Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Stoomreiniger huren in Almere

Vergelijk verhuurders op basis van de tankinhoud en de druk (het aantal bar) van de stoomreiniger die ze aanbieden.

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

5 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • - Almere v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • - Almere v.a. 20,-
  v.a. 20,-
 • - Almere v.a. 30,-
  v.a. 30,-
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Alles over de huur van stoomreinigers in Almere

Als je van plan bent om een stoomreiniger te huren in Almere, dan is het verstandig om van te voren bij een aantal zaken stil te staan. Wist je bijvoorbeeld dat sommige stoomreinigers constante toevoer van water nodig hebben? Dit is vooral het geval bij grote stoomreinigers die op krachtstroom of op diesel werken. Andere, kleinere stoomreinigers hebben vaak een reservoir dat je kunt vullen met water, en moet aanvullen wanneer het reservoir leeg is. Hier op Huren.nl kun je de verschillende verhuurbedrijven van stoomreinigers in Almere vinden en vergelijken. Huren.nl is zelf namelijk geen verhuurbedrijf, maar een vergelijkingswebsite. De kleinere stoomreinigers zijn ideaal om meubels, tapijt, knuffels etc. mee te reinigen en desinfecteren. Dat komt omdat dit soort stoomreinigers stoom van 150 graden Celsius produceren, dat bacteriën, stofmijt en viezigheid grondig te lijf gaat. Grotere stoomreinigers zijn ook te huur bij veel verhuurders in de buurt van Almere. Stoomreinigers die stoom met een druk van 10 bar kunnen spuiten zijn ideaal voor het schoonmaken van bijvoorbeeld industriële keukens. Vind op Huren.nl verhuurders in Almere, Huizen, Naarden en Muiderberg. Tip: Speciaal voor de vloerbedekking zijn er tapijtreinigers, vind deze snel op huren.nl!

Kenmerken en varianten

 • Max. stoomtemperatuur
  155 °C
 • Vermogen
  variërend van 2200 tot 3000 W
 • Tankinhoud
  variërend van 3 tot 5 l
 • Druk
  variërend van 3,2 tot 6 bar

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Welke stoomreiniger heb ik nodig?

  Er zijn stoomreinigers van verschillende merken en verschillende sterktes te huur. Bij het vergelijken moet je op het aantal bar letten. Hoe hoger de druk, hoe grondiger het apparaat schoonmaakt. Om goed schoon te maken raden we je aan om een stoomreiniger met minimaal 1,5 bar aan stoomkracht te nemen. Wil je oppervlakte van spullen schoonmaken? Dan is de druk niet super belangrijk. Wanneer je textiel wilt schoonmaken, dan is een hoge stoomdruk aan te raden. Daarnaast zijn er verschillende soorten stoommachines te huur. Zo kun je een vloerstoomreiniger, een handstoomreiniger of een professionele stoomreiniger huren.

 • Hoe dien ik een stoomreiniger te reserveren?

  In veel gevallen kun je een stoomreiniger online huren, daarnaast is het vaak ook mogelijk om telefonisch een stoomreiniger te bestellen. Dit hangt af van de verhuurder waar je de stoomreiniger gaat huren. Kies op de website van de verhuurder een stoomreiniger die je nodig hebt en volg het bestelproces op de website. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de verhuurder.

 • Dien ik borg te betalen bij stoomreiniger verhuur?

  Bij vrijwel alle verhuurders dien je een borg te betalen. De hoogte van de borg varieert van circa €100 tot circa €300, afhankelijk van het verhuurbedrijf en het type stoommachine. Grote professionele stoomreinigers hebben vaak een hogere borg. Als je borg dient te betalen dan wordt dit vaak voldaan bij de overdracht van de stoomreiniger. Wanneer de stoomreiniger volgens de verhuurder correct is ingeleverd na de huurperiode, dan krijg je de hele borg retour. Hoe je de borg terugkrijgt hangt af van de manier waarop je betaald hebt. Controleer van te voren altijd goed de algemene voorwaarde van de verhuurder. Zo voorkom je verrassingen omtrent de borg.

 • Wat is de minimale huurperiode van een stoomreiniger?

  In de meeste gevallen is de minimale huurperiode een dag. Hoe de verhuurder een dag ziet verschilt per verhuurder. Sommige verhuurder zien een dag als 9 tot 5 terwijl andere verhuurders een dag zien als 24 uur. Bij enkele verhuurders heb je de mogelijkheid om een stoomapparaat voor een dagdeel te huren. We adviseren je om de verhuurtijden te vergelijken om verrassingen te voorkomen.

 • Heb ik de mogelijkheid om stoom accessoires te huren?

  Of verschillende stoomreiniger opzetstukken worden meegeleverd verschilt per verhuurder. De meeste verhuurders beschikken over diverse hulpstukken voor tapijt en meubilair. Of je hiervoor moet bij betalen verschilt per verhuurder. Bekijk of de verhuurder het benodigde opzetstuk gratis mee geeft of apart verhuurd. Kun je geen informatie vinden over mogelijke opzetstukken? Dan adviseren we je om contact op te nemen met de verhuurder.

 • Kan ik een reservering kosteloos annuleren?

  Bij veel verhuurders kun je de reservering kosteloos annuleren indien je dit op tijd doet. Vaak dien je de reservering 24 uur voor de overdracht te annuleren, Dit hangt echter wel af van het bedrijf waar je de stoomreiniger wilt huren. We willen je adviseren om goed te kijken naar de annuleringsvoorwaarden van het verhuurbedrijf. Zo weet je van te voren al of je de reservering kunt annuleren wanneer nodig.

Levering

Gebruik

 • Waarvoor kan ik een stoomreiniger gebruiken?

  Met een stoomreiniger hoef je nooit meer te boenen. Met de stoomreiniger kun je makkelijk het hele huis moeiteloos schoonmaken. Met een stoomreiniger kun je tegelvloeren, laminaatvloeren, tapijt vloeren, badkamers, toiletten, kranen, vensters, spiegels, keukengerei, gordijnen en kleding schoonmaken.

 • Hoe werkt een stoomreiniger?

  Een stoomapparaat werkt een beetje op dezelfde manier als een snelkookpan. Water wordt snel in een afgesloten ketel van de stoomreiniger verwarmd tot het kookt. Zo ontstaat er stoom. Het verwarmen duurt gemiddeld zo'n 2 tot 6 minuten per liter water, afhankelijk van het vermogen van de reiniger. De stoomdruk is niet relevant bij stoommoppen, omdat deze puur bedoeld zijn om vloeren oppervlakkig schoon te maken. Wanneer je bijvoorbeeld kleding of banken schoon gaat maken, dan is een grote druk wel van belang.

 • Maakt de stoomreiniger gebruikt van chemische middelen?

  Stoomreinigers maken geen gebruik van chemische middelen. De machines maken alleen gebruik van stoom. Hierdoor is de stoommachine milieuvriendelijk en bijna overal voor te gebruiken.

 • Waar kan ik de stoomreiniger niet voor gebruiken?

  Eigenlijk is de stoommachine overal voor te gebruiken mits je de juiste opzetstukken gebruikt. Let op: wil je parket of laminaat stoomreinigen? Wees dan voorzichtig. Deze materialen worden snel aangetast. Zet de stoomdruk op het laagste niveau en maak gebruik van een dubbelgevouwen doek. Zo gebruik je niet teveel stoom en voorkom je schade aan de kwetsbare vloer.

 • Kan ik mijn huurperiode verlengen tijdens het gebruik?

  Natuurlijk kan het voorkomen dat je werkzaamheden langer duren dan gepland waardoor je de stoomreiniger langer nodig hebt dan afgesproken. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de stoomreiniger en de verhuurder, is het mogelijk om de huur te verlengen. Wanneer je de huurperiode wilt verlengen adviseren we je op telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. Zo kun je samen naar de mogelijkheden kijken.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!