Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Limousines huren

Ben je van plan een Limousine te huren?

Wil je graag eens een keertje als een echte celebrity vervoerd worden naar je eindejaarsgala? Ga je trouwen en wil je graag in een Limo verschijnen op je trouwlocatie? Ben je een zakelijk evenement of een bedrijfsuitje aan het organiseren? Laat je personeel vervoeren in een limousine. Een limousine huren kan bij een groot aantal bedrijven. Bij de meeste verhuurbedrijven is het mogelijk om een limousine te huren met chauffeur, in sommige gevallen is het zelfs mogelijk om zelf de limo die je huurt te besturen. Je kunt een luxe limousine huren om je van A naar B te laten verplaatsen zodat je stijlvol reist en verschijnt op je afspraak. Sommige verhuurbedrijven van limousines focussen zich erop dat de chauffeurs zich stijlvol gedragen, meerdere talen spreken, netjes gekleed zijn in klassieke chauffeurspakken, etc. Als je een limousine wil huren voor een vrijgezellenfeest, vind je misschien andere dingen belangrijk, zoals de kleur van de limo (zwart, wit, of misschien wel roze) en hoe de minibar in de limo eruit ziet. Elk verhuurbedrijf van limo’s speelt weer in op andere wensen en eisen. Op deze website kun je eens rustig, gemakkelijk en snel de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Op Huren.nl is het mogelijk om diverse aanbieders van limousine verhuur te vinden. De verhuurders hebben vaak meerdere limousines te huur. Zo kun je een Chrysler limousine, roze limousine, klassiekers zoals de Excalibur limousine maar ook grote limousine zoals de Hummer limousine huren. Om te zien welke limo je bij jou in de buurt kunt huren adviseren we je om een kijkje te nemen op de website van de verhuurders.

Verschillen tussen verhuurbedrijven waar je een limo kunt huren

Een limo huren, een droom van veel mensen. Het is een wens van velen, je te laten vervoeren als een VIP in je eentje naar een belangrijke afspraak of met je collega’s, vrienden, vriendinnen of familie. Er zijn veel verschillende types limo’s die je kunt huren. Elk bedrijf specialiseert zich in een andere stijl of type. Sommige bedrijven hebben juist weer van alles wat. Een echt goede entree maak je als je in een stretch verschijnt die net wat minder gangbaar is, sommige verhuurbedrijven verhuren ook Hummer limousines, of klassieke limousines, hele oude chique limo’s, of limo’s in een bijzondere kleur. Bekijk op onze website welk verhuurbedrijf aan jouw wensen en eisen voldoet. De huurperiode van een limo is afhankelijk van de verhuurder. De huurperiode kan variëren van een dag tot één dagdeel. Kijk voor de minimale huurperiode op de website van de limo verhuurder.

Tips bij het huren van een limousine

Als je met grote groepen een aantal limousines wilt huren, dan hebben sommige verhuurbedrijven aantrekkelijke deals voor je in petto. Het kan handig zijn om van te voren goed te bedenken wat je wensen en eisen zijn, zodat je slim om kan springen met de prijs. Sommige verhuurbedrijven van limousines bieden korting als je meerdere limousines wilt huren. Meestal is een chauffeur inbegrepen in de prijs, maar vraag er wel voor de zekerheid naar bij het verhuurbedrijf. Ook kan het afhangen of je de limo per uur of per dagdeel gaat huren. Dagdelen kunnen goedkoper uitvallen dan uren. Houdt bij het berekenen van het bedrag ook rekening met de eventuele borg, die je natuurlijk weer terugkrijgt als de limo in goede staat bij het verhuurbedrijf geretourneerd wordt.

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Welke limousines kan ik huren?

  Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten op jouw zoekopdracht hebben we verhuurders voor de volgende soorten limousines: de Chrysler limousine, Excalibur Limousine, Lincoln limousine, Hummer limousine, roze limousine en de Princess vanden Plas limousine. Om te zien welke limo je bij jou in de buurt kunt huren adviseren we je om een kijkje te nemen op de website van de verhuurders.

 • Hoe kan ik een limousine huren?

  Een limo huren is vrij eenvoudig. Een limousine huren doe je vaak via een offerteaanvraag op de website van de verhuurder. Bij enkele verhuurders kun je de limousine ook direct online reserveren. Bij de aanvraag noteer je alle persoonsgegevens, je wensen en de datum waarop je de limousine wilt huren. De verhuurder neemt vervolgens telefonisch contact met je op om de reservering te voltooien. Bij enkele verhuurder kun je de limousine alleen telefonisch reserveren. Vergelijk de verhuurders en de limousines, vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoefte en doorloop de stappen op de website.

 • Wat is de minimale huurperiode?

  De minimale huurperiode van een limo is afhankelijk van de verhuurder, dit kan variëren van een uur tot één dagdeel. Kijk voor de minimale huurperiode op de website van de verhuurder. Staat de minimale huurperiode niet vermeld op de website? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. Bekijk alle verhuurders met een limousine te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

 • Hoe kies ik de juiste verhuurder?

  Het kiezen van de juiste limousine verhuurder is sterk afhankelijk van jouw wensen, dit hangt vaak weer sterk af van waarvoor je de limo wil huren. Het kan voor een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld leuk zijn om een roze limousine te huren, het aantal verhuurders hiervan is vaak wat beperkter. Indien je een limousine wil huren voor een feest kan een minibar en geluidsinstallatie belangrijk zijn. Bekijk of de verhuurder extra kosten rekent voor de drankjes. Er zijn veel verhuurders die ook andere services aanbieden. Denk hierbij aan rondritten, bruiloft ritten, bodyguard service en of foto service voor bijvoorbeeld een bruiloft.

 • Heb ik de mogelijkheid om mijn reservering kosteloos te annuleren?

  Bij veel limousine verhuur is het mogelijk om je reservering kosteloos te annuleren, mits je dit op tijd doet. Hoe ver van tevoren je de reservering dient te annuleren verschilt per verhuurder. De regels omtrent het annuleren staan vermeld in de algemene voorwaarden van de verhuurder, check deze voorwaarden voordat je een limo gaat huren! Zo voorkom je eventuele verrassingen. Een limousine huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl.

 • Wanneer start de huurperiode?

  In de meeste gevallen start de huurperiode zodra de chauffeur bij de verhuurder verstrekt tot hij weer bij de verhuurder arriveert. Hou er dus rekening mee dat je ook betaald voor de reisuren waarbij je zelf geen gebruik maakt van de limousine. Het kan dus voordeliger zijn om een limousine bij jou in de buurt te huren.

 • Hoe en wanneer moet ik betalen voor de reservering?

  Wanneer je een limousine wilt huren moet je vaak een offerte aanvragen. Je kunt vervolgens akkoord gaan met de offerte. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, dan betaal je vaak de reservering via een bankoverschrijving. In enkele gevallen kun je de reservering direct met iDeal betalen. Er zijn ook bedrijven waarbij je op factuurbasis kunt betalen. Bekijk de betaalmogelijkheden op de website van de door jou gekozen verhuurder. Kun je niks vinden over de betaalmogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

 • Is het mogelijk de boeking ter plekke te verlengen?

  Of dit mogelijk is ligt vaak af van eventuele vervolg ritten. In overleg met de chauffeur en of kantoor is het mogelijk wanneer de chauffeur geen vervolg ritten heeft. Hoe de extra uren betaald moeten worden verschilt per verhuurder. Bij de ene verhuurder dien je gelijk te betalen en bij de andere verhuurder krijg je na afloop nog een factuur.

Levering

 • Is de limousine voorzien van een chauffeur?

  Afhankelijk van de verhuurder zit er in de meeste gevallen een bestuurder bij de huur van een limo, de kosten van de bestuurder zijn in de meeste gevallen ook in de prijs opgenomen. De chauffeurs worden meestal geëvalueerd op professioneel gedrag, zodat je volledig je gang kan gaan.

 • Wordt de drank in de limousine meegeleverd?

  In de meeste limousine arrangementen zitten er vaak wat drankjes, variërend van champagne tot fris inbegrepen. Het is daarnaast vaak mogelijk om de minibar te laten vullen met dranken naar keus, echter wordt hier vaak wel een meerprijs voor gerekend dus overleg dit met de verhuurder. Om de arrangementen te bespreken willen we je adviseren om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder.