Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Limousines huren

Ben je van plan een Limousine te huren?

Wil je graag eens een keertje als een echte celebrity vervoerd worden naar je eindejaarsgala? Ga je trouwen en wil je graag in een Limo verschijnen op je trouwlocatie? Ben je een zakelijk evenement of een bedrijfsuitje aan het organiseren? Laat je personeel vervoeren in een limousine. Een limousine huren kan bij een groot aantal bedrijven. Bij de meeste verhuurbedrijven is het mogelijk om een limousine te huren met chauffeur, in sommige gevallen is het zelfs mogelijk om zelf de limo die je huurt te besturen. Je kunt een luxe limousine huren om je van A naar B te laten verplaatsen zodat je stijlvol reist en verschijnt op je afspraak. Sommige verhuurbedrijven van limousines focussen zich erop dat de chauffeurs zich stijlvol gedragen, meerdere talen spreken, netjes gekleed zijn in klassieke chauffeurspakken, etc. Als je een limousine wil huren voor een vrijgezellenfeest, vind je misschien andere dingen belangrijk, zoals de kleur van de limo (zwart, wit, of misschien wel roze) en hoe de minibar in de limo eruit ziet. Elk verhuurbedrijf van limo’s speelt weer in op andere wensen en eisen. Op deze website kun je eens rustig, gemakkelijk en snel de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Op Huren.nl is het mogelijk om diverse aanbieders van limousine verhuur te vinden. De verhuurders hebben vaak meerdere limousines te huur. Zo kun je een Chrysler limousine, roze limousine, klassiekers zoals de Excalibur limousine maar ook grote limousine zoals de Hummer limousine huren. Om te zien welke limo je bij jou in de buurt kunt huren adviseren we je om een kijkje te nemen op de website van de verhuurders.

Verschillen tussen verhuurbedrijven waar je een limo kunt huren

Een limo huren, een droom van veel mensen. Het is een wens van velen, je te laten vervoeren als een VIP in je eentje naar een belangrijke afspraak of met je collega’s, vrienden, vriendinnen of familie. Er zijn veel verschillende types limo’s die je kunt huren. Elk bedrijf specialiseert zich in een andere stijl of type. Sommige bedrijven hebben juist weer van alles wat. Een echt goede entree maak je als je in een stretch verschijnt die net wat minder gangbaar is, sommige verhuurbedrijven verhuren ook Hummer limousines, of klassieke limousines, hele oude chique limo’s, of limo’s in een bijzondere kleur. Bekijk op onze website welk verhuurbedrijf aan jouw wensen en eisen voldoet. De huurperiode van een limo is afhankelijk van de verhuurder. De huurperiode kan variëren van een dag tot één dagdeel. Kijk voor de minimale huurperiode op de website van de limo verhuurder.

Tips bij het huren van een limousine

Als je met grote groepen een aantal limousines wilt huren, dan hebben sommige verhuurbedrijven aantrekkelijke deals voor je in petto. Het kan handig zijn om van te voren goed te bedenken wat je wensen en eisen zijn, zodat je slim om kan springen met de prijs. Sommige verhuurbedrijven van limousines bieden korting als je meerdere limousines wilt huren. Meestal is een chauffeur inbegrepen in de prijs, maar vraag er wel voor de zekerheid naar bij het verhuurbedrijf. Ook kan het afhangen of je de limo per uur of per dagdeel gaat huren. Dagdelen kunnen goedkoper uitvallen dan uren. Houdt bij het berekenen van het bedrag ook rekening met de eventuele borg, die je natuurlijk weer terugkrijgt als de limo in goede staat bij het verhuurbedrijf geretourneerd wordt.

#} #}

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering