Engelse bus huren

2 aanbieders gevonden. Het aantal zitplaatsen, de uitrusting en service verschillen per verhuurder. Vergelijk ze dus goed!

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend van 44 tot 79 personen
Zelf rijden nee, alleen inclusief chauffeur
Kleur rood of wit
Klassieke Engelse bus huren?

Ben je op zoek naar een verhuurbedrijf waar je echt klassieke Engelse bussen kunt huren? Dan zit je bij Huren.nl goed. De klassieke Engelse dubbeldekker kun je huren als je bijvoorbeeld een evenement hebt en een object wilt neerzetten wat publiek trekt. Je kunt ook een dubbeldekker huren als je gaat trouwen. Laat je gasten vervoeren in de klassieke Engelse bus, terwijl jij en je toekomstige man in een andere mooie auto voorop gaat. Uiteraard kun je er natuurlijk ook voor kiezen om als bruid en bruidegom plaats te nemen in de dubbeldekker die je gaat huren. Een Engelse is in de meeste gevallen rood van kleur, echter zijn er ook witte Engelse bussen te huur.

Wat er komt kijken bij het huren van een Engelse bus:

Een echte Engelse bus huren die vroeger dienstdeed als lijnbus in Londen of een andere grote Britse stad, het kan bij meerdere verhuurbedrijven. Je wilt natuurlijk wel de beste keuze maken als je een Engelse dubbeldekker gaat huren. Daarom is het handig om van te voren te bedenken wat je wensen en eisen zijn. Hoe lang wil je de bus huren, wil je een rondrit rijden of van A naar B gebracht worden? Vrijwel alle verhuurbedrijven huren een oldtimer dubbeldekker met chauffeur. Deze chauffeur weet precies hoe hij netjes moet rijden met zo’n oude Engelse bus. Voordeel is ook dat je altijd een BOB hebt als je een Engelse bus gaat huren. Let erop of alle kosten inbegrepen zijn bij de prijs die de verhuurbedrijven bieden. Soms is de prijs die ze noemen exclusief BTW, inzittendenverzekering, chauffeur, benzine, etc. Informeer bij het verhuurbedrijf naar jouw keuze of ze een offerte voor je kunnen aanmaken, en of dit vrijblijvend kan, als er geen duidelijke prijsaanduidingen te vinden zijn.

Let op! De meeste aanbieders rijden door heel Nederland.