Verdampingskoeler huren

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aansluiting 230 V
Waterreservoir variërend van 12 tot 1.000 liter
Luchtcapaciteit variërend van 750 tot 21.000 m3/uur
Warmte niet af te voeren? Huur dan een verdampingskoeler

Een verdampingskoeler is de meest efficiënte en economische manier van het koelen van ruimtes. Het grootste voordeel van het huren van een verdampingskoeler is dat deze airco niet met een slang naar buiten geleid hoeft te worden. Een populaire verdampingskoeler is de Portacool. De mobiele verdampingskoeler reinigt en koelt de lucht die in de ruimte aanwezig is. Dit zorgt voor een aangenaam regelbaar klimaat tijdens evenementen of andere grote bijeenkomsten. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van verdampingskoelers gesorteerd.

Bij het huren en gebruiken van bijvoorbeeld een Portacool verdampingskoeler hoef je niet bang te zijn voor een droge keel en ogen en statische elektriciteit. Bovendien zijn vrijwel alle verdampingskoelers die te huur zijn eenvoudig te verrijden en verplaatsen. Verdampingskoeling is de ideale manier om een grote ruimte te koelen.

Blijf cool met een verdampingskoeler

Een verdampingskoeler wordt ingezet op plaatsen waar mobiele airconditioning niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat er geen mogelijkheid is de warme lucht af te voeren. Een verdampingskoeler doet het werk dus helemaal zelf. Verdampingskoelers werken met water. Er zijn verdampingskoelers te huur met een waterreservoir dat van grootte verschilt van 12 tot 75 liter, of met bijvoorbeeld een losse buffertank van 1.000 liter. Je vult de unit met water en de verdampingskoeler verspreid vervolgens dit water via een ingebouwde ventilator. Een Portacool kan zelfs aangesloten worden op een waterleiding. Omdat de verdampingskoeler de lucht niet kan afvoeren of aan kan voeren, is het van belang dat de ruimte voldoende geventileerd blijft.

Let bij het huren van een verdamperkoeler op de luchtcapaciteit (variërend van 750 tot wel 21.000 kubieke meter per uur), omdat deze sterk uiteen kan lopen. Huur een verdamperkoeler met een lage luchtcapaciteit voor kleine ruimte, en een hoge luchtcapaciteit voor een grote ruimte. Een Portacool verdampingskoeler is bijvoorbeeld in staat om maar liefst 21.000 m3 lucht te verversen.