Diamantboormachine huren

12 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 15,- tot € 55,- en zijn afhankelijk van het boorbereik en de boordiameter.

Top 12 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2022
  • Pak kortingscode
  • Best beoordeeld
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Heb deze machine gehuurd voor een dag , maar het lukte me niet om het op tijd erin te boren ivm harde beton. toen ik hem terug bracht heb ik hem nog een 12 uur langer mogen gebruiken met een betere diamant boor en uitleg hoe ik het beste kon uitvoeren waardoor het uiteindelijk toch gelukt is. wat mij betreft een dikke 10 Lees meer

Gehuurd:

Diamantboormachine

op 15-06-2023

19-06-2023
Het huren van een diamantboormachine

Als je wilt gaan boren in materialen waar je niet makkelijk doorheen kunt komen met een gewone boor, is het huren van een diamantboormachine handig. Je kunt met deze boor zowel uit de hand boren als boren met behulp van een statief of installatie. Met een diamantboormachine wordt het boren in bijvoorbeeld steen, beton en asfalt een stuk makkelijker. Het huren van boren is ook ideaal omdat je op deze manier je geld efficiënt kunt besteden. Doordat je de boormachine niet hoeft aan te schaffen, bespaar je geld hierop en kun je het overgebleven geld investeren in andere zaken.

Handige informatie over de diamantboor

Een diamantboor heeft zijn naam te danken aan de kop van de boor. Daar zit namelijk een gedeelte van industrieel diamant. Diamant staat erom bekend om zijn enorme hardheid. Daarom kun je met een diamantboor ook door harde steensoorten boren. Een diamantboormachine huren is bijvoorbeeld ideaal voor het doorboren van verschillende steensoorten zoals marmer en bijvoorbeeld beton. Een diamantboor is geschikt voor het zware werk. Met de meeste diamantboren is het mogelijk om nat te boren. Dit kan nodig zijn als je langere tijd achterelkaar wilt boren. Nat boren voorkomt dan dat de machine oververhit raakt. Bovendien blijven stofrestjes en rondvliegende deeltjes uit: deze worden opgenomen in het water en spetteren omlaag. Bij het gebruiken van een diamantboor is het wel altijd raadzaam om handschoenen en gehoorbescherming te dragen! Huur makkelijk en snel een diamantboor via Huren.nl.