Alles op tijd klaar/ geen stress/ en alles voldoende aanwezig. Time Out is zeker een aanrader voor uw feest. MVG Directie en personeel Boogert Service Nieuwerkerk.

9,0

Gonny van Peperstraten uit Mijnsheerenland

ik ben super tevreden over Time Out. Al verschillende malen daar stoelen, toiletten, pannen gehuurd. Een fijn en soepel bedrijf, denken mee en zijn flexible''. Gonny

9,0

Natuurhistorisch Museum uit Rotterdam

Altijd prettig werken met Time Out. Doen wat ze moeten doen en goed afspraken mee te maken. Ook bij last minute wijzigingen nooit gezeur.

10

Rokus uit Klaaswaal

Verzorging van 50 jarig huwelijksjubileum volledig laten aan Koos overgelaten in een locatie welke hij een totale metamorfose liet ondergaan en gepaard gaand met een grandioos buffet. Een jaar later een tuinfeest door Time -Out laten verzorgen, alweer alle lof, voor herhaling vatbaar.

9,0

Annemarie Overwater uit Strijen

Heb Time-Out diverse keren ingehuurd en altijd alles tot in de puntjes geregeld. Top bedrijf

9,0

Autobedrijf Jan Snel uit Puttershoek

Time Out is een bedrijf welke met zijn vakkundig personeel van iedere gelegenheid een mooi feest maakt. Of het nu intiem of groots is.....niets is te gek! Koos.....en team....ga zo door!

9,0

Kwadraad uit Gouda

Prima locatie, goede service, Top!!

10

de neef advocaten uit Oud-Beijerland

Zowel de spullen als het eten waren perfect en precies op de afgesproken tijd bezorgd en weer opgehaald. Ze hadden er zelfs wat extra bestek en servies bij gedaan. Eindelijk eens een cateraar die doet wat hij belooft.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Time Out Verhuurservice

Time-Out is een bedrijf dat verhuurmaterialen en catering verzorgt voor allerlei feesten en partijen.