Fietstrailer huren

2 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 20,- tot € 25,-, afhankelijk van de lengte van de laadvloer en de capaciteit.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal fietsen tot maximaal 18 fietsen
lengte laadvloer variërend tot 3,75 m
Rijbewijs B of BE
Meer dan vier fietsen tegelijk vervoeren? Huur een fietstrailer

De fietstrailer is een ideale aanhanger om te huren als je meer dan vier fietsen tegelijk wilt vervoeren. Het aantal fietsen dat op de gehuurde fietstrailer past varieert tot maximaal 18 fietsen. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven van fietstrailers bij jou in de buurt. Hoef je maar vier of minder fietsen te vervoeren? Huur dan een fietsaanhangwagen of een fietsdrager. Voor het huren van en rijden met een fietstrailer heb je rijbewijs B nodig (heel soms BE, maar dit is enkel als het maximale totaalgewicht boven de 750 kilogram uitkomt).

Waar moet je op letten als je een fietstrailer gaat huren?

Zorg dat je de fietstrailer huurt die gekeurd is, zodat je zeker weten veilig over de weg gaat met de dure racefietsen, elektrische fietsen, mountainbikes of gewone fietsen die je vervoert. Houd er rekening mee dat sommige verhuurders een minimale huurperiode (van een paar dagen) hanteren. Zorg ook altijd dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt wanneer je een fietstrailer gaat huren. Huur slim, vergelijk de verhuurders van fietstrailers vooraf via Huren.nl.