Membraanpomp huren

1 aanbieder gevonden. Membraanpomp huren? De zuigcapaciteit (m³/u), de uitvoering en het vermogen kan verschillen per verhuurder.

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

Bijzondere vloeistoffen pompen? Huur een membraanpomp

Een membraanpomp kun je huren als je andere vloeistoffen dan water wilt wegpompen. Ook water zelf, zoals afvalwater, regenwater, grondwater zijn allemaal weg te pompen met een membraanpomp. Daarnaast zijn sommige gevaarlijke stoffen ook weg te pompen met een membraanpomp. Daarom wordt een membraanpomp ook wel een chemicaliënpomp genoemd. Het enige waarmee de stof in contact komt is namelijk het flinterdunne membraan dat in de pomp zit. Niet alle stoffen kun je pompen met een membraanpomp die je kunt huren. Informeer bij het verhuurbedrijf bij jou in de buurt wat wel en wat niet kan. Bekijk bij ons welke verhuurbedrijven van membraanpompen bij jou in de buurt zitten.

Het voordeel van het huren van een membraanpomp

Het voordeel van membraanpompen is dat ze mogen slobberen: de pomp mag doordraaien, en daardoor hoeft hij niet per se volledig ondergedompeld te zijn. Vrijwel alle membraanpompen zijn op een verrijdbaar onderstel bevestigd, en zijn zelfaanzuigend. De maximale capaciteit loopt sterk uiteen, namelijk van 7 tot 475 kubieke meter. Ook de aansluiting verschilt van 2 tot 6 inch. Houd ook rekening met de lengte van de slang, deze is meestal tussen de 5 en de 10meter. Langere slang nodig? Overleg met de verhuurder naar jouw keuze. Andere pomp huren? Huur dan een centrifugaalpomp of een dompelpomp. Huur slim, huur via Huren.nl!