Kluscontainerhuren.nl

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:30 - 12:00
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (98)


9,0

Ik ben zeer tevreden over de service. Na de bestelling bleek de container toch pas op een later moment nodig te zijn, dit heb ik gemakkelijk kunnen verzetten!


8,0

Woensdag bestelt vrijdag ochtend vroeg de container geplaatst. Weekend container vol gelopen . En dinsdag de container weer laten ophalen.


10

Container is op de datum geplaatst die we overeen zijn gekomen, en weer gehaald. De prijzen zijn scherp. Ik zal de komende weken nog een aantal containers bestellen.

Gehuurd:

Bouw- en sloopafvalcontainer

op 03-09-2019


8,0

Wij hebben voor het winterklaar maken van onze tuin 6m3 container gehuurd, met het bestellen goed advies gekregen (alleen tuinafval, geen grond), het ophalen hebben we online geregeld. Volgend jaar weer !

Gehuurd:

Tuin- en groenafvalcontainer

op 24-10-2019


8,0

Container was er volgens afspraak, en ik was goed geïnformeerd over de grote van de container.

Gehuurd:

Bouw- en sloopafvalcontainer

op 01-11-2019


9,0

Op afgesproken tijd en plaats geleverd en opgehaald. Snelle en duidelijke communicatie. Top !

Gehuurd:

Bouw- en sloopafvalcontainer

op 01-11-2019


8,0

Container geleverd volgens afspraak in de ochtend op gewenste dag opgehaald. Chauffeur dacht met mij mee waar hij het beste geplaatst kon worden.

Gehuurd:

Grofvuilcontainer

op 22-10-2019


8,0

Prima geregeld, zeer tevreden met de service


8,0

Snel geleverd,snel weer opgehaald duidelijke omschrijving wat er wel en niet in de container mag. Begin volgend jaar gaan wij zeker weer een container bestellen!


8,0

Via huren.nl staan meerdere aanbieders voor containers, gekozen om via de kluscontainer te huren omdat dit ons het beste gevoel gaf. Website is gemakkelijk te bedienen en met 1 klik kun je via ideal betalen.


7,0

Het plaatsen van de container is op de afgesproken dag gebeurd, het ophalen gebeurde helaas 1 dag later dan afgesproken, maar dit vonden wij niet zo erg.


10

Snel geleverd snel weer opgehaald Duidelijke omschrijving wat er wel en niet in de container mag. Helemaal super.


10

De containers zijn zeer gemakkelijk online te bestellen, de chauffeur doet er alles aan om de container naar wens te plaatsen! Over een paar dagen hebben we weer een container nodig, deze gaan we weer gemakkelijk online bestellen!


10

Eerste keer dat wij een container nodig hadden, online de container besteld en betaald met ideal. De container is op de afgesproken dag volgens afspraak voor ons huis geplaatst en op de afgesproken dag ook weer opgehaald! Als we weer een container nodig hebben bestellen we zeker weer bij de Kluscontainer!! Lees meer


10

Wij hebben voor onze verbouwing een 3m3 puin container gehuurd, het bestellen ging zeer gemakkelijk online, het ophalen hebben we ook gemakkelijk online geregeld. Als we straks weer een container nodig hebben weten we waar we deze gaan bestellen :)


10

Via huren.nl voor kluscontainerhuren.nl gekozen, zeer gemakkelijk online bestellen en betalen. Het leveren en ophalen is op de afgesproken dag gebeurd!

Er zijn 77 reviews geschreven bij Kiyoh.com met een gemiddelde score van 9.

Informatie over Kluscontainerhuren.nl
Kluscontainerhuren.nl levert kluscontainers door heel Nederland tegen de scherpste all-in tarieven.
Bezorgkosten

Kluscontainerhuren berekend geen bezorgkosten, wij hanteren all-in tarieven waardoor je op voorhand precies weet welke kosten er verbonden zijn aan het huren van een kluscontainer.