Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Jumping Almere

Contact

  • Henry Moorestraat 48
  • 1328 LW Almere

Beoordeling

9,4
57 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 09:00 - 21:00
  • Zondag 09:00 - 18:00
#} #}

Beoordelingen van Jumping Almere

1,0

Op deze website staan diverse springkussen te huur voor 100,00 euro per dag. Ervan uitgaand dat voor 24 uur geldt. Echter, in het praktijk blijkt het niet zo te zijn. Na telefonische contact met de verhuurder werd mij verteld dat overnachten van springkussens niet mogelijk is. Tot mijn verbazing, na nog een keer op de website geprobeerd te bestellen kwam ik erachter dat wel mogelijk is, alleen kost dan 150,00. Dit staat haaks op reactie van de verhuurder. Blijkbaar willen ze dat je via de website besteld zodat ze meer geld kunnen vragen, want als het eenmaal gereserveerd is zit je eraan vast. Daarna nog een keer gebeld met de verhuurder. Antwoord was ja dat klopt maar dat er extra kosten worden berekend, waarop ik reageerde; tja… maar toen net nog zei je dat dat springkussens niet mogen overnachten toch? Ja dat kan zeker wel blabla…. Ze tonen weinig flexibiliteit en de service is onder maat!!!! Daarnaast vind ik opzet van advertentie misleidend, nergens staat gespecificeerd, wat ze met een dag bedoelen. Ongetwijfeld zal het in algemene voorwaarden opgenomen zijn. Hiernaar zal ik een jurist vragen om ernaar te kijken. Wordt vervolgd. Let op! Kijk en lees eerst goed voor dat je iets besteld. Want sommige bedrijven verdienen alleen op deze manier meer geld.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 06-08-2020

10

we hadden wat problemen met de tent door het weer. Binnen 2 uur opgelost. Toppers zijn het

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 04-07-2020

10

Altijd keurig op tijd, mooi materiaal en fijne medewerkers!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

10

Zeer professioneel bedrijf met materieel. Bouwen en breken alles netjes vakkundig op en af. Prijs en kwaliteit is erg goed. Ze zijn erg flexibel en meedenkend. Ik wens jullie nog een succesvolle jaren en tot snel..!!

Product gehuurd: Partytent

10

We hadden eerst een glijbaan met zwembad besteld, dit kon moeiteloos omgeruild worden naar een overdekt springkussen omdat de weersvoorspelling niet goed was.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

9,0

Behalve leuk en goed product ook zeer goede prijs kwaliteit. Maar vooral de service, goede bereikbaarheid en aardige mensen is echt top. Voor tweede jaar weer super ervaring gehad, kijken uit naar volgend jaar

Product gehuurd: Springkussen overdekt

10

Een 10? Die geef ik niet snel maar er is werkelijk niets op aan te merken: Komen alle afspraken altijd na Zijn altijd op tijd Service (en meedenken) gaat net een stapje verder Mooie en schone producten Zijn serieus, bevlogen en enthousiast Altijd bereikbaar

10

Voor het eerst (partyartikelen) gehuurd bij Jumping Almere. Artikelen waren in perfecte staat. Klantvriendelijke verhuurders. Top service!

10

Laatst een partytent 6x4 en een springkussen midi formule 1. Wat hebben wij ervan genoten. Kinderen zijn de hele dag vermaakt en vroegen direct: ‘wanneer komt hij weer terug’. Verder super vriendelijke service. Alles werd geregeld wat een opluchting was voor een groot feest!

8,0

Komt afspraken na . Klantvriendelijk. Flexibel.

10

Wij huren al jaren bij Jumping Almere, het zijn Toppers!! Echt een aanrader, ik geef ze ook een dikke 10

10

Super leuk springkussen voor ons zoontje gehad op z''n verjaardag. Werd netjes gebracht, opgezet en weer opgehaald toen het feest afgelopen was. We hebben een top dag gehad en voor herhaling vatbaar.

10

Zeer goede en snelle service. Alle gehuurde spullen in uitmuntende staat. Zeer vriendelijk personeel

10

De afgelopen 5 jaar huren wij voor onze verjaardagen en feesten altijd de benodigdheden bij Jumping Almere. Kwalitatief goed, zeer vriendelijk personeel, afspraken worden nagekomen. Daarnaast zijn de springkussen voor mijn werk altijd een succes. Naast de gunfactor die de afgelopen jaren is opgebouwd, verdiend Jumping Almere dit op basis van het uitmuntend geleverde werk. Voor Almere en omstreken een absolute aanrader!

10

Flexibel, service gericht efficiënt en altijd vriendelijk. Tenten, heaters, springkussens, statafels... het wordt allemaal keurig op tijd gebracht, volledig opgebouwd en ook weer keurig afgebroken en opgehaald. Ook op de heel korte termijn levert Jumping Almere; ik heb meermaals een ‘spoedbestelling’ geplaatst waarop waar mogelijk direct en flexibel werd gereageerd!

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Jumping Almere

Informatie over Jumping Almere

Geeft u binnenkort een feest, maar weet u niet goed hoe u dit zou willen inrichten? Dan nemen wij graag uw zorgen uit handen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, straatfeest, burendag, bruiloft of verjaardag, met ons uitgebreide assortiment maken wij élk feest compleet. Alle producten kunnen worden bezorgd, opgezet en afgebroken, echter heeft u ook de mogelijkheid om bepaalde producten zelf af te halen. Wij hechten veel waarde aan service en kwaliteit en dat is dagelijks terug te zien in ons werk!Jumping Almere streeft ernaar om aan elke wens te voldoen en zo bij te dragen aan een onvergetelijk evenement!

Details openingstijden

Bezoek alleen op afspraak mogelijk.

Bezorgkosten

Starttarief Almere is 10,00 euro, berekend vanaf de postcode van Jumping Almere (1328LW).

Bezorginformatie

Door u gekozen huurmaterialen worden netjes en snel bij u bezorgd en opgehaald in Almere en omstreken. Sommige kleine producten kunnen ook op afspraak op ons afhaaladres worden afgehaald.