Grondafvalcontainer huren in Amsterdam

Container voor grondafval, inhoud variërend van 3 m³ - 15 m³

Tuinwerkzaamheden in A’dam? Huur een grondcontainer

Ben je bezig met renovatiewerkzaamheden in je tuin in Ruigoord? Ga je een vijver aanleggen in Slotervaart? Dan zul je ongetwijfeld veel grond moeten afvoeren. Hiervoor huur je gemakkelijk een grondafvalcontainer. Onder grondafval verstaan we aarde, zand, klei en graszoden. Ben je op zoek naar een container waar je terrastegels en bakstenen in kwijt kunt? Huur dan een puincontainer. Wil je hout, meubels en ander sloopafval kwijt? Dan kun je het beste een grofvuilcontainer .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

huren. Op deze pagina vind je verhuurbedrijven van grondafvalcontainers in en rondom Amsterdam. Zoek je een container in Amstelveen of Purmerend? Ook dan zit je hier dus goed.

Kenmerken van een grondafvalcontainer

Het formaat van de containers verschilt per verhuurbedrijf. Ook de huurprijs en de minimale en maximale huurperiode die verhuurbedrijven hanteren, verschillen. Vergelijken is daarom raadzaam. Spreek samen met het door jou gekozen verhuurbedrijf af waar ze de container moeten plaatsen en informeer of de kosten voor het plaatsen, ophalen en legen van de container bij de huurprijs inbegrepen zitten. Let op! Een vergunning voor het plaatsen van de afvalcontainer is meestal niet nodig, maar het is altijd slim om hiernaar te informeren bij de gemeente. Heb je grote hoeveelheden grondafval van meer dan 25 kubieke meter? Dan kan het zijn dat je een schone grond-verklaring nodig hebt.


Tip: Zit je midden in een verbouwing? Dan is het huren van een bouwafvalcontainer wellicht een betere optie.

Kenmerken en varianten van Grondafvalcontainer

Inhoud variërend van 3 tot 15 m³
Lengte variërend van 190 tot 750 cm
Breedte variërend van 150 tot 250 cm
Hoogte variërend van 100 tot 220 cm