Excentrische schuurmachine huren

9 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 10,- tot € 20,-, afhankelijk van het vermogen en de doorsnede van de schuurschijf.

Top 9 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Schuurschijf variërend van 125 tot 150 mm
Vermogen variërend van 380 tot 600 W
Grof schuren zonder veel inspanning: huur een excentrische schuurmachine

Een excentrische schuurmachine is zeer geschikt om te huren voor het schuren van grotere houten oppervlaktes. Deze schuurmachine heeft een cirkelvormige, vlakke zool waarop je het schuurpapier aan kunt vastmaken. De excentrische schuurmachine draait snel rond met een excentrische beweging. Het is een vrij lichte machine, die dus makkelijk in de hand te houden is en waarmee je goed schuurwerkzaamheden kunt uitvoeren. Zowel grote vlakken als kleine vlakkenzijn goed te schuren met deze machine. Het vermogen varieert van 350 tot 600 W. Ander gereedschap huren, zoals een vlakschuurmachine? Dat kan ook via Huren.nl!

Zorg zelf voor schuurpads als je een excentrische schuurmachine gaat huren

Houd er rekening mee dat je vaak zelf voor schuurpapier (ook wel schuurpads genoemd) moet zorgen. In veel gevallen kun je dit wel bij de verhuurder afnemen. De ene excentrische schuurmachine wordt geleverd met een stofzak, terwijl er bij het andere model geen stofzak op kan. Houd er rekening mee dat een excentrische schuurmachine een elektrisch apparaat is, en er dus een stroompunt aanwezig moet zijn. Prettig aan het gebruiken van een excentrische schuurmachine, is dat deze licht van gewicht is, en dit het werk weinig inspannend maakt. Ideaal voor de particulier als ook de professional. Let op: de excentrische schuurmachine is vooral bedoeld voor snel en grof schuurwerk. Draag dan ook een veiligheidsbril om de ogen te beschermen. Huur slim, vergelijk de verhuurders van excentrische schuurmachines via Huren.nl!