Rode loper huren

Let op! Prijs per m² of vaste afmeting

Waar kun je een rode loper huren?

Ben je bezig met de voorbereiding van een beurs of evenement en wil je de entree laten stralen? Dan kun je een rode loper huren bij een van de vele verhuurbedrijven in ons land. Ook als je voor een particulier feestje een rode loper wilt huren, bijvoorbeeld voor een verjaardag ergens in een zaaltje wat je gehuurd hebt, of als je iemand wil verrassen met een rode loper naar zijn/haar huis, kun je een rode loper huren bij een van de vele verhuurbedrijven. Op Huren.nl kun je deze verhuurbedrijven .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

bekijken en met elkaar vergelijken. Je kunt onder andere op prijs en locatie vergelijken. Dit laatste kan handig zijn, omdat je op die manier in één keer de verhuurders van rode lopers bij jou in de buurt kunt zien. Snel iemand verrassen kan dus gemakkelijk via Huren.nl! Vaak zijn er ook andere kleuren lopers te huur. Denk bijvoorbeeld aan roze, groene, blauwe, witte en zwarte lopers.

Waar je aan moet denken als je een rode loper gaat huren:

Als je van plan bent om een rode loper te huren kan het handig zijn om van te voren een aantal dingen te bedenken. Zo kun je ervoor kiezen om één hele lange rode loper te huren. Zo heb je vanaf de intree, door de hal, tot aan de zaal een rode loper; een meer chique entree kun je je bijna niet voorstellen. Als je een kleinere rode loper nodig hebt kan dat natuurlijk ook. Sommige verhuurbedrijven bieden rode lopers in standaard maten aan, waarbij je een langere loper kunt creëren door de lopers aan elkaar te leggen. Wil je een rode loper uit één stuk? Zoek dan via Huren.nl het verhuurbedrijf bij jou in de buurt waar ze langere rode lopers verhuren. Als je van plan bent een rode loper te gaan huren, denk dan ook eens aan de extra’s die je erbij zou kunnen huren, zoals afzetpalen. Sommige verhuurbedrijven bieden dit soort afzetpaaltjes met koord ertussen ook te huur aan. De paaltjes zijn vaak in messing, wat goudkleurig is, of chroom, wat zilverkleurig is.