Tapijtreiniger huren in Almere

4 aanbieders gevonden. Huurprijzen zijn afhankelijk van de oppervlakteprestatie en de tankinhoud en variëren van € 8,- tot € 16,- per dag.

Top 4 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Tapijtreiniger Pro in Almere

voor 2 dagen en 6 uur bij Autoradam

20-12-2022

Tapijtreiniger Pro in Almere

voor 9 uur bij Autoradam

16-12-2022

Tapijtreiniger Pro in Almere

voor 9 uur bij Autoradam

16-12-2022

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Vandaag de tapijtreiniger opgehaald maar helaas bleek er iets niet goed te werken. Iemand langs geweest met de zelfde constatering en daarna zonder gedoe het huur bedrag terug gestort gekregen. Als tip wil ik graag meegeven om apparaten te controleren voor deze meegegeven worden. Verder complimenten over de afhandeling. Ik zal zeker wel terug komen als ik iets nodig heb. Lees meer

Gehuurd:

Tapijtreiniger 30-12-2022
In en rondom Almere een tapijtreiniger huren

Wanneer je op zoek bent naar een verhuurbedrijf om een tapijtreiniger te huren, dan zit je bij Huren.nl goed! Hier vind je verschillende verhuurders in de buurt zodat je niet lang hoeft te zoeken. Wil je bijvoorbeeld een tapijtreiniger huren in Almere zelf, Lelystad, Zeewolde, Muiderberg of Naarden? Hier vind je verhuurbedrijven in de omgeving! Via de A6 of de A27 rijd je gemakkelijk naar een van verhuurders toe. Zo kun je onderweg naar je adres nog even snel de gehuurde tapijtreiniger ophalen. Misschien heb je wel een bedrijfje in Almere-Stad en heb je een opdracht gekregen van een kantoor in Almere-Haven om daar hun vloerbedekking te reinigen. Onderweg stop je dan bij gemakkelijk bij het verhuurbedrijf van jouw keuze om de juiste tapijtreiniger op te halen. Je kunt voor zowel een grote als een kleine oppervlakte een tapijtreiniger huren. En niet alleen voor vloerbedekkingen, kleden of tapijten zijn deze reinigers te gebruiken. Ook als je in Almere-Buiten op de bank heb gemorst tijdens het bezoekje aan oma kun je via Huren.nl een tapijtreiniger huren om dit probleem snel op te lossen! Huur dus vandaag nog een tapijtreiniger bij een van de verhuurders in de omgeving van Almere. Voor het reinigen van kleding en gordijnen kun je het beste een stoomreiniger gebruiken.