Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Autostalling huren in Den Haag

Verhuurders van opslagruimtes verschillen qua openingstijden en beveiliging. Ook de grootte van de ruimtes verschilt.

Vergelijk 9 verhuurbedrijven

50 km
 • 5 km
 • 10 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • De veiligste garageboxen van Nederland!
  - Den Haag
 • Laagste prijsgarantie en gratis ophaalservice!
  40 km Haarlem v.a. 175,-
  v.a. 175,-
 • Reserveer hier snel uw opslagruimte
  11 km Zoetermeer
 • Laagste Prijs Garantie & Gratis verhuisbus
  - Den Haag
 • 38 km Amstelveen
 • 45 km Bruinisse
 • 37 km Aalsmeer
 • 44 km Amsterdam
 • 41 km Montfoort
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Een autostalling huren in Den Haag

Wil je een auto stallen in Den Haag? Heb je een tweede auto of gebruik je jouw auto niet dagelijks? Of tour je alleen in de zomer met jouw sportauto of oldtimer? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een autostalling, winterstalling of een garagebox. Via Huren.nl kun je makkelijk en snel een autostalling huren in of nabij Den Haag. Hierboven zie je alle verhuurbedrijven met een autostalling te huur. Daarnaast zie je ook een aantal bedrijven met garageboxen te huur geschikt voor auto’s. Door een autostalling te huren, kun je jouw auto met een gerust hart achterlaten. Wil je ook een boot, caravan of motor stallen? Kijk dan naar een bootstalling, caravanstalling, of motorstalling. Let op: Een stalling huren/reserveren moet je op tijd doen! De vraag naar stallingen in de winter is vaak groot en het aanbod soms beperkt. Wees op tijd zodat jouw geliefde voertuig fijn gestald kan worden.

Alles wat je moet weten over het huren van een autostalling

Er zijn veel verschillende soorten autostallingen te huur. Zo kun je een binnen- of buitenstalling huren. Daarnaast heb je de keuze uit een privéstalling of een grote stalling waar ook andere auto’s staan. Bij de meeste autostallingen is er een goede beveiliging, hierdoor kan niemand zomaar bij je auto komen. Als eigenaar van de auto heb je vaak te allen tijde toegang tot de auto. Zo kun je vaak ook de auto ophalen wanneer jij dat wilt. Wil je dat je 24/7 bij je auto kan? Kijk dan goed bij welke verhuurder dit mogelijk is. De kosten van een stalling zijn afhankelijk van de grote van de auto, de huurperiode en de service. Sommige autostalling verhuurders bieden een extra service aan. Zo zijn er verhuurders die de auto wassen of de banden, om de zoveel tijd, oppompen. De minimale huurperiode verschild per verhuurder. Zo kun je bij sommige verhuurders een stalling huren voor een dag en bij andere voor minimaal een week of een maand. Je auto stallen doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Hoe kan ik een autostalling huren?

  Een garagebox huur je eenvoudig via een van de vele aanbieders, via de website of telefonisch. Bij de meeste verhuurders vraag je online een vrijblijvende prijsopgave of offerte aan. De verhuurder reageert op je offerteaanvraag. Vervolgens kun je akkoord gaan met de aangevraagde offerte. Wanneer je akkoord gaat met de offerteaanvraag, dan zal de verhuurder telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken. Bekijk alle bedrijven met een garagebox te huur en vind de beste deal.

 • Moet ik borg betalen bij het huren van een autostalling?

  Vrijwel alle bedrijven hanteren een vast huurtarief, zonder borgkosten of andere kosten. Natuurlijk kan dit verschillen per verhuurder. Zo zijn er verhuurders die nog administratiekosten rekenen. Vaak staat er in de algemene voorwaarden of je borg dient te betalen. Weet je niet zeker of je wel of niet borg dient te betalen? Neem dan contact op met de door jou gekozen verhuurder.

 • Heb ik de mogelijkheid om de reservering kosteloos te annuleren?

  Bij garagebox verhuur teken je altijd een huurcontract. Voordat je deze overeenkomst tekent, kun je altijd annuleren, of dit kosteloos is hangt af van de verhuurder. Wanneer je het contract al getekend hebt, dan word het wat lastiger. Je hebt het recht om de huurovereenkomst binnen 14 na de dag waarop de huurovereenkomst is gesloten te ontbinden. Hier kunnen wel kosten aan verbonden zijn. Voordat je een autostalling gaat huren willen we je adviseren om naar de algemene voorwaarden te kijken, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 • Hoe lang van tevoren moet ik een garagebox huren?

  Dit verschilt per verhuurder. Echter, kun je bij de veel verhuurders één of twee werkdagen van tevoren een autostalling huren. Toch adviseren we je om zo ver mogelijk van tevoren een autostalling te huren, zo weet je zo goed als zeker dat de verhuurder een autostalling beschikbaar heeft. Autostalling verhuur is ontzettend populair in de winter, houd hier rekening mee! Een garagebox huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl.

 • Op welke manier kan ik betalen?

  Wanneer je een garagebox huurt dan teken je een huurcontract. In dit contact en in de algemene voorwaarden staat vermeld hoe je voor de huurperiode moet betalen. Vaak dien je het huurbedrag elke maand over te maken naar de verhuurder. Enkele verhuurders hanteren een automatisch incasso. We willen je adviseren om goed de algemene voorwaarden van de verhuurder door te nemen, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 • Wat is de minimale huurperiode bij autostalling verhuur?

  Vrijwel alle bedrijven hanteren een minimale huurperiode van een jaar met een opzegtermijn van één tot drie maanden. Enkele verhuurders verhuren de autostallingen ook per vier weken. De verhuurders rekenen een vast huurtarief, zonder borgkosten. Het gaat hierbij vaak om een all-in tarief. Natuurlijk kan dit verschillen per verhuurder. Zo zijn er verhuurders die borgkosten of administratiekosten rekenen. Vaak staat er in de algemene voorwaarden of je borg dient te betalen en wat de minimale huurperiode is. Voor de minimale huurperiode willen we je adviseren om een kijkje te nemen op de website van de verhuurder!

 • Kan ik langskomen om de autostalling te bekijken?

  In de meeste gevallen is het mogelijk om de auto stalling te bekijken voordat je de autostalling huurt. Je kunt dan kijken of de autostalling geschikt voor jou is. We willen je adviseren om tijdig een afspraak in te plannen voor een bezichtiging, zo weet je zeker of de autostalling beschikbaar is of niet.

Levering

 • Moet ik een contract tekenen wanneer ik een autostalling wil huren?

  Ja bij het huren van een garagebox teken je altijd een huurcontract. Wanneer je dit contract gaat tekenen moet je aan een aantal zaken denken. Vergeet zo niet je legitimatie, je bankpas en eventueel het borgbedrag mee te nemen. Hoe je de eventuele borg dient te betalen verschilt per verhuurder. Bij het ene verhuurbedrijf dien je de borg te betalen via je pinpas en bij het andere verhuurbedrijf dien je de borg contant te betalen. We willen je adviseren om het contract goed door te lezen voordat je hem tekent, zo kom je later niet voor verrassingen te staan.

Gebruik

 • Zijn de autostallingen voorzien van stroom?

  Vrijwel alle autostallingen beschikken over een stroomvoorziening. Je betaalt altijd voor deze stroom. Bij de ene verhuurder is de stroom bij de verhuurprijs inbegrepen en bij de andere verhuurders betaal je een apart bedrag. Veel van de autostallingen hebben een aparte elektriciteitsmeter. Zo betaal je alleen voor je eigen gebruikte stroom. Bekijk de specificaties van de autostallingen en vind de autostalling die het beste bij je past.

 • Hoe zit het met de veiligheid van mijn opgeslagen goederen?

  Bij vrijwel alle verhuurders zijn er meerdere veiligheidsmaatregelen getroffen om jouw auto veilig op te kunnen slaan. Denk hierbij aan goede sloten met pincodes, brandbeveiliging, 24- uur camerabewaking en hekwerk rond de autostallingen. Uiteraard verschilt het beveiligingsniveau per bedrijf en per vestiging. Wil je meer weten over wat de verhuurder doet om de veiligheid van jouw auto te kunnen waarborgen? Neem dan een kijkje op de website van de verhuurder. Kun je geen of weinig informatie vinden over de veiligheid van je stalling? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. Een garage huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl.

 • Heb ik altijd toegang tot mijn autostalling?

  De meeste opslagbedrijven geven je toegang tot het complex met een persoonlijke code. Zo kun je tijdens de openingstijden van de vestiging makkelijk bij jouw opgeslagen auto. Bij sommige bedrijven heb je zelfs 24- uur toegang. Weet je niet zeker wanneer de door jouw gekozen autostalling verhuurder open is, neem dan contact op met de vestiging van het opslagbedrijf.

 • Is de inboedel verzekerd in de autostalling?

  Nee, in de meeste gevallen zijn jouw opgeslagen goederen niet standaard verzekerd. Je kunt het beste contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij om na te gaan of je verzekerd bent en tot welk bedrag. Vaak kun je via de aanbieder van de autostalling ook informatie verzamelen over de verschillende verzekeringsmaatschappijen en hun tarieven. Bij sommige aanbieders kun je direct een verzekering afsluiten.

 • Mag ik ook andere goederen opslaan in de autostalling?

  Ja, naast een oldtimer, sportauto of reguliere auto mag je ook andere spullen in de autostalling opslaan. Er zijn echter wel drie type goederen die niet opgeslagen mogen worden. Dit zijn goederen die beperkt houdbaar, brandbaar of illegaal zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verf, explosieven, wapens, vuurwerk en levende dieren. Geld en sieraden zijn vaak ook verboden om op te slaan in de reguliere opslagruimte, je zult hiervoor moeten uitwijken naar het huren van een kluis. Voordat je de autostalling gaat huren willen we je adviseren om te controleren wat je wel en niet mag opslaan.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Gerelateerde categorieën