Recente huuraanvragen

Limousine in Berlicum

bij Q-Rental

06-06-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

zeer goede ervaring gehad doordat een ander bedrijf het liet afweten, heeft dit bedrijf ons gelijk geholpen. En ervoor gezorgd dat de kinderen een mooie aankomst hadden met de limousine op hun gala aardige en nette chauffeur heel behulpzaam en meedenkend. ik zal dit bedrijf zeker aanraden.

Gehuurd:

Chrysler limousine

op 29-05-2024

30-05-2024
Eenvoudig en snel een limousine huren

Wil je graag eens een keertje als een echte celebrity vervoerd worden naar je eindejaarsgala? Ga je trouwen en wil je graag in een Limo verschijnen op je trouwlocatie? Ben je een zakelijk evenement of een bedrijfsuitje aan het organiseren? Dan ben je hier bij Huren.nl aan het juiste adres. Met deze pagina maken we het huurproces graag wat makkelijker voor je. Voer je locatie in en zie in één oogopslag alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Op Huren.nl is het mogelijk om diverse aanbieders van limousine verhuur te vinden. De verhuurders hebben vaak meerdere limo’s te huur. Zo kun je een Chrysler limousine, roze limousine, klassiekers zoals de Excalibur limousine maar ook grote limousines zoals de Hummer limousine huren. Klik op een soort limousine en zie alle verhuurders bij jou in de buurt!

Dit is waarop je de limousines kunt vergelijken

Naast dat je de verhuurders op de prijs en afstand kunt vergelijken, kun je ook de specificaties van de limousines vergelijken. Er zijn veel verschillende soorten limousines te huur. Of je nou een limousine voor een gala of een vrijgezellenfeest nodig hebt, er is voor elke gelegenheid een limousine te huur. Om je keuze tussen de limousines wat makkelijker te maken, lichten we je graag een aantal punten toe waarop je de limousines kunt vergelijken.

Aantal zitplaatsen

Wanneer je een limousine gaat huren, dan raden we je altijd aan om naar het aantal zitplaatsen te kijken. Het aantal zitplaatsen verschilt per limousine en varieert tussen de 4 tot soms wel 16 personen. Wil je met een grote groep in de limousine? Dan kun je het beste een hummer limousine huren. De hummer limousine biedt soms wel plaats voor een gezelschap van 16 personen. De meeste verhuurders rekenen een vast bedrag, onafhankelijk van het aantal passagiers. Enkele verhuurders berekenen de prijs aan de hand van het aantal passagiers. Dit doen ze in verband met consumptiekosten.

Geluidsinstallatie & TV’s

Wil je achter in de limousine echt een feestje bouwen? Bekijk dan of de door jou gekozen limousine over goede speakers bezit. Bekijk ook of je in de limousine je eigen muziek kunt afspelen. Wil je een DVD afspelen? Kijk dan of de door jou gekozen limousine een scherm en een dvd speler heeft. Op de schermen kun je soms ook Apple TV of Youtube afspelen.

Inclusief of exclusief drankjes

In de meeste limousine arrangementen zijn er een aantal drankjes bij de prijs inbegrepen. Zo is vaak het eerste glaasje champagne of fris bij de prijs inbegrepen. Bij vrijwel alle verhuurders heb je de keuze om de minibar te laten vullen met drankjes en hapjes. Voor extra drankjes word een meerprijs berekend. Wanneer je de minibar met drankjes wilt vullen, dan raden we je aan om contact op te nemen met de verhuurder.

Een limousine inclusief chauffeur huren

Bij de meeste verhuurbedrijven is het mogelijk om een limousine te huren met chauffeur, in enkele gevallen is het mogelijk om zelf de limo die je huurt te besturen. Sommige verhuurbedrijven van limousines focussen zich erop dat de chauffeurs zich stijlvol gedragen, meerdere talen spreken, netjes gekleed zijn in klassieke chauffeurs pakken, etc.

Vergelijk de verhuurders

Nu je met de bovenstaande tips de ideale limousine hebt kunnen kiezen, leggen we je graag nog een aantal belangrijke zaken uit. De onderstaande zaken kunnen invloed hebben op je keuze tussen de verhuurders.

Totaalprijs

Vergelijk de verhuurders altijd op de totale huurprijs. Klinkt logisch, echter zie je bij veel verhuurders pas de totaalprijs bij de offerteaanvraag. Hou er rekening mee dat de huurperiode start zodra de chauffeur bij de verhuurder vertrekt en pas eindigt zodra de verhuurder weer terug is. Je betaalt dus ook voor de reisuren waarbij je zelf geen gebruik maakt van de limousine. Het kan dus stukken voordeliger zijn om een limousine bij jou in de buurt te huren. Bekijk ook of drankjes bij de prijs zijn inbegrepen of dat je deze achteraf dient te betalen.

Algemene voorwaarden

Bekijk altijd de algemene voorwaarde van de verhuurders. Wanneer je de algemene voorwaarde van de verhuurders doorneemt, voorkom je verrassingen. In de algemene voorwaarden van de verhuurder vind je belangrijke zaken terug zoals de annuleringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarde voorwaarden omtrent eigen consumpties.

Heb je na lezen van de bovenstaande tekst nog vragen? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen of neem contact op met één van de bovenstaande verhuurders. Een limo huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Veelgestelde vragen

Reserveren

Welke limousines kan ik huren?
Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten op jouw zoekopdracht hebben we verhuurders voor de volgende soorten limousines: de Chrysler limousine, Excalibur Limousine, Lincoln limousine, Hummer limousine, roze limousine en de Princess vanden Plas limousine. Om te zien welke limo je bij jou in de buurt kunt huren adviseren we je om een kijkje te nemen op de website van de verhuurders.
Hoe kan ik een limousine huren?
Een limo huren is vrij eenvoudig. Een limousine huren doe je vaak via een offerteaanvraag op de website van de verhuurder. Bij enkele verhuurders kun je de limousine ook direct online reserveren. Bij de aanvraag noteer je alle persoonsgegevens, je wensen en de datum waarop je de limousine wilt huren. De verhuurder neemt vervolgens telefonisch contact met je op om de reservering te voltooien. Bij enkele verhuurder kun je de limousine alleen telefonisch reserveren. Vergelijk de verhuurders en de limousines, vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoefte en doorloop de stappen op de website.
Wat is de minimale huurperiode?
De minimale huurperiode van een limo is afhankelijk van de verhuurder, dit kan variëren van een uur tot één dagdeel. Kijk voor de minimale huurperiode op de website van de verhuurder. Staat de minimale huurperiode niet vermeld op de website? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. Bekijk alle verhuurders met een limousine te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.
Hoe kies ik de juiste verhuurder?
Het kiezen van de juiste limousine verhuurder is sterk afhankelijk van jouw wensen, dit hangt vaak weer sterk af van waarvoor je de limo wil huren. Het kan voor een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld leuk zijn om een roze limousine te huren, het aantal verhuurders hiervan is vaak wat beperkter. Indien je een limousine wil huren voor een feest kan een minibar en geluidsinstallatie belangrijk zijn. Bekijk of de verhuurder extra kosten rekent voor de drankjes. Er zijn veel verhuurders die ook andere services aanbieden. Denk hierbij aan rondritten, bruiloft ritten, bodyguard service en of foto service voor bijvoorbeeld een bruiloft.
Heb ik de mogelijkheid om mijn reservering kosteloos te annuleren?
Bij veel limousine verhuur is het mogelijk om je reservering kosteloos te annuleren, mits je dit op tijd doet. Hoe ver van tevoren je de reservering dient te annuleren verschilt per verhuurder. De regels omtrent het annuleren staan vermeld in de algemene voorwaarden van de verhuurder, check deze voorwaarden voordat je een limo gaat huren! Zo voorkom je eventuele verrassingen. Een limousine huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl.
Wanneer start de huurperiode?
In de meeste gevallen start de huurperiode zodra de chauffeur bij de verhuurder verstrekt tot hij weer bij de verhuurder arriveert. Hou er dus rekening mee dat je ook betaald voor de reisuren waarbij je zelf geen gebruik maakt van de limousine. Het kan dus voordeliger zijn om een limousine bij jou in de buurt te huren.
Hoe en wanneer moet ik betalen voor de reservering?
Wanneer je een limousine wilt huren moet je vaak een offerte aanvragen. Je kunt vervolgens akkoord gaan met de offerte. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, dan betaal je vaak de reservering via een bankoverschrijving. In enkele gevallen kun je de reservering direct met iDeal betalen. Er zijn ook bedrijven waarbij je op factuurbasis kunt betalen. Bekijk de betaalmogelijkheden op de website van de door jou gekozen verhuurder. Kun je niks vinden over de betaalmogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.
Is het mogelijk de boeking ter plekke te verlengen?
Of dit mogelijk is ligt vaak af van eventuele vervolg ritten. In overleg met de chauffeur en of kantoor is het mogelijk wanneer de chauffeur geen vervolg ritten heeft. Hoe de extra uren betaald moeten worden verschilt per verhuurder. Bij de ene verhuurder dien je gelijk te betalen en bij de andere verhuurder krijg je na afloop nog een factuur.

Levering

Is de limousine voorzien van een chauffeur?
Afhankelijk van de verhuurder zit er in de meeste gevallen een bestuurder bij de huur van een limo, de kosten van de bestuurder zijn in de meeste gevallen ook in de prijs opgenomen. De chauffeurs worden meestal geëvalueerd op professioneel gedrag, zodat je volledig je gang kan gaan.
Wordt de drank in de limousine meegeleverd?
In de meeste limousine arrangementen zitten er vaak wat drankjes, variërend van champagne tot fris inbegrepen. Het is daarnaast vaak mogelijk om de minibar te laten vullen met dranken naar keus, echter wordt hier vaak wel een meerprijs voor gerekend dus overleg dit met de verhuurder. Om de arrangementen te bespreken willen we je adviseren om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder.