Kassasysteem huren

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

Verhuur van kassasystemen

Op festivals, beurzen, evenementen en in de horeca wordt er veel met kassa’s gewerkt. Waar er dingen gekocht worden, wordt afgerekend. Als je tijdelijk een kassasysteem nodig hebt, of graag een kassasysteem in jouw café of restaurant nodig hebt, dan is het huren van een kassasysteem een erg handige uitkomst. Er zijn verschillende kassa’s die je kunt huren, maar de meeste hebben een aantal overeenkomsten. Wat belangrijk is aan een kassa in de horeca, is dat deze snel en met zo min mogelijk problemen werkt.

Let goed op de verschillen bij het huren van een kassa

Het is mogelijk om een kassasysteem te huren inclusief ingebouwde thermische printer (dan heb je geen inktlinkt nodig). Zo wordt het eenvoudig om een bon te printen. Waar moet je nog meer op letten als je een kassasysteem wilt huren? Op festivals en in de horeca wordt er vaak bier geschonken. Een perfect biertje tappen kan alleen als de handen van de barman een beetje nat worden door het overtollige schuim/bier dat langs de rand van het glas loopt. Daarom zijn de meeste kassasystemen voorzien van een touchscreen waarvan het scherm goed beschermd is tegen spatwater en natte handen.

Er zijn kassasystemen te huur die geschikt zijn voor vrijwel alle horecagelegenheden, maar ook specifieke kassa’s die geschikt zijn voor de chiquere of meer trendy etablissementen. De meeste kassasystemen kun je plaatsen waar je wilt: of je nou een kassa op de toonbank wilt hebben, of aan de muur in de zaak, zodat medewerkers bestellingen kunnen doorgeven of afrekenen met gasten, alles is mogelijk. Bekijk via Huren.nl alle mogelijkheden op het gebied van de verhuur van kassasystemen!

Gerelateerde categorieën