Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Party & More

Contact

Beoordeling

9,0
4 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Party & More

9,0

Op aanraden van een collega bedrijf, Part & More ingehuurd voor de verzorging van onze Housewarming te Ridderkerk. Party & more heeft prima zorg gedragen voor het opzetten van de gelegenheid en ons voorzien een uitstekend Buffet (warm / koud) en een uitgebreid assortiment aan drank. Wij zouden Part & more zeker aanraden voor de verzorging van uw "feestje" Nogmaals dank m.n. voor de zeer behulpzame en vriendelijke collega's Marius (op- en afbouw) en Maria (gastvrouw). Vriendelijke groet.

Product gehuurd: Koud buffet

Gehuurd op: 31-01-2020

9,0

Mooi servies. Goede service. Prettig geholpen

Product gehuurd: Servies

Gehuurd op: 17-01-2020

9,0

Het feestje was erg geslaagd! Iedereen vond de hapjes en het buffet heerlijk. Mochten we weer eens een feestje hebben, dan weten we jullie te vinden.

9,0

Voor vaderdag de American BBQ gehuurd voor 65 gasten bij Het Posthuijs. Wat een beleving om zo''n BBQ op het terras te hebben. Aankomend jaar weer voor het 5 jarig bestaan en de vaderdag.

Product gehuurd: American Barbecue

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Party & More

Party & More is al meer dan 11 jaar de juiste partner voor al uw feesten en evenementen.Met een breed assortiment verhuurmaterialen en een eigen keuken is er voor elk feest of evenementvan klein tot groot een mooie invulling te verzorgen. Bij Party & More kunt u alleen een stoel bestellen maar ook een uitgebreid feest laten verzorgen met catering en entertainment. Ons team alleen voor de op en afbouw is geen probleem wij nemen graag het werk uit handen.Ons team denkt graag met u mee, neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen in een persoonlijk gesprek. Ons team beantwoordt uw vragen en wensen met een persoonlijke en professioneel advies.

Details openingstijden

Ons kantoor is 5 dagen bereikbaar op bovenstaande gegevens en openingstijden. Mailen kan 24 uur per dag . We streven erna om binnen 24 uur de mail te beantwoorden met uitzondering van zondag aanvragen.

Bezorgkosten

Bezorgen catering vanaf € 17,50 in de regio. Bezorgen verhuur vanaf € 50,00 in de regio. Bezorgen groot transport vanaf € 75,00 in regio. Buiten regio transport op maat.

Bezorginformatie

TransportEventuele transportkosten zijn berekend op basis van levering tot voorbij de eerste drempel. We gaan ervan uit dat de locatie goed bereikbaar is met vrachtwagen en dat er geen obstakels aanwezig zijn voor rolcontainer zoals grind, gras en opstapjes. Indien er bijzonderheden zijn betreft de bereikbaarheid van de locatie, dan dient u ons hiervan op de hoogte te stellen. Voor levering op slecht bereikbare locaties of levering op verdieping of kelder worden extra kosten in rekening gebracht. Deze zijn afhankelijk van de extra benodigde tijd. Indien u de materialen komt afhalen, bent u zelf verantwoordelijk voor het in- en uitladen.