Elektrische fiets huren in Didam

  • Vergelijk 1 aanbieder
  • Reserveren
Huurprijzen variëren van € 20,- tot € 27,- per dag en zijn afhankelijk van de accugrootte, de uitrusting en het merk. (huuradvies)

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
20,-
24,-
27,-
Per weekend
40,-
48,-
54,-
Per week
140,-
167,-
189,-
Een elektrische fiets huren in Didam

Wil je een elektrische fiets huren in Didam? Wil je een mooie fietstocht maken in of nabij Didam en ben je daarbij op zoek naar een fiets die je een steuntje in de rug geeft? Dan is het huren van een elektrische fiets ideaal. Ook als je twijfelt om ooit een elektrische fiets aan te schaffen is het handig om eerst kennis te maken met een elektrische fiets. Zo heb je de tijd om de fiets eens rustig te proberen voordat je er een koopt. Met een elektrische fiets ben je actief bezig in de buitenlucht, zonder dat het je veel energie kost. Bij iedere trapbeweging komt er extra kracht vrij, waardoor fietsen minder spierkracht en uithoudingsvermogen vergt. Hierboven zie je alle fietsverhuurbedrijven met een elektrische fiets te huur in de buurt van Didam. Wil je ontspannen een stuk fietsen met de kids? Dan kun je ook een elektrische bakfiets huren. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van fietsen en elektrische fietsen. Zo kun je bij veel bedrijven een elektrische fiets met middenmotor, een dames elektrische fiets, een heren elektrische fiets en een elektrische fiets met een lage instap huren. Via Huren.nl vind in één oogopslag alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt.

Alles over de elektrische fiets verhuur

Voordat je een E-bike huurt is het handig om een aantal dingen te weten. Een elektrische fiets heeft een accu. Deze accu kan gemakkelijk opgeladen worden door de accu aan te sluiten aan het stroom. Bij het ophalen van de elektrische fiets is de accu volledig opgeladen. De batterijduur verschilt per fiets, bekijk bij elke verhuurder hoelang de accu meegaat. Je wilt namelijk niet dat je accu te snel leeg is. Bij elke elektrische fiets heb je de mogelijkheid om zelf de mate van ondersteuning te bepalen, en aan te passen tijdens het fietsen. De accu geeft een kleinere actieradius wanneer de ondersteuning hoger wordt gezet. De minimale huurperiode verschilt per verhuurder. De minimale huurperiode varieert van een dag tot een week. Daarnaast zijn er verhuurbedrijven die de fietsen alleen verhuren als groepsactiviteit. Naast de minimale huurperiode en de minimale afname, is het ook slim om te achterhalen wat de borg is. De borg hangt af van de soort elektrische fiets, de huurperiode en de verhuurder. Ook is het handig om te bekijken of de fiets gebracht en gehaald kan worden en of de verhuurder fietsroutes, tips of een arrangementen heeft. Ga je de elektrische fiets huren/ophalen? Vergeet dan niet je legitimatiebewijs mee te nemen!