Herenfiets of damesfiets leasen

4 aanbieders gevonden. De maandprijs varieert van € 14,- tot € 39,- incl. BTW en hangt af van het model en de leasemaatschappij.

Top 4 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Waarom zou je een fiets kopen als je er ook een kunt leasen?

Wil je op een nieuwe fiets rijden? Dan gaat dit gepaard met een grote investering. Een investering die je je misschien op sommige momenten niet kunt veroorloven. Een nieuwe en goede fiets is erg prijzig. Dat begrijpen de leasemaatschappijen maar al te goed. Het leasen van een heren- of damesfiets biedt uitkomst. Wanneer je een fiets leaset, rijd je op een gloednieuwe fiets zonder in één keer een grote investering te moeten doen. Bij het leasen van een fiets betaal jij of je werkgever een vast bedrag per maand. Het leasebedrag hangt af van het type fiets en de leaseduur. Betaal een vast bedrag en profiteer van gratis onderhoud, reparaties en soms ook een verzekering en/of pechhulp!

Het zoeken naar een goed en betrouwbaar verhuurbedrijf met de juiste fiets is niet al te eenvoudig. Huren.nl maakt het graag wat makkelijker voor je. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt leasemaatschappij van heren- en dames lease fietsen. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en de kaart alle fiets leasemaatschappijen bij jou in de buurt.

Overweeg huren als je nog niet weet wat bij jou past!

Wanneer je al meerdere fietsen hebt gehad, dan weet je waarschijnlijk wel wat er bij je past en wat je nodig hebt aan versnellingen opties en accessoires. Wordt het je eerste fiets sinds tijden en weet je niet zeker wat het beste bij je past? Dan kun je in dat geval, voordat je een leasecontract aan gaat, eerst een dames- of herenfiets huren. Wellicht kom je er achter dat een elektrische fiets leasen beter bij je past. Bekijk via Huren.nl welke bedrijven bij jou in de buurt fietsen verhuren.

Dit is waar je op moet letten als je een fiets gaat leasen

Wanneer je een fiets gaat leasen, dan ga je een overeenkomst aan met de leasemaatschappij. Je bent daarna verplicht om elke maand het leasebedrag te betalen en je te houden aan de leasevoorwaarden. Vergelijk de leasemaatschappijen niet alleen op de prijs, maar vergelijk ook de voorwaarden. Let daarnaast op de volgende eisen die sommige leasemaatschappijen stellen voordat je een fiets kunt leasen:

 • Hanteert de leasemaatschappij een minimaal benodigd inkomen?
 • Hanteert de leasemaatschappij en minimale en/of maximale leeftijd?
 • Bekijkt de leasemaatschappij of je een negatieve BKR-notering hebt?

Bekijk ook welke diverse voorwaarden er zijn opgenomen in de algemene voorwaarden. Denk hierbij aan:

 • Hoe lang je aan het contract vast zit en in hoeveel termijnen je betaalt
 • Of je de mogelijkheid hebt om tussentijds het leasecontract stop te zetten
 • Of een eventuele verzekering bij de prijs is inbegrepen of dat je dit zelf dient te regelen
 • Of de onderhouds- en reparatiekosten wel of niet bij de prijs zijn inbegrepen
 • Of de leasemaatschappij ook pech service biedt
 • En of de leasemaatschappij afschrijving en/of rente rekent

Zakelijk of privé een heren of damesfiets leasen?

Hedendaags denken veel mensen dat een fiets leasen alleen privé gedaan kan worden, maar integendeel! Het leasen van een fiets is razend populair. Tegenwoordig zien veel bedrijven hun werknemers graag op een leasefiets. Onderzoek wijst uit: Een werknemer die regelmatig fietst, zit beter in zijn vel, presenteert beter en wordt minder snel ziek. Daarnaast is een fietsende medewerker ca. 32 keer zo goedkoop als een leaserijder!

Tussen zakelijk en privé een fiets leasen zitten niet veel verschillen. Hieronder laten we de enkele verschillen zien tussen privé en zakelijk leasen:

 • Bij zakelijk leasen zit je vast aan een budget
 • Wanneer je privé een fiets leaset, bepaal je zelf over het merk, type, kleur en budget
 • Bij het zakelijk leasen betaal je vaak niets of een klein deel van de maandprijs
 • De werkgever profiteert van meerdere fiscale voordelen