Transparante tent huren

Top 4 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

In alle comfort van de omgeving genieten? Huur een transparante tent!

Een transparante tent is niet zomaar een tent, aangezien je van binnenuit kunt genieten van alles om je heen, of je nou midden in een prachtig natuurgebied zit of op een druk evenemententerrein. Behaaglijk en beschut, zonder dat het uitzicht weggenomen wordt! Het huren van een transparante tent is ideaal voor een bruiloft, verjaardagsfeest of ander evenement. Bedenk van tevoren welke tent (formaat en vorm) je nodig hebt. Verhuurbedrijven bieden namelijk transparante aluhallen, feesttenten en pagodetenten aan. Alle tenten hebben een keurmerk en zijn brandveilig/brandvertragend. Ben je op zoek naar een aangepaste of op maat gemaakte tent? Geen probleem. De tenten kunnen op verschillende manieren ingedeeld worden en daarnaast leveren veel verhuurbedrijven maatwerk. Twijfel je over de aankleding van de tent? Laat je dan adviseren door de verhuurder. Je kunt er ook voor kiezen om de aankleding door de verhuurder te laten verzorgen.

Kenmerken van een transparante tent

Verhuurbedrijven bieden verschillende tenten aan. Sommige tenten zijn helemaal transparant, andere gedeeltelijk. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan transparante dakdelen. Daarnaast bieden sommige verhuurders de mogelijkheid om de zeilen wanden te vervangen door glazen wanden. Wil je de ruimte van de tent optimaal benutten? Kies dan voor een uitvoering zonder ondersteunende palen binnenin de tent. Als je eenmaal een keuze voor een bepaalde tent hebt gemaakt, is het tijd voor de aankleding en decoratie. Denk aan een vloer, verwarming en nooduitgang bordjes. Vergeet ook de statafels, de statafelrokken en de linnen niet!

Let op! Ga na wat bij de huurprijs inbegrepen zit en hou rekening met eventuele extra kosten voor het bezorgen en ophalen, het op- en afbouwen en het schoonmaken. Ook kan het zijn dat een toeslag wordt berekend vanwege de korte levensduur van de in verhouding dure zeilen.