Smoking huren in Rotterdam

6 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 49,- tot € 80,- per dag en hangt af van de kwaliteit, het model en de service vanuit de verhuurder.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Dichtstbijzijnde
  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Perfect geholpen door Leonie. Goed pak en flexibel qua halen en brengen.

Gehuurd:

Smoking

op 19-02-2023

afgelopen donderdag om 09:26


10

Snelle reactie via de mail. Keurig nette smoking met accessoires en schoenen. Deze was voor een jongen van 13 jaar. Prima afhandeling van de betaling en borg. Een volgende keer gaan wij zeker weer naar Atelier Avenir.

Gehuurd:

Smoking

op 22-12-2022

27-12-2022


9,0

Zoals ieder jaar weer vriendelijk en goed geholpen. Goede prijs/ kwaliteit en ook dlexibel met ophalen en inleveren. Aanrader!

Gehuurd:

Smoking

op 16-12-2022

25-12-2022


9,0

Fantastische smoking met alles erop en eraan. Laatste check en toch even de knopen nog even naaien, perfectie ten top. Kom zeker terug!

Gehuurd:

Smoking

op 22-12-2022

24-12-2022


10

Top verhuurbedrijf! Mooie kleding en goed advies. En ook Nog eens gemakkelijk en snel geregeld. Echt super!

Gehuurd:

Smoking

op 15-12-2022

18-12-2022
Alle verhuurders van smokings in Rotterdam op een rij

Stiekem is verkleden best nog wel leuk om te doen. Vooral als je je mag verkleden in één van de meest coole personen op aarde: James Bond. Misschien sprong jij ook wel van geluk in de lucht toen je zag dat op de uitnodiging van jouw feest in Rotterdam de dresscode black tie stond. Je mag een smoking aan! Gelukkig hoef je niet een dure smoking aan te schaffen en die eens in het jaar of minder nog op dit soort gelegenheden te dragen, maar kun je een smoking of tuxedo huren bij een van de vele verhuurbedrijven in de buurt van Rotterdam. Om het jou wat makkelijker te maken heeft Huren.nl de verhuurbedrijven van smokings in Rotterdam en o.a. Vlaardingen, Krimpen aan den IJssel en Pernis op een rijtje gezet, zodat je snel en makkelijk kunt vergelijken. Let op: kijk niet alleen naar de prijs die genoemd wordt, bekijk ook waar het ‘smokingpakket’ uit bestaat. Een volledige smoking bestaat eigenlijk uit een jas, pantalon, hemd, eventueel een vest, een vlinderdas, manchetknopen, mooie zwarte glimmende schoenen en eventueel een cumberband. Als je dit allemaal niet zelf hebt in jouw garderobe in Rotterdam is het een zegen dat je dit allemaal bij een verhuurbedrijf kunt huren, maar als je alleen een jas en pantalon zoekt, is het bij veel verhuurders nabij Rotterdam mogelijk om alleen deze essentiële onderdelen van de smoking te huren. Vind verhuurders in Rotterdam op Huren.nl en huur makkelijk en snel een smoking!