Vind jouw beste huurdeal

Opslagruimte huren van 40 m³ of meer

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Djeepo logo

Opslagruimte hartje Amsterdam Centrum 250m van CS

Meerdere vestigingen
v.a. 349,-

BoedelBeheer Abcoude logo

Kwalitatieve opslagruimte te huur nabij Amsterdam

Abcoude
v.a. 179,-

Storage Share logo

50% goedkoper dan traditionele opslagbedrijven

Meerdere vestigingen
v.a. 95,-

Cox Self Storage logo

Flexibele opslagruimte op maat!

Baarlo
v.a. 220,-

KP Opslag logo

31m3 voor slechts €87.50 incl. BTW

Grootegast

OpslagBox Marum logo

Ideaal Centraal aan de A7

Marum
v.a. 185,-

containerbox.nl logo

Vaste prijs : slechts 3,30 euro per m3 per maand.

Meerdere vestigingen
v.a. 132,-
Prijs per maand

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Wat wil je opslaan in de self storage die je wilt huren?

Op deze pagina kan je verhuurbedrijven vinden die opslagruimtes verhuren van 40m3 en meer. Ben je op zoek naar een tijdelijke opslagruimte, of een opslagruimte voor lange termijn van 40m3 of meer, dan zit je op deze pagina goed. Deze grotere opslagruimtes zijn op particulier gebied geschikt voor de opslag van je hele huisraad. Ook als je op zoek bent naar een grote opslag in de maat L of XL of zelfs XXL voor lange termijn ben je op deze pagina aan het juiste adres. 

Ga je verhuizen en moet je tijd overbruggen, sla dan je inboedel tijdelijk op in een grote opslagruimte. Wil je ook je auto opslaan? In veel gevallen behoort dit ook tot de mogelijkheden. Is dat niet het geval? Dan hebben wij op Huren.nl ook een overzicht aan verschillende stallingen die je kan huren, zoals autostalling of bootstalling. 

Een indicatie voor de berekening voor het huren van een opslagruimte:

Als je moeite hebt met het schatten van hoe groot de self storage die je gaat huren moet zijn, hebben we hieronder een aantal indicaties verzameld. De verhuurbedrijven die je hier op Huren.nl vindt, die self storages verhuren van groter dan 40 kubieke meter hebben allemaal andere indicaties die niet altijd overeen komen. Gemiddeld komt het ongeveer neer op het volgende. Voor woning met 4 kamers heb je doorgaans genoeg aan een self storage/opslagruimte van 40m3. In zo’n opslagruimte kun je gemiddeld ongeveer 500 verhuisdozen kwijt.

Wil je alles in verhuisdozen opslaan? Bedenk dan dat stapelen ‘the magic word’ is. Je hebt daarom dus wel goede, stevige dozen nodig. Veel verhuurbedrijven van opslagruimtes verkopen verhuisdozen. Voor een huis met 5 kamers heb je ongeveer 50m3 nodig. Ben je op zoek naar een opslagruimte voor zakelijk gebruik zoals archivering? Dan bereken je hoeveel kubieke meter je nodig hebt meestal per meter stellingkast. 120 meter stellingkast staat gemiddeld gelijk aan een opslagruimte van 40m3. Ben je van plan om je magazijn inhoud of winkelvoorraad op te slaan, dan is 15m2 aan voorraad op te slaan in een opslagruimte van 40m3.

Waarop nog meer letten tijdens het vergelijken?

Tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven kun je ook nog letten op eventuele bijkomende kosten zoals administratiekosten, borgkosten en verzekeringen. Vergelijk de verhuurbedrijven ook op basis van toegankelijkheid. Is de box 24/7 toegankelijk of zijn er vastgestelde openingstijden? Wordt er een slot geleverd of moet je deze zelf regelen? Check ook de minimale huurperiode en maximale huurperiode, ook deze kan verschillen per verhuurbedrijf.

Gerelateerde categorieën