Trapsteekwagen huren

5 aanbieders gevonden. De huurprijzen variëren van € 5,- tot € 18,- per dag en zijn afhankelijk van de afmetingen en het draagvermogen.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Meest gekozen
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Maximaal draagvermogen variërend van 100 tot 250 kg
Scheplengte variërend van 20 tot 22 cm
Schepbreedte variërend van 26 tot 28 cm
Moeiteloos zware lading de trap op met een trapsteekwagen

Een trapsteekwagen is een speciaal ontworpen steekwagen om zware lading eenvoudig de trap op te transporteren. Door een trappensteekwagen te huren bespaar je jezelf veel til- of sjouwwerk. Daarnaast is het ook nog eens een veiligere manier van werken, omdat er minder kans bestaat op beschadiging of beknelling. De handige steekwagen met zes wielen transporteert moeiteloos jouw zware voorwerpen zoals verhuisdozen of witgoed de trap op.

Hoe werkt een traploper?

Een trapsteekwagen heeft drie wielen aan beide kanten van de steekwagen. Deze stervormige wielen draaien mee als je de trap op loopt, waardoor de wielen altijd in contact blijven met de ondergrond. Een efficiënte manier op voorwerpen de trap op te transporteren. Daarnaast voorkomt het gebruik van een trapsteekwagen beschadiging aan de trap. Tijdens verhuizingen zijn trapsteekwagens een ideaal hulpmiddel om efficiënt zware voorwerpen te transporteren. Het draagvermogen van een trapsteekwagen verschilt per verhuurbedrijf en varieert van 100 tot 300 kg. Wanneer je geen trappen op en af hoeft is het huren van een ‘gewone’ steekwagen een betere keuze.

Tips voor het huren van een trapsteekwagen

Het is belangrijk om er op te letten dat bij het gebruik van de steekwagen je lading niet naar voren kantelt. Omdat de trapsteekwagen gebruikt maakt van een systeem waarbij de drie wieltjes aan beide kanten meedraaien bij het op- en aflopen van de trap, blijft de wagen vrij stabiel. Het is echter belangrijk dat je ervoor zorgt dat de steekwagen iets naar achter gekanteld is. Op die manier blijft de lading goed op de trapsteekwagen zitten. Om te voorkomen dat er iets misgaat is het goed om met een touw of spanband de lading vast te zetten. Wil extra save spelen, huur dan ook verhuisdekens om de lading krasvrij te vervoeren. Sommige verhuurbedrijven van traplopers hebben deze handige hulpmiddelen ook te huur.