Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Gehuurd.nl

Beoordeling

9,3
69 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Gehuurd.nl

10

Willeke uit Nieuwleusen

Personenbusje gehuurd, een fijne bus om te rijden en keurig qua interieur. Prima afspraken gemaakt omtrent ophalen/terugbrengen. Erg tevreden!

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

9,0

Douma uit Nieuwleusen

18 kuub verhuiswagen gehuurd bij Gehuurd.nl. Goede service, vlot overleg mogelijk, snelle reactie op vragen. Aangepaste afspraken over ophalen en terugbrengen ook goed te maken. Ik kreeg de wagen mooi schoon mee. Kortom, goede service. Aanrader!

9,0

Jan Slager uit Staphorst

Bus gehuurd voor de vakantie. Fijne bus, reed goed. In Italië hadden we wat problemen, maar dat is keurig opgelost. We zijn erg tevreden en kunnen dit bedrijf aanbevelen.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

9,0

Karin Rumpf uit Nieuwleusen

Mooi busje gehuurd! Zelfs de medepassagiers waren enthousiast. Voor een nette priis. Zou zeker indien nodig hier weer gaan huren!

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

10

Rob uit Zwolle

Mooie bakwagen gehuurd zonder gedoe.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

10

Peter Teekens uit Meppel

Zonder slechte ervaringen te hebben opgedaan bij andere verhuur bedrijven, dit overtrof alles! Via de site een snelle en duidelijke reactie op mijn wens om een minigraafmachine met aanhanger te huren. Hele nette prijs en soepele voorwaarden en afhandeling Prima materiaal, duidelijke uitleg, behulpzaam personeel, kortom een bijzonder positieve ervaring.

Product gehuurd: Minigraafmachine

10

Bernie Konterman uit Nieuwleusen

Gehele plaatje is dik voor mekaar!!

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

10

Willem Paans uit Pesse

Heb deze voor de hele week gehuurd was er erg blij mij de service is perfect daar. Goede afspraken. Betaling ook netjes afgehandeld. Een en al top service

Product gehuurd: Minigraafmachine

10

Wivo uit Zwolle

Snel antwoord, scherp tarief, vriendelijk en vakkundig personeel

Product gehuurd: Machinetransporter

10

Henk Zenderink uit Nieuwleusen

Duidelijke afspraken, die zeer correct worden nagekomen. Je gaat verhuizen op een bepaalde datum en iedereen heeft zich aangemeld om te komen helpen. Dan is het perfect, dat de verhuisauto met benodigdheden voor komt rijden. Er wordt meegedacht. Hebben jullie geen steekwagen en rolwangentjes nodig. Ja zeker. Maar dat waren wij vergeten. Roo Works denkt met u mee voor een zeer redelijke prijs. Goed bereikbaar en een afhandeling op basis van vertrouwen. Geen extreme waarborgsommen, die sommige burgers niet eens kunnen betalen. Rekening achteraf. Uitmuntend is mijn beoordeling Ik wens het bedrijf veel succes. Zal vast goed lopen, schat ik in.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

10

William uit Staphorst

Netjes bedrijf, goed werkende nette bus gehuurd voor een goede prijs.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

10

Johan de Boer uit Dalfsen

Persoonlijk, goede service en niet duur! Een aanrader voor het huren van diverse gereedschappen en vervoer. Wat een verschil met de grote, onvriendelijke en dure verhuurbedrijven. Voortaan voor mij Gehuurd.nl!!

Product gehuurd: Muurzaag

10

Johan de Boer uit Dalfsen

Een aanrader voor alle spullen die je wilt huren. Persoonlijk, servicegericht, vriendelijk en niet duur. Spullen werden keurig in de auto getilt, duidelijke uitleg en goed materiaal. Kortom, voor mij nooit meer die grote, onvriendelijke en dure verhuurbedrijven. Toppers zijn het!

Product gehuurd: Muurzaag

9,0

Femke uit IJsselmuiden

Goede service Betrouwbaar Iedereen met een rijbewijs mag de bus besturen zonder dat je daarvoor extra moet betalen. Een zeer nette bus Een fijne en comfortabele reis gehad Zeker een aanrader als je met meerdere personen op reis gaat

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

9,0

peter loman uit Slagharen

busje was goed, alles volgens afspraak en keurig te woord gestaan. busje reed goed.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

#} #}

Schrijf een beoordeling

Profiel

24 uur per dag 7 dagen in de week