Compacte fotocamera huren

Vergelijk 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal pixels variërend van 7,2 tot 14 megapixels
Kwaliteitsfoto’s maken? Huur een digitale fotocamera!

Ga je een dagje op stap met het gezin, maar heb je geen zin om met een enorme spiegelreflex camera om je nek te lopen? Of wil je mooie natuurfoto’s maken? Huur dan een digitale fotocamera. Deze is compact en licht in gewicht, zodat je er gemakkelijk een heel stuk mee kunt lopen. Ook is het meestal mogelijk om video’s te maken. De kwaliteit van de foto’s die je met een digitale camera maakt, is bovendien vaak een stuk beter dan de foto’s die je maakt met je smartphone. Familiefoto’s maken of een camera uitproberen voordat je overgaat tot aanschaf? Ook dan is een digitale camera ideaal. Wil je jouw onderwateravontuur vastleggen? Huur dan een speciale onderwater fotocamera. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van digitale fotocamera’s in de door jou gewenste omgeving.

Waar let je op als je een fotocamera huurt?

Als je een fototoestel gaat huren, dan is het handig om op een aantal zaken te letten. Denk bijvoorbeeld aan het aantal megapixel (hoe meer pixels, hoe scherper de foto), de mogelijkheid om in te zoomen en de mogelijkheid om de camera aan kunt sluiten op je computer of televisie. De meeste fotocamera’s worden standaard geleverd met een oplader, een batterij en een USB kabel. Met deze kabel kun je de foto’s gemakkelijk op je computer zetten. Doordat een fototoestel vaak een vrij beperkt geheugen heeft, kun je ervoor kiezen een extra geheugenkaartje te huren of zelf aan te schaffen. Sommige verhuurders zullen deze standaard meeleveren. Koop je zelf een geheugenkaartje? Vergeet deze dan niet uit het toestel te halen voordat je de camera weer inlevert. Zorg trouwens dat je bij afname van de camera je legitimatiebewijs bij je hebt. Hou ook rekening met eventuele borgkosten.

Tip: Bestaat de kans dat je kids met de fotocamera aan de haal gaan? Huur dan een fotocamera die voorzien is van een rubberen coat. Wel zo veilig!

Gerelateerde categorieën