Chopper huren

1 aanbieder gevonden. Prijzen variëren van € 59,- tot € 59,- en hangen af van het merk, de cilinderinhoud en de prijs per km.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Rijbewijs A1, A2 en A
Cilinderinhoud variërend van 600 tot 950 cc
Vermogen variërend van 50 tot 100 pk
Gewicht variërend van 220 tot 290 kg
Voel je vrij met een gehuurde Chopper!

De chopper wordt veel verhuurd. Dit type motor spreekt enorm tot de verbeelding. De chopper, meestal in één adem genoemd met het merk Harley Davidson, is een motorsoort zonder poespas. De motoren werden vroeger ontdaan van alle onnodige onderdelen (deze werden eraf ‘gechopt’), zodat er een motor ontstond die puur staat voor vrijheid en het rijden op een motor. Doordat de chopper oorspronkelijk een motor was die aangepast werd aan de behoeften van de eigenaar, wordt deze motor ook wel een custom motor genoemd. Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van choppers/custom motors op een rijtje.

Diverse choppers/custom motoren te huur

Er zijn natuurlijk meerdere modellen choppers te huur. Houd rekening met de cilinderinhoud (varieert van 600 tot bijna 1.000 cc. Daarnaast is het vermogen iets dat sterk uiteen kan lopen per motor. Het vermogen varieert van 50 tot 100 pk. Heb je zelf geen helm, motorkleding en motorlaarzen? Huur deze veiligheidskleding dan bij de verhuurder waarbij je de chopper huurt. Wil je met de chopper toeren? Huur dan ook een motortrailer. Zorg dat je de weg niet kwijtraakt: bij de meeste verhuurders van motoren zoals choppers kun je een navigatiesysteem huren.

Wat er allemaal komt kijken bij het huren van een chopper

De chopper is een erg mooie motor, en is niet goedkoop. Het huren van een chopper is dan ook een goed alternatief. Houd er wel rekening mee dat je een borg moet betalen bij het huren van een chopper. Deze borg ligt vaak tussen de 750 en 1.250 euro. Uiteraard krijg je deze borg in zijn geheel terug na het einde van de huurperiode, mits je de chopper in goede staat inlevert. Zorg daarnaast dat je een geldig motorrijbewijs hebt. Veel verhuurders van custom motors hanteren een minimumleeftijd die varieert van 18-24 jaar. Houdt ook rekening met de bijkomende brandstof kosten. Check ook altijd hoe de motor is verzekerd en hoe het zit met toeren in het buitenland. Huur slim, huur via Huren.nl.