Membraantent huren

Top 2 verhuurbedrijven

Huur een tent die volledig verduistert, huur een membraantent

Organiseer je een dance-event zoals een festival? Ben je van plan om een theatershow in een tent te geven? Dan is het een goed idee om een membraantent te huren. Membraantenten zijn van een speciale soort stof gemaakt die volledig verduisteren. Ook al is het buiten klaarlichte dag, toch kun je binnen in de tent in het pikkedonker feesten, of naar een mooie voorstelling kijken. Waar je een membraantent kunt huren? Op Huren.nl vind je alle verhuurbedrijven op een rij. Met een simpele klik op het verhuurbedrijf naar jouw keuze kun je een membraantent huren.

De extra’s die wel of niet inbegrepen zijn bij het huren van een membraantent

Membraantenten worden vaak gebruikt voor dancefeesten en andere gelegenheden waar druk gefeest wordt. Veel verhuurders bieden dan ook extra’s zoals antiklimbeveiliging voor aan de palen in de tent aan. De ene verhuurder biedt een totaalpakket te huur aan, bij de andere verhuurder kun je er los voor kiezen om deze extra’s erbij te huren. Andere extra’s zijn: antistootkussens voor de verankeringen, nooddeuren, rolstoeldrempels, tentvloer, entreetent, etc.

Door wie laat je de membraantent die je gaat huren op- en afbreken?

Membraantenten zijn vaak wat grotere tenten, en het opzetten en afbreken daarvan kan men meestal niet zelf doen. Medewerkers van het verhuurbedrijf kunnen dit voor jou doen, wat natuurlijk wel inhoudt dat je hiervoor betaalt. Bekijk goed of deze service al bij de prijs inbegrepen zit, of dat dit er nog bij komt. Let er ook op hoe de tent weer afgeleverd moet worden, maakt het verhuurbedrijf de tent zelf schoon, en betaal jij hier ook voor, of moet je de tent zelf bezemschoon overdragen? Allemaal handige tips om de verschillende verhuurbedrijven te vergelijken.