Recente huuraanvragen

Schaftwagen in Ermelo

voor 2 maanden en 4 dagen bij A1 Verhuur B.V.

22-04-2024
De verhuurbedrijven van units en schaftwagens op een rij

Voor bouwterreinen waar een lange periode werkzaamheden te verrichten zijn is het haast onmisbaar om een of meerdere bouwketen te plaatsen. Je kan een bouwkeet, ook wel unit of schaftwagen genoemd, huren in verschillende modellen. Containerbouw is ook erg gewild om tijdelijke kantoorplekken mee te creëren. Kantoorunits zijn te huur in veel verschillende maten en met verschillende voorzieningen. Op Huren.nl hebben we de verhuurbedrijven van units en schaftwagens op een rijtje gezet. Dus of je nou op zoek bent naar een schakelunit, kantoorunit, schaftwagen of schaftunit inclusief voorzieningen zoals een toilet, op Huren.nl vind je binnen no time het geschikte verhuurbedrijf voor jou!

Kantoorunits en schakelunits huur je via Huren.nl

Als je tijdelijk een extra kantoorruimte nodig hebt, of op een bouwterrein graag een kantoorunit wilt plaatsen, dan kan je via Huren.nl snel en eenvoudig de verschillende verhuurbedrijven vinden waarbij je kantoorunits kunt huren. Een kantoorunit is niet hetzelfde als een schakelunit: een schakelunit kan je, zoals de naam al zegt, schakelen aan andere units. Zo kan je zelf bepalen hoe groot jouw ‘complex’ wordt van schaftwagens, kleedruimtes, kantoorruimtes en meer. Een kantoorunit kan je niet schakelen en is dus een losse, op zichzelf staande unit. Vaak worden kantoorunits dan ook gehuurd als EHBO-post of kaartverkooppunt op een festivalterrein of bij een evenement in de buitenlucht.

Andere containers/wagens zoals schaftwagens huren

Een schaftwagen is meestal te huur als schakelunit, maar is ook los te huur. Er zijn veel verschillende verhuurbedrijven die allemaal weer andere opties bieden. Bedenk allereerst of je een bouwkeet wilt die je aan andere units kan schakelen, of juist een losse schaftwagen wilt huren. Vervolgens kan je bij jezelf te rade gaan wat voor voorzieningen je allemaal in de schaftwagen wilt. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een schaftwagen te huren inclusief keuken met stromend water, een koelkast, en ook eventueel stoelen en tafels. In andere gevallen kan je deze accessoires er los bij huren. Informeer bij het verhuurbedrijf naar jouw keuze wat de mogelijkheden zijn. Vind op Huren.nl de verhuurders van schakelunits, kantoorunits, schaftwagens en meer in een handig overzicht.