Vind jouw beste huurdeal

Limousines huren

Eenvoudig en snel een limousine huren

Wil je graag eens een keertje als een echte celebrity vervoerd worden naar je eindejaarsgala? Ga je trouwen en wil je graag in een Limo verschijnen op je trouwlocatie? Ben je een zakelijk evenement of een bedrijfsuitje aan het organiseren? Dan ben je hier bij Huren.nl aan het juiste adres. Met deze pagina maken we het huurproces graag wat makkelijker voor je. Voer je locatie in en zie in één oogopslag alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Op Huren.nl is het mogelijk om diverse aanbieders van limousine verhuur te vinden. De verhuurders hebben vaak meerdere limo’s te huur. Zo kun je een Chrysler limousine, roze limousine, klassiekers zoals de Excalibur limousine maar ook grote limousines zoals de Hummer limousine huren. Klik op een soort limousine en zie alle verhuurders bij jou in de buurt!

Dit is waarop je de limousines kunt vergelijken

Naast dat je de verhuurders op de prijs en afstand kunt vergelijken, kun je ook de specificaties van de limousines vergelijken. Er zijn veel verschillende soorten limousines te huur. Of je nou een limousine voor een gala of een vrijgezellenfeest nodig hebt, er is voor elke gelegenheid een limousine te huur. Om je keuze tussen de limousines wat makkelijker te maken, lichten we je graag een aantal punten toe waarop je de limousines kunt vergelijken.

Aantal zitplaatsen

Wanneer je een limousine gaat huren, dan raden we je altijd aan om naar het aantal zitplaatsen te kijken. Het aantal zitplaatsen verschilt per limousine en varieert tussen de 4 tot soms wel 16 personen. Wil je met een grote groep in de limousine? Dan kun je het beste een hummer limousine huren. De hummer limousine biedt soms wel plaats voor een gezelschap van 16 personen. De meeste verhuurders rekenen een vast bedrag, onafhankelijk van het aantal passagiers. Enkele verhuurders berekenen de prijs aan de hand van het aantal passagiers. Dit doen ze in verband met consumptiekosten.

Geluidsinstallatie & TV’s

Wil je achter in de limousine echt een feestje bouwen? Bekijk dan of de door jou gekozen limousine over goede speakers bezit. Bekijk ook of je in de limousine je eigen muziek kunt afspelen. Wil je een DVD afspelen? Kijk dan of de door jou gekozen limousine een scherm en een dvd speler heeft. Op de schermen kun je soms ook Apple TV of Youtube afspelen.

Inclusief of exclusief drankjes

In de meeste limousine arrangementen zijn er een aantal drankjes bij de prijs inbegrepen. Zo is vaak het eerste glaasje champagne of fris bij de prijs inbegrepen. Bij vrijwel alle verhuurders heb je de keuze om de minibar te laten vullen met drankjes en hapjes. Voor extra drankjes word een meerprijs berekend. Wanneer je de minibar met drankjes wilt vullen, dan raden we je aan om contact op te nemen met de verhuurder.

Een limousine inclusief chauffeur huren

Bij de meeste verhuurbedrijven is het mogelijk om een limousine te huren met chauffeur, in enkele gevallen is het mogelijk om zelf de limo die je huurt te besturen. Sommige verhuurbedrijven van limousines focussen zich erop dat de chauffeurs zich stijlvol gedragen, meerdere talen spreken, netjes gekleed zijn in klassieke chauffeurs pakken, etc.

Vergelijk de verhuurders

Nu je met de bovenstaande tips de ideale limousine hebt kunnen kiezen, leggen we je graag nog een aantal belangrijke zaken uit. De onderstaande zaken kunnen invloed hebben op je keuze tussen de verhuurders.

Totaalprijs

Vergelijk de verhuurders altijd op de totale huurprijs. Klinkt logisch, echter zie je bij veel verhuurders pas de totaalprijs bij de offerteaanvraag. Hou er rekening mee dat de huurperiode start zodra de chauffeur bij de verhuurder vertrekt en pas eindigt zodra de verhuurder weer terug is. Je betaalt dus ook voor de reisuren waarbij je zelf geen gebruik maakt van de limousine. Het kan dus stukken voordeliger zijn om een limousine bij jou in de buurt te huren. Bekijk ook of drankjes bij de prijs zijn inbegrepen of dat je deze achteraf dient te betalen.

Algemene voorwaarden

Bekijk altijd de algemene voorwaarde van de verhuurders. Wanneer je de algemene voorwaarde van de verhuurders doorneemt, voorkom je verrassingen. In de algemene voorwaarden van de verhuurder vind je belangrijke zaken terug zoals de annuleringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarde voorwaarden omtrent eigen consumpties.

Heb je na lezen van de bovenstaande tekst nog vragen? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen of neem contact op met één van de bovenstaande verhuurders. Een limo huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering