Woonunit huren

9 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 360,- tot € 360,- per maand en hangt af van de afmetingen, uitvoering en geleverde service.

Top 9 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

De voordelen van een woonunit huren

Een woonunit kun je voor veel verschillende redenen huren. Een woonunit huren is namelijk ideaal wanneer je midden in een verbouwing of renovatie zit. Ook wanneer je voor enkele werknemers een huisvesting nodig hebt, biedt het huren van een woonunit uitkomst. Met gebruik van een woonunit kun je gemakkelijk in de buurt van je woning of werkplaats leven, zonder daar een dure woning voor te moeten huren. Bekijk alle bedrijven met een woonunit te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Verhuurbedrijven bieden mobiele woonunits en vaste woonunits aan. De mobiele woonunit is aan een aanhanger bevestigd. De vaste woonunits moeten worden vervoerd op bijvoorbeeld een trailer. Alle woonunits zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende comfort en privacy voor het hele gezin. De woonruimtes beschikken over een keuken, badkamer en één of meerdere slaapkamers.

Het zoeken naar een bedrijf dat bij jou in de buurt zit en de tijdelijke huisvesting heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk een aantal verschillende bedrijven die een woonunit te huur aanbieden. Huren.nl maakt het graag wat makkelijker voor je. Hierboven op deze pagina staan de verhuurbedrijven waar je een woonunit kunt huren op een rijtje. Zo hoef je zelf niet meer op zoek en kun je makkelijk de verhuurbedrijven bekijken en vergelijken.

Een mobiele woonunit huren, dit is wat je moet weten!

Ten eerste, let altijd goed op de huurvoorwaarden. Lees de voorwaarden goed door om verrassingen te voorkomen. Bekijk ook of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van de woonunit. Informeer hiervoor bij het verhuurbedrijf naar keuze en bij jouw gemeente. Om je keuze tussen de verhuurbedrijven wat makkelijker te maken geven we je graag een aantal tips. Kijk bijvoorbeeld naar de huurprijs en informeer of deze afneemt als je de woonunit voor een langere periode huurt. De woonunits worden in het algemeen door heel Nederland geleverd, houd alleen wel rekening met transport- en plaatsingskosten. Bij sommige verhuurbedrijven zijn deze kosten bij de huurprijs inbegrepen. Bekijk altijd de totaalprijs en niet de dagprijs, de dagprijs en de totaalprijs kunnen flink van elkaar verschillen. Huur je de tijdelijke woonunit per maand, per kwartaal of langer? Bekijk dan op Huren.nl welk verhuurbedrijf de beste optie aanbiedt: sommige verhuurders hanteren namelijk een minimale huurtermijn van bijvoorbeeld een maand of een kwartaal. Let ook goed op de faciliteiten, aansluitingen en of de woonunit over een boiler beschikt. Bekijk alle woonunit verhuur en vind de beste deal!