Diesel schaarhoogwerker huren

Top 18 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
82,-
191,-
290,-
Per weekend
165,-
381,-
581,-
Per week
576,-
1334,-
2033,-

Kenmerken en varianten

Maximale werkhoogte variërend van 9,7 tot 34 m
Maximale werklast variërend van 400 tot 1.400 kg
Eigen gewicht variërend van 2.970 tot 39.800 kg
Aandrijving diesel
Huur een schaarhoogwerker op diesel voor het grove werk

Schaarhoogwerkers werkend op diesel zijn uitsluitend bestemd voor buitenwerk. Voor werk binnen zijn ze minder geschikt. Dit vanwege de aandrijving en uitstoot die vrijkomt bij het gebruik van de dieselmotor. Buiten vervliegen deze gassen, maar binnen kan het niet weg en kan dit schade veroorzaken bij de werkzame personen in het gebouw. Dieselschaarhoogwerkers kenmerken zich door hun compact formaat, maar toch groot platform. Hierdoor ontstaat meer werkruimte, in vergelijking met andere hoogwerkers.

De voordelen van het huren van een dieselschaarhoogwerker

Dieselhoogwerkers zijn ideaal om op ruw terrein te manoeuvreren, dit komt omdat de meeste schaarhoogwerkers op diesel 4wheeldrive hebben, oftewel, vierwielaandrijving. Het voordeel hiervan is dat de dieselschaarhoogwerker kan werken op verschillende soorten ruwe ondergrond, zoals een bouwterrein. Zorg ervoor dat je de schaarhoogwerker op diesel goed stabiel laat staan voordat je de hoogwerker uitschuift. Dit is vaak makkelijk te regelen omdat de meeste schaarhoogwerkers voorzien zijn van hydraulische niveaucompensatie. Deze functie zorgt er automatisch voor dat de hoogwerker volledig stabiel en recht staat.

Een schaarhoogwerker op diesel huren voor werkzaamheden buiten

Een schaarhoogwerker die op diesel rijdt is te huur met vier wielen en vierwielaandrijving, maar je kunt er ook voor kiezen om een schaarhoogwerker op diesel te huren met rupsbanden. Vooral op erg ruwe of losse ondergrond een ideale oplossing. Een schaarhoogwerker biedt een relatief groot platform waar vanuit de werkzaamheden te verrichten zijn. In veel gevallen is dit platform uitschuifbaar, waardoor de hoogwerker een groot werkplatform kan bieden. Er zijn schaarhoogwerkers in verschillende groottes, bereik en maximale werklast te huur. Bereken van te voren hoe hoog de schaarhoogwerker moet komen. De maximale werkhoogte varieert van 9.7 tot meer dan 30 meter hoog. Bedenk ook wat de maximale werklast moet zijn. Deze varieert van 400 tot 1.400 kilogram.

Ga veilig om met een gehuurde schaarhoogwerker op diesel

Zoals eerder vermeld is een schaarhoogwerker met een verbrandingsmotor voor diesel niet geschikt voor werk in een kleine binnenruimte. Buiten is het van belang dat de schaarhoogwerker stevig en vlak genoeg staat alvorens deze in gebruik kan worden genomen. De bodem mag niet meer hellen dan 5 graden. Waait het harder dan windkracht 6? Dan mag je de schaarhoogwerker niet gebruiken. Lees altijd de handleiding die geleverd wordt bij de schaarhoogwerker goed door. Huur slim, huur veilig, huur via Huren.nl.