Tesla Model X leasen

6 aanbieders gevonden. De maandprijs varieert van € 951,- tot € 1450,- excl. BTW en hangt af van de gekozen opties en leasemaatschappij.

Top 6 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

De grote voordelen van een Tesla Model X leasen

Wil je in een nieuwe ruime auto rijden? Dan is de Tesla Model X echt wat voor jou! Er zijn meerdere goede redenen om een Tesla Model X te leasen. Allereerst is het milieu een zeer belangrijk motief. Daarnaast is de aanschaf van een Model X erg prijzig. De aanschaf is een grote investering. Een investering die je je op sommige momenten misschien niet kunt veroorloven. Door een Tesla Model X te leasen, rijd je voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe en milieuvriendelijke Tesla. Een Tesla leasen doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Met een Tesla Model X profiteer je van meerdere financiële voordelen. Zo betaal je maar 4% bijtelling over de catalogusprijs tot een maximumbedrag van €50.000. Voor het restbedrag van de catalogusprijs geldt de standaard bijtelling van 22%. Naast de voordelige bijtelling, betaal je niet voor de BPM en motorrijtuigenbelasting. Ook bespaar je veel geld op brandstof. Het thuis opladen van een Tesla is 50% goedkoper dan rijden op brandstof.

Vergelijk alle lease-maatschappijen via Huren.nl

Een Tesla Model X leasen kun je bij meerdere bedrijven doen. Bij deze bedrijven kun je vaak zowel zakelijk als particulier een Tesla Model X leasen. Huren.nl maakt graag de leasemarkt wat overzichtelijker voor je. Op deze pagina vind je alle bedrijven met een Model X te lease op een rijtje. Zo hoef je zelf niet meer op zoek en vergelijk je in één oogopslag alle bedrijven waarbij je een Tesla Model X kunt leasen.

Zakelijk of private lease?

Een Tesla leasen is niet alleen weggelegd voor de zakelijke markt. Mensen willen massaal een nieuwe Tesla Model X rijden maar kunnen of willen niet in één keer de grote investering doen. Hierdoor bieden veel leasemaatschappijen zowel zakelijk als private lease aan.

Tussen zakelijk leasen en private leasen zitten niet veel verschillen, echter zijn er wel een aantal zaken die je keuze kunnen beïnvloeden.

  • Niet alle werkgevers staan (te veel) privégebruik toe.
  • Bij zakelijk leasen dien je je vaak aan een budget te houden.
  • Rijd je alleen zakelijk? Dan dien je vrijwel altijd alle ritten bij te houden in een rittenregistratie.
  • Lease je privé? Dan bepaal je volledig zelf over het type, kleur en budget.
  • Ga je met de zakelijke leaseauto meer dan 500 kilometer privé rijden? Dan dien je over de extra kilometers bijtelling te betalen.
  • De voorwaarden voor private lease zijn vaak duidelijker en bevatten meer consumentenbescherming

Financial lease, operational lease of shortlease, waar kies je voor?

Binnen leasing, of je nu zakelijk of private lease kiest, zijn er meerdere soorten te onderscheiden. Dit zijn operational lease, financial lease en shortlease. Wij leggen ze hieronder voor je uit. Bekijk wat het beste past binnen jouw gebruikssituatie en jou wensen.

Tesla financial lease

Financial lease is in feite huurkoop. Je koopt de Tesla Model X en betaalt deze af binnen een bepaalde looptijd. Na de looptijd ben je volledig eigenaar van de auto. Bij financial lease betaal je een vast maandbedrag voor de auto zonder de kosten voor onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting. Deze kosten dien je zelf apart te betalen. Omdat je na de leaseperiode eigenaar bent van de auto, is het vaste leasebedrag hoger dan bij operational lease.

Ga je voor zakelijke financial lease, dan heb je een aantal fiscale voordelen. Zo kun je de rente, BTW en afschrijvingen aftrekken. Die voordelen mis je als bedrijf bij operational lease.

Tesla operational lease

Operational lease lijkt op huren. Je betaalt een vast bedrag per maand waar alles in zit. Hierbij kun je denken aan onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting. Bij operational lease blijft de leasemaatschappij volledig eigenaar van de auto. Je bouwt hierdoor ook geen schadevrije jaren op tijdens de leaseperiode. Na de leaseperiode lever je de auto weer in.

Gerelateerde categorieën