Low fog machine huren

5 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 17,- tot € 75,-, afhankelijk van het vermogen en of er vloeistof wordt bijgeleverd.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 530 tot 685 mm
Breedte variërend van 345 tot 520 mm
Hoogte variërend van 225 tot 500 mm
Gewicht variërend van 7,5 tot 25 kg
Tankinhoud varierend van 0,6 tot 9,5 l
Opwarmtijd variërend tot 7,5 min
In de wolken met een gehuurde low fog machine

Iedereen kent de rookmachines wel die in discotheken worden gebruikt. Ze produceren rook die in de lucht blijft hangen en voor een mysterieuze sfeer zorgen. Een low fog machine daarentegen produceert speciale, zwaardere rook die op de grond blijft hangen doordat het gekoeld is met ijs. De laaghangende rookmachine, ook wel nevelmachine of droogijsmachine genoemd, creëert een bijzonder effect. Perfect voor theater- en dansvoorstellingen en voor speciale gelegenheden. Hoe romantisch is het bijvoorbeeld als een bruidspaar op een sprookjesachtige wolk staat, gemaakt met de low fog machine?! Heb je meer behoefte aan een winters tintje? Huur dan een sneeuwvlokkenmachine. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van low fog machines in de door jou gekozen omgeving.

Benodigdheden voor een droogijsmachine

Een low fog machine produceert rook door middel van een speciale rookvloeistof. Deze krijg je er bij sommige verhuurbedrijven bijgeleverd, maar het kan ook zijn dat je deze er los bij moet kopen. De machine is in veel gevallen met een afstandsbediening te bedienen en werkt met een elektrische pomp. De laaghangende rook blijft voor ongeveer 5 minuten hangen en lost dan vanzelf weer op. De rook wordt vaak gekoeld met ijs, zodat het laag bij de grond blijft hangen. Je kunt het beste bij het verhuurbedrijf navragen of je zelf voor ijs en/of koelelementen moet zorgen. Geniet ze!