Salonboot huren

Wil je graag een salonboot huren?

Zou je graag een salonboot willen huren voor een feestje, bedrijfsuitje, reünie, jubileum, verjaardag of vrijgezellenfeestje? Dan kan dat bij een aantal verschillende verhuurbedrijven. Het zoeken naar verhuurbedrijven van salonboten, en het vergelijken van het aanbod kan lang duren en is onhandig en onoverzichtelijk. Daarom hebben wij de verhuurbedrijven die salonboten verhuren verzameld en in een simpel overzicht geplaatst. Zo kun je makkelijk de verhuurbedrijven en hun aanbod bekijken en vergelijken. .. Lees meer

Je kunt eenvoudig op locatie zoeken, zodat je bijvoorbeeld in één oogopslag alle verhuur van salonboten in Amsterdam kunt zien.

Wat er allemaal komt kijken bij het huren van een salonboot

Een salonboot lijkt een beetje op een rondvaartboot, hij verschilt per grootte, maar je kunt er net zo goed in borrelen, dineren, of zelfs vergaderen. Een salonboot ziet er alleen wel wat mooier uit dan een rondvaartboot waar toeristen in varen. Een salonboot straalt allure uit, en is van binnen vaak mooi gedecoreerd. Als je een salonboot wilt huren omdat je een feest geeft, dan wil je misschien dat het er allemaal piekfijn uit ziet. In veel gevallen is het mogelijk om van te voren de salonboot die je overweegt te huren te bezichtigen. Zo weet je zeker hoe het eruit ziet en dat je feest of evenement er piekfijn uit ziet. Je gasten kunnen in veel gevallen genieten van een borrelhapje en drankje, en sommige verhuurbedrijven bieden ook de optie van het dineren aan boord. Dit allemaal, terwijl een ervaren schipper je rondvaart. Vraag naar de opties bij het verhuurbedrijf, en welke diensten allemaal bij de prijs inbegrepen zijn; zo kom je later niet voor verrassingen te staan!