Tuinwals huren

8 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 4,- tot € 15,- per dag en hangt af van de werkbreedte en het gevulde gewicht.

Top 8 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Diameter variërend van 32 tot 45 cm
Werkbreedte variërend van 32 tot 100 cm
Gevuld gewicht variërend van 60 tot 120 kg
Aandrijving zelfaandrijvend
Huur een tuinwals en wals de grond in je tuin weer glad en stevig

De tuinwals is een onmisbaar hulpmiddel wanneer je grond of gazon wilt aanrollen. Ook voor het aanstampen van gestrooide zaadjes op de grond is het huren en gebruiken van een wals ideaal. Voor een optimaal en strak resultaat kun je een handmatige tuinwals huren. Misschien ben je de tuin gelijkvloers aan het maken door niveauverschillen uit te effenen. Allemaal reden om een tuinwals te huren. 

Hoeveel weegt een wals en waar moet ik nog meer aan denken?

Je kunt een tuinwals makkelijk bij jou in de buurt huren. De meeste tuinwalsen zijn doormiddel van een afsluitbare zijdelingse vulopening te vullen met water of zand. Op deze manier is de tuinwals makkelijk en licht te vervoeren, maar veel zwaarder wanneer je hem gebruikt om te walsen. Leeg wegen de walsen rond de 15 kilo, afhankelijk van het model kan dit gewicht oplopen. Nadat je de tuinwals hebt gevuld, weegt deze tussen de 60 en 120 kilogram. Dit verschilt per model en of je de wals met zand of water vult. Er zijn tuinwalsen te huur met verschillende werkbreedtes. De kleinste tuinwals heeft een werkbreedte van 30, en de grootste rond de 100 centimeter. Huren.nl zet de verhuurbedrijven van tuinwalsen en grasrollers bij jou in de buurt in een overzichtelijk rij. Op deze manier kan je ze makkelijk met elkaar kan vergelijken. Huur makkelijk en snel een grasroller via Huren.nl!

Handige tip: wals niet direct over de grond, maar probeer de rond eerst zoveel mogelijk te egaliseren met een hark. Daarna kan het walsen beginnen. Wissel walsen en harken af totdat je de gewenste vlakte en compactheid hebt bereikt.