Kunstgras huren

2 aanbieders gevonden. De prijs van kunstgras kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verhuurbedrijven dus goed!

Top 2 verhuurbedrijven

  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verhuur van kunstgras, ideaal voor decoratie en aankleding

Kunstgras of nepgras kun je huren om te gebruiken als vloerbedekking in je beursstand. Het gebruik van kunstgras in jouw beursstand geeft een fris uiterlijk en het idee van de natuur en/of sport. Kunstgras is bij meerdere verhuurbedrijven in verschillende groottes te huur. Je kunt er een kleine beursstand mee voorzien, maar er zijn ook veel verhuurders wiens klanten plastic grasmatten huren om te gebruiken als vloerbedekking en/of aankleding van een feestlocatie of partytent.

Kunstgras huren voor een speelveld

Kunstgras is niet alleen te huur om te gebruiken als vloerbedekking bij feesten en evenementen. Je kunt ook een grasmat huren om te gebruiken als sportveld. Een kunstgras mat huren is ideaal als je een geschikte afslagplaats voor golf zoekt, maar ook om bijvoorbeeld als speelveld voor kinderen te gebruiken. Heb je geen zin om het kunstgras zelf te leggen in jouw beursstand of feestlocatie? Veel verhuurbedrijven bieden de optie om de grasmatten van plastic te brengen, leggen, en ook weer op te komen halen, handig toch? Op Huren.nl vind je alle verhuurders van kunstgras matten bij jou in de buurt.