Grasmaaier huren

3 aanbieders gevonden. Huurprijzen van een grasmaaier verschillen van € 21,- tot € 41,-, afhankelijk van de aandrijving en uitvoering.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 1,7 tot 5,5 kW
Maaibreedte variërend van 50 tot 55 cm
Maaihoogte variërend van 2 tot 10,8 cm
Eigen gewicht variërend van 15 tot 30 kg
Aandrijving brandstof of elektrisch
Groen gras aan jouw kant: huur een grasmaaier

Is het gras in de tuin hoog en moet het nodig gemaaid worden? Huur dan een grasmaaier bij één van de verhuurbedrijven via Huren.nl! Een grasmaaier werkt door een as met mesjes erop te laten roteren. Je kunt vaak de maaihoogte van de grasmaaier instellen, waarmee je aangeeft hoe kort je het gras afsnijdt. Er zijn elektrische (soms netstroom en accu) en benzinegrasmaaiers te huur.

Verschillende soorten grasmaaiers te huur

Vergelijk verschillende grasmaaiers bij de verschillende verhuurbedrijven op Huren.nl. De maaibreedte is vrijwel bij elke maaimachine hetzelfde, namelijk tussen de 50 en 55 cm. De maaihoogte is vaak handmatig in te stellen, en varieert van 2 tot meer dan 10 centimeter. De maaier wordt zelf aangedreven (vermogen varieert van 1,7 tot 5,5 kW), in principe hoef je alleen maar te sturen en kun je het werk overlaten aan de grasmaaier. Zorg natuurlijk wel dat je rechte banen maakt over het gras, en onthoud waar je gebleven bent. Daarnaast is het goed om na te gaan of er een opvangbak meegeleverd wordt met de grasmaaier. Hierin wordt het gras tijdens het maaien ingedaan. Leeg deze bak van tijd tot tijd, zodat hij niet overloopt.

Heb je een groot gazon (van 600 m2 of meer) wat je wilt maaien? Wellicht is het huren van een zitmaaier dan een efficiëntere manier om het gras kort en strak te krijgen. Het grote voordeel van de zitmaaier is dat je plaats kunt nemen op het apparaat, en zo de machine kunt besturen.

Waar je op moet letten bij het huren van een grasmaaier

De huurprijzen kunnen nogal verschillen bij de verschillende verhuurbedrijven. Vaak kun je de grasmaaier per dag of per week huren. Om jouw gazon weer mooi en strak te krijgen, huur je vandaag nog eenvoudig een grasmaaier! Let op: de berekening van een dagprijs kan per verhuurbedrijf verschillen. Zo gaat het ene verhuurbedrijf uit van een huurdag van openings- tot sluitingstijd is. Andere verhuurderbedrijven rekenen een huurdag 24-uur lang, vanaf het moment dat je de grasmaaier komt ophalen.

Denk altijd aan de veiligheid bij het gebruiken van een grasmaaier. Je hebt te maken met scherpe, snel roterende messen. Ook kunnen er steentjes of andere harde objecten weggeschoten worden door de grasmaaier. Het huren van de nodige beschermingsmiddelen is dan ook niet onverstandig.