Sloep huren in Utrecht

5 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 110,- tot € 200,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 5 verhuurbedrijven

10 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
110,-
139,-
200,-
Per weekend
220,-
277,-
399,-
Per week
770,-
971,-
1398,-

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Minimale leeftijd
18
18
18
Bekijk de Dom vanaf het water: huur een sloep in Utrecht

Utrecht is een stad die bij uitstek goed te bekijken is vanaf het water. Vaar met een gehuurde sloep over de eeuwenoude Oudegracht, de pittoreske Nieuwegracht, en doe een rondje langs de Singel van Utrecht. Als je even de sloep aanmeert heb je altijd wel een leuk koffiehuisje in een straal van 50 meter om even een bakkie te doen. Een sloep huren in Utrecht kan bij verschillende verhuurbedrijven in Utrecht zelf, maar ook rondom Utrecht. Je kunt bijvoorbeeld de Maarsseveense Plassen op, of via de Vecht de mooie omgeving van Utrecht bekijken. Vind de verhuurders van sloepen in en om Utrecht makkelijk en snel via Huren.nl.

Waar moet je aan denken als je een sloep gaat huren in Utrecht?

Er zijn verschillende sloepen te huur in Utrecht. Je kunt ervoor kiezen om een kleine sloep te huren die geschikt is voor 4-10 personen. Dit soort sloepen kun je gewoon huren en mee varen zonder vaarbewijs. Wil je een feestje geven op het water, dan kun je er ook voor kiezen om een grote sloep te huren. Er zijn in Utrecht sloepen te huur voor wel 35 of soms zelfs 40 man! Deze sloepen huur je vaak alleen inclusief schipper. Huur een sloep met of zonder kap, met of zonder zwemtrap, en altijd inclusief zwemvesten als er kinderen aan boord zijn!