Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Discoset huren

Vergelijk 2 verhuurbedrijven

  • Partyverhuur zoals u het wilt!
    Heinenoord v.a. 277,-
    v.a. 277,-
  • Verhuur van beeld, geluid, licht en podium.
    Rotterdam
 

Alles over de verhuur van DJ-sets via Huren.nl

Als je voor een feest een DJ hebt gehuurd kan het zijn dat deze zijn eigen apparatuur meebrengt. Maar het kan ook zomaar zijn dat die apparatuur bestaat uit zijn eigen mengpaneel en draaitafels, maar dat de rest door jou verzorgd moet worden. Het kan in zo’n geval erg handig zijn om een discoset te huren. Afhankelijk van wat je eisen en wensen zijn kun je een keuze maken uit een DJ-set/discoset die verschillende verhuurders je te huur aanbieden. Zo heb je in één keer alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Is het feest of evenement op een locatie waar al wel de juiste versterking en speakers aanwezig zijn, maar heb je juist een DJ-set nodig die bestaat uit mengpaneel, draaitafels en eventueel een headphone? Ook deze discosets zijn te huur bij verschillende verhuurbedrijven bij jou in de buurt .

DJ-set huren in de vorm van een draaitafel, mengpaneel etc.

Ben je zelf DJ en heb je geen eigen apparatuur waar je mee kunt reizen? Dan kun je een DJ-set huren die bestaat uit alle benodigdheden waarmee je cd’s of plaatjes kunt mixen. Afhankelijk van hoe groot de DJ-set moet zijn die je wil huren houdt een discoset of DJ-set doorgaans een mengpaneel en twee draaitafels in. Daarbij zijn er ook sets die te huur zijn waarin een hele DJ-booth en een of meerdere koptelefoons zitten. Een DJ-booth is een tafel waar de DJ achter staat, die hem tegelijk een professionele, stoere uitstraling geeft. Een mengpaneel heb je nodig om de verschillende plaatjes of cd’s te kunnen mixen. Ben je een DJ die met cd’s werkt of heb je je eigen platenset die je meeneemt? Er zijn draaitafels voor cd’s, maar ook platen te huur. Let erop of ze beschikken over een USB-aansluiting als je ook vanaf je computer muziek of samples wil afspelen. Op Huren.nl vind je verschillende verhuurbedrijven die dit soort DJ-sets of discosets verhuren!

Verhuur van discosets voor feesten of evenementen op locatie

Voor een partyshow op locatie waar geen boxen of geluidsapparatuur in het algemeen aanwezig is, kan het heel handig zijn om een discoset te huren die bestaat uit een versterker en boxen. Veel verhuurbedrijven bieden nog uitgebreidere sets te huur aan, waar ook verschillende discolampen verhuurd worden. Het aantal bezoekers dat op jouw feest of evenement verwacht wordt is belangrijk bij het bepalen van de discoset die je huurt. Voor een feest in een ruimte met bijvoorbeeld honderd bezoekers heb je een andere combinatie van versterker en speakers nodig dan voor een feest van vijftienhonderd mensen, bijvoorbeeld. Vind op Huren.nl alle verhuurbedrijven die verschillende DJ-sets verhuren!

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!