Oldtimerbus huren

1 aanbieder gevonden. Een Oldtimerbus huren? Vergelijk verhuurders op basis van het aantal zitplaatsen, de uitrusting en service.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal zitplaatsen variërend van 30 tot 54 zitplaatsen
Een nostalgische rit in een oldtimer bus!

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw evenement? Of geef je een feest en wil je jouw gasten in stijl vervoeren? Huur dan een oldtimer bus. Een oldtimer bus kan uit de jaren ’30 komen, maar ook uit de jaren ’70. Voor de echte oldtimerliefhebber is het mogelijk om een bus in oude, originele staat te huren. Hou je meer van luxe bussen, dan kun je een oldtimer huren die volledig is gerestaureerd en uitgerust is met een keuken en audio/video-installatie. Perfect voor je verjaardag of je bruiloft, maar ook voor bedrijfsuitjes, familiereünies en promotionele activiteiten. Wel op zoek naar een klassieke bus, maar nog geen keuze gemaakt? Kijk dan ook eens naar de Engelse dubbeldekker en de Amerikaanse schoolbus!

Wat moet je weten over de oldtimer bus?

Geen enkele oldtimer bus is hetzelfde. Elk verhuurbedrijf biedt namelijk unieke bussen van verschillende merken en van verschillende leeftijden. Alle bussen zijn gekeurd en hebben een certificaat. Een oldtimer bus is minder geschikt om mee naar het buitenland te gaan. Een touringcar zou dan een betere optie zijn. Als je een oldtimerbus huurt, huur je deze altijd inclusief chauffeur. Je kunt de bus huren voor een aantal uur of voor de hele dag. Houd rekening met borgkosten en brandstofkosten. Op tijd reserveren is belangrijk en geeft je de mogelijkheid om te checken of de bus die jij wil ook echt beschikbaar is. Tip: Soms is het mogelijk om een bus te huren waarvan het dak open kan met lekker weer. Wil je zeker weten dat jij en je gasten genieten van een mooi uitzicht, terwijl de wind door jullie haren wappert? Dan is een cabriobus misschien meer iets voor jou.