Motorkruiwagen huren

2 aanbieders gevonden. Prijzen van een motorkruiwagen verschillen van € 40,- tot € 50,-, afhankelijk van de maximale inhoud.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Laadvermogen variërend van 170 tot 2.500 kg
Eigen gewicht variërend van 92 tot 2.700 kg
Lengte variërend van 1,55 tot 1,61 m
Breedte variërend van 70 tot 80 cm
Hoogte variërend van 85 tot 93 cm
Vermogen variërend van 4,3 tot 5,5 PK
Eenvoudig grondstoffen verplaatsen met een motorkruiwagen

Als je kleinere hoeveelheden zand, grind of andere grondstoffen makkelijk en snel wilt verplaatsen, is het huren van een gemotoriseerde kruiwagen een efficiënte oplossing voor deze werkzaamheden. De bediening van deze kruiwagen is simpel en dankzij de kleine afmeting past de machine door de meeste deuropeningen. Nog een voordeel aan deze motorkruiwagen is dat het dumpen zowel aan de voor- als de achterkant mogelijk is. Ideaal dus voor de kleinere projecten zoals tuinwerkzaamheden.

Zand vervoeren was nog nooit zo gemakkelijk

Iedereen kent de gewone kruiwagen wel, hij wordt gebruikt in de landbouw, bij bouwprojecten in de tuin, en talloze andere plekken. Maar wat minder mensen weten, is dat er ook een gemotoriseerde versie van de kruiwagen bestaat! Deze kruiwagen is vaak voorzien van een vierwielaandrijving, wat ervoor zorgt dat je op steile zandheuveltjes kunt komen en op ander oneffen terrein makkelijk kunt manoeuvreren. Er zijn kleinere motorkruiwagens te huur waarvan alleen de voor- of achterwielen aangedreven worden. De meeste motorkruiwagens hebben een benzinemotor. Het vermogen varieert per verhuurbedrijf van 4.3 tot 5.5 PK. Het laadvermogen varieert van 170 tot 2500 kg. Heb je echter zwaarder geschut nodig, wellicht is een rupsdumper huren dan een betere keuze. Deze machine met of zonder rupsbanden is krachtiger en voorzien van grotere laadbak dan een motorkruiwagen.

Verschillende soorten muck trucks te huur

De motorkruiwagen kun je in verschillende maten huren. Bekijk van tevoren eerst hoe groot het project is en waarvoor je de kruiwagen wilt inzetten. Twijfel je over de juiste motorkruiwagen, laat je dan adviseren door het desbetreffende verhuurbedrijf. Zo weet je zeker dat je de juiste motorkruiwagen huurt voor jouw klus. Als je een gemotoriseerde kruiwagen huurt, leveren veel verhuurbedrijven deze met een volle tank. Dit is echter niet altijd het geval!