Feestje-huren.nl

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 10:00 - 17:00
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 13:00
  • Zondag Gesloten
  • Feestje-huren is enkel op afspraak te bezoeken. De bedrijfslocatie betreft een opslag welke niet permanent geopend is. Mocht u materialen willen bezichtigen of materialen willen ophalen neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Beoordeling (10)


10

Mark en collega’s van Feestjehuren hebben ons fantastisch geholpen met trouwfeest in de tuin. Perfecte service, tenten, Verlichting, hapjes erbij en zeer flexibel om het feest aan te passen op de behoeften. Alles op en top geregeld. Een aanrader!

Gehuurd:

Partytent

op 18-07-2019


10

Wij hebben een partytent met verlichting en statafels gehuurd bij feestje huren .nl . Wat een super service. Goed materiaal heel eenvoudig harmonie systeem. Mark top , vriendelijk en helpt zelfs een handje mee. Wij gaan er zeker nog een keer huren .

Gehuurd:

Partytent

op 25-10-2019


8,0

Mark is een vriendelijke nette man en staat tijdig te wachten. Heb een stevige tent á 3x3m (harmonica-systeem) gehuurd wat aan te raden is. Overigens paste deze tent in mijn Ford C-Max. Prijs is concurrerend, maar de benadering van Mark is toch doorslaggevend om nog eens bij hem terug te kunnen komen. Lees meer

Gehuurd:

Partytent


10

Biertafel plus banken en statafels met kleden gehuurd. Prima partij; snel, vriendelijk en persoonlijk contact, netjes op tijd gebracht en gehaald (zelf ophalen kan ook). Aanrader!

Gehuurd:

Statafel


10

Mark is prettig in de omgang en komt zijn afspraken na. Het geleverde materiaal is van topkwaliteit en hij helpt ook nog een handje. Leuke all-in pakketten en goede beschrijvingen van de producten. Volgende keer weer . Wij kunnen iedereen deze jonge ondernemer en zijn bedrijf aanbevelen! Je feestje wordt nog beter met Feestje-huren ! Lees meer

Gehuurd:

Partytent


10

snel en op een makkelijke manier een biertap gehuurd , incl levering van de bierfusten , een heel fijn bedrijf.

Gehuurd:

Tafeltap


10

Ik werd ontzettend goed geadviseerd en geholpen door Mark. Ook de kwaliteit van de spullen ( tent, heaters, lichtjes) en zijn vakmaschap en niet te vergeten zijn opgewekte humeur, maakten mijn verjaardag tot een unieke avond! Bedankt!

Gehuurd:

Gasheater


10

Wij hebben voor een evenement meerdere artikelen (koelingen, statafels, bierbanken) gehuurd bij Feestje Huren. Uitstekende service en duidelijke afspraken. De geleverde materialen zijn van professionele kwaliteit. De samenwerking met Mark (eigenaar Feestje Huren) was erg prettig. Een jonge enthousiaste ondernemer die graag met je meedenkt en je een hoop zorgen uit handen neemt. Aanrader! Lees meer

Gehuurd:

Koelkast


10

Uitstekende tap, erg makkelijk in gebruik. Ook zonder ervaring tap je hiermee mooie biertjes. Doordat de tap het bier zelf koelt hou je extra ruimte over in de koelkast, super!! Volgende keer zeker weer.

Gehuurd:

Tafeltap


10

We wilde een feestje geven en daarbij onze tuin betrekken. Mark van Feestjehuren heeft ons super goed geadviseerd op wat we allemaal zouden huren. Met een partytent, heater, lichtjes, Bluetooth speaker en eigen biertapje was ons feest helemaal compleet. Top feest door top service!

Gehuurd:

Partytent
Informatie over Feestje-huren.nl
Feestje-huren gaat voor kwaliteit en gemak. Dit is wat u dan ook direct terugziet in onze verhuurartikelen. Zo zijn al onze partytenten van hoge kwaliteit, zowel het frame als zeil. De biertaps zijn van echte horecakwaliteit maar wel zo ontworpen dat deze eveneens voor huis- of bedrijfsfeesten gebruikt kunnen worden. De stevige tafels, zowel hoog als laag, maken ieder feestje compleet. Kijk gerust naar onze volledige assortiment en mochten er vragen zijn kunt u uiteraard contact opnemen met feestje-huren.
Details openingstijden

Feestje-huren is enkel op afspraak te bezoeken. De bedrijfslocatie betreft een opslag welke niet permanent geopend is. Mocht u materialen willen bezichtigen of materialen willen ophalen neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Bezorgkosten

Bezorging en ophalen in De Meern, Leidsche Rijn & Vleuten €15,00Bezorging en ophalen in Utrecht - Nieuwegein - Houten - IJsselstein - Maarssen €20,00Bezorging en ophalen in Utrecht Oost (Overvecht, Tuindorp, Voordorp) €25,00Bezorging en ophalen in Breukelen - Woerden - De Bilt - Bilthoven - Zeist - Vianen €35,00Voor de overige gebieden volgen wij onderstaande berekening voor de kosten. Een starttarief en een kilometerprijs. Het starttarief is € 7,50 incl. BTW. De verdere transportkosten bedragen € 0,50 per gereden kilometer. De kilometers worden als volgt berekend: 4x een enkele afstand vanaf postcode 3454 MX naar de postcode van het afleveradres (een retourrit voor het bezorgen van de spullen en een retourrit voor het ophalen van de materialen). Uiteraard is het ook mogelijk om de materialen zelf op te halen. Vergeet niet dat hiervoor wel eerst een afspraak gemaakt dient te worden.

Bezorginformatie

Zowel het leveren als het ophalen van de materialen gebeurt altijd in goed overleg. In samenspraak met de opdrachtgever plannen wij het juiste moment voor levering en ophalen in. De materialen worden afgeleverd tot aan de eerste deur van de locatie. De materialen dienen tevens op deze plek klaar te staan wanneer ze worden opgehaald. Tegen een meerprijs van €50,- is het mogelijk om alle materialen voor u op- en af te bouwen.